loading...
آخرین اخبار استخدامی و نیازمندی ها در ایران
کار 24 بازدید : 695 چهارشنبه 19 فروردین 1394 نظرات (0)
اخبار استخدام فرزندان فرهنگیان سال ۹۴

پرداخت بخشی از مطالبات فرهنگیان استان کرمان در چند روز آینده

خبرگزاری تسنیم: مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از پرداخت بخشی از مطالبات فرهنگیان ظرف چند روز آینده خبر داد
به گزارش خبرگزاری تسنیم در کرمان به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کل استان کرمان، ابراهیم جهانگیری در جمع مدیران مدارس شهرستان کهنوج اظهار داشت: تقویت همدلی و همزبانی میان دولت و ملت را مأموریت بزرگی می‌دانم که از سوی مقام معظم رهبری به آموزش و پرورش محول شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به نامگذاری سال ۹۴ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال همدلی و همزبانی دولت و ملت تصریح کرد: آموزش و پرورش با گستردگی فعالیت در کشور ارتباط مستقیم و غیر مستقیم با بخش قابل توجهی از جامعه باید در راستای همدلی و همزبانی دولت و ملت حرکت کند.
وی توجه مدیران به مدارس و معلمان در کنار ترویج روحیه نشاط و امید در میان معلمان و دانش آموزان را خواستار شد.
جهانگیری تصریح کرد: در آموزش و پرورش باید مدیریت اخلاق مدار مبتنی بر روابط انسانی حاکم باشد تا زمینه همدلی و همزبانی فراهم گردد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان همدل و همزبان شدن دولت و ملت  را مرتفع کننده  مشکلات دانست و گفت: دولت باید  قدرت و توان مردم را بیش از بیش باور کند.
وی تصریح کرد: باز شدن گره‌های کور  در بخش های مختلف ، ترویج فرهنگ اسلامی – ایرانی  جز با همت و همدلی مردم امکان پذیر نیست.
جهانگیری با ضروری خواندن مشارکت همه جانبه مردم در امور کشور به تجربه موفق  کشورهای دیگر در این زمینه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مشارکت مردمی، زمینه همکاری مردم در فعالیت ها را در در  تمام مراحل فراهم و روحیه همدلی و همزبانی را تقویت می‌کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دولت یازدهم تمام تلاش خود را برای هموار کردن مسیرهای پیش روی مردم به کار گرفته است تصریح کرد: دولت در قبال موضوع هسته‌ای با انتخاب ساختار و رویکرد و شیوه جدید و متناسب با پذیرش جامعه جهانی توانست با گفت‌وگو و تعامل، منافع مردم را تأمین و از جنگ و ستیز هم جلوگیری کند.
جهانگیری همچنین به طرح رتبه‌بندی معلمان اشاره کرد و گفت: با تشکیل هیئت ممیزه، مدارک معلمان بررسی و از مهرماه ۹۴ بین ۱۵ تا ۵۰ درصد حقوق فرهنگیان افزایش خواهد یافت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از پرداخت بخشی از مطالبات فرهنگیان ظرف چند روز آینده خبر داد و گفت: احکام جدید فرهنگیان همزمان با پرداخت حقوق فروردین اجرایی می‌شود.


جزییات شناسنامه رفاهی فرهنگیان اعلام شد

علی‌اصغر طلوعی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به طرح شناسنامه رفاهی فرهنگیان اظهار داشت: آموزش‌ و پرورش مطالعاتی را در رابطه با روند یکپارچه‌سازی خدمات رفاهی انجام داده است و بر اساس این طرح که تاکنون مطالعات آن انجام شده است یک شناسنامه رفاهی پیش‌بینی شده است.
وی افزود:‌ طبق شناسنامه رفاهی مشخص می‌شود که یک فرد فرهنگی از بدو ورود چه خدماتی را به چه مقدار و تعداد می‌تواند استفاده کند یا این‌که تاکنون به چه میزان از خدمات بهره‌مند شده است به طور مثال خدماتی مانند مراکز آموزشی و رفاهی، تعاونی مسکن، تعاونی مصرف، بیمه پایه و بیمه درمان.
رئیس اداره رفاه وزارت آموزش‌ و پرورش گفت: طرح شناسنامه رفاهی کمک می‌کند تا تمام همکاران در مرحله اول از خدمات رفاهی موجود، مطلع شوند و در بدو ورود طبق شناسنامه رفاهی خود می‌دانند چه زمانی از چه خدماتی می‌توانند استفاده کنند همچنین از خدمات رفاهی آموزش و پرورش نیز مطلع می‌شوند.
طلوعی بیان کرد:‌ ممکن است برخی فرهنگیان از خدمات  رفاهی ارائه شده اطلاعی نداشته باشند، بر اساس شناسنامه رفاهی تمام فرهنگیان به طور متناسب می‌توانند از خدمات ارائه شده بهره‌مند شوند. باید زمینه‌ای ایجاد شود که تمام فرهنگیان بتوانند از خدمات ارائه شده استفاده کنند.
وی گفت: طرح مطالعاتی شناسنامه رفاهی انجام شده است البته برای اجرا نیاز به همکاری برخی از دستگاه‌های برون سازمانی داریم به طور مثال در بحث مسکن فرهنگیان قطعاً به همکاری سازمان‌های ذیربط برای ساخت مسکن یا واگذاری زمین نیاز داریم.
رئیس اداره رفاه وزارت آموزش‌‌وپرورش در پاسخ به این پرسش که آیا مذاکرات با سایر دستگاه‌ها انجام شده است، گفت: مطالعات طرح شناسنامه رفاهی انجام شده است و هم‌اکنون این طرح به استان‌ها ارائه شده است تا بازخورد آن را دریافت کنیم و پس از آن وارد مذاکره با سایر دستگاه‌ها شویم.


بازنشستگی فرهنگیان با ۲۵ سال خدمت

 معاون پشتیبانی وزارت آموزش وپرورش گفت: فرهنگیان با ۲۵ سال خدمت می توانند بازنشسته شوند.
محمد بطحایی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما افزود‌: با درخواست بازنشستگی معلمان مازاد و فرهنگیانی که  کسر ساعت خدمتی دارند و آموزش وپرورش نیاز به فعالیت آن ها ندارد موافقت می شود.
وی گفت: فرهنگیان زن سرپرست خانوار و فرهنگیانی که بیماری های صعب العلاج دارند برای بازنشستگی پیش از موعود در اولویت هستند.
معاون پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد:‌ فرهنگیان می توانند درخواست بازنشستگی پیش از موعود خود را به اداره آموزش و پرورش محل خدمت خود ارائه کند تا به درخواست آن ها رسیدگی شود.
بطحایی گفت: تاکنون به غیر از موارد نادری که نیاز ویژه به ماندن فرهنگیان در آموزش و پرورش بوده با درخواست بازنشستگی پیش از موعد ۴ هزار نفر از فرهنگیان موافقت شده است.
وی از تغییر بیمه طلایی فرهنگیان در سال ۹۴ نیز خبر داد و افزود: اردیبهشت امسال چهار بسته بیمه ای با شرایط متنوع جایگزین بیمه طلایی فرهنگیان می شود.
معاون پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: حق سهم پرداختی فرهنگیان در هر یک از چهار بسته بیمه ای متفاوت است و فرهنگیان می توانند بر اساس نوع خدمات درمانی که در هر بسته ارائه می شود نوع بسته بیمه خود را انتخاب کنند.
بطحایی گفت‌: در یکی از بسته های بیمه ای خدمات عینک و دندانپزشکی برای فرهنگیان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: به دلیل بروز مشکلات مالی آموزش و پرورش در سال ۹۳ این وزارتخانه ۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت بیمه آتیه سازان حافظ بدهکار است که در چند روز آینده پرداخت می‌شود.
معاون پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس قراردادی که سال گذشته با شرکت بیمه آتیه سازان حافظ بسته شده است این شرکت بیمه ای ملزم به ارائه خدمات بستری و کلینیکی به فرهنگیان تا پایان اردیبهشت خواهد بود.
وی همچنین از پرداخت ۲۲ میلیارد تومانی مطالبات بیمه ای فرهنگیان به شرکت بیمه ایران که شرکت بیمه عامل بیمه طلایی فرهنگیان در سال‌های گذشته بود خبر داد و افزود:‌ فرهنگیانی که بالای یک میلیون تومان برای خدمات بیمارستانی و درمان پرداخت کرده اند و هزینه‌آن را هنوز دریافت نکرده اند می توانند با ارائه مدارک پزشکی هزینه پرداختی را دریافت کنند.


بازنشستگی ۱۶ هزار فرهنگی تا ۱۰ سال آینده

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهدی حاجتی، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان عصر امروز(۲۶ اسفند) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با تبریک فرا رسیدن ایام نوروز و احترام به ایام فاطمیه، به اسکان مسافران نوروزی ۹۴ در ۳۸۹ مدرسه استان اشاره و اظهار کرد: در این تعداد مدرسه، سه هزار و ۳۴ کلاس درس در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه انتظار می رود اقامت فرهنگیان امسال نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته باشد، افزود: تاکنون یکصد میلیون تومان اعتبار برای تجهیز و آماده سازی مدارس در نوروز اختصاص یافته است و همچنین ۱۵۰ میلیون تومان نیز از سوی ستاد اسکان گیلان از طریق آموزش و پرورش در مدارس توزیع می شود.
حاجتی اذعان کرد: امسال ۷۹ کلاس ویژه با تجهیزات کامل، ۷۷۵ کلاس تجهیز متعارف(الف)، ‌هزار و ۷۹۸ کلاس با تجهیزات کمتر(ب) و ۳۸۲ کلاس معمولی(ج) برای اسکان فرهنگیان درجه‌بندی شده اند.
وی یادآور شد: در نوروز ۹۳ تعداد ۲۷ هزار و ۱۳۲ خانوار و ۳۷۲ هزار و ۱۴۶ نفر، در مدارس گیلان اسکان یافتند.
حاجتی اظهار داشت: طی چهار سال آینده ۲۳ درصد فرهنگیان گیلان که چهار هزار و ۱۷۵ نفر را شامل می شود، بازنشسته می شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش گیلان در ادامه از بازنشستگی ۵۷ درصد  یعنی ۱۶ هزار نفر، در ۱۰ سال آینده خبر داد و تصریح کرد: از این رو باید ظرفیت دانشگاه فرهنگیان افزایش یافته تا در آینده برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز، مشکلی ایجاد نشود.
وی گفت: در سال گذشته هزار معلم بازنشسته شدند و ظرفیت حق التدریس نیز از ۳۰ هزار به ۲۲ هزار ساعت کاهش یافت.
حاجتی همچنین در ادامه از پاسخ چهار هزار دانش آموز گیلانی به پرسش مهر رییس جمهوری «عزیزانم ایران ما با مشکل جدی کمبود آب روبروست هر کدام از ما چگونه از آب های ایران می توانیم بهتر نگهداری کنیم» خبر داد و افزود: ۶۰۰ نفر از فرهنگیان استان نیز در این مسابقه شرکت کردند.
وی در ادامه از اعزام ۱۷ هزار دانش آموز در قالب ۳۸۵ کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی کشور در سال تحصیلی کنونی خبر داد و گفت: همچنین ۴۶ مدرسه امین با حضور ۴۶ روحانی تمام وقت در گیلان راه اندازی شده است و طرح پرسش مهر رئیس جمهوری، آموزش حقوق شهروندی، برگزاری نمایشگاه جابرابن حیان، برگزاری جشنواره تولید محتوای الکترونیک، اجرای طرح تعالی مدیریت و برگزاری جشن ستارگان را از مهمترین برنامه هایی برشمرد که طی سال تحصیلی جدید در استان انجام شده است.
حاجتی همچنین توسعه کتابخانه‌های مدارس گیلان را در دستورکار آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: هم اکنون بیش از شش هزار و ۷۶۰ کتابخانه با یکصد و ۸۰ هزار جلد کتاب در واحدهای آموزشی استان گیلان فعال هستند.


اولویت های دریافت وام ویژه فرهنگیان ‎

مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیمه آتیه سازان حافظ یکی از گزینه‌های بیمه‌ای آموزش و پرورش خواهد بود، گفت: امیدواریم تا پایان فروردین ماه شرکت بیمه گذار جدید فرهنگیان مشخص شود.
به گزارش فرهنگ نیوز، فرشید سیاری مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به ارائه ۴ بسته بیمه‌ای به فرهنگیان، اظهار کرد: چهار بسته بیمه‌ای مختلف را برای فرهنگیان پیش بینی کرده که طی بخشنامه‌ای این ۴ پیشنهاد بیمه‌ای به نظرسنجی معلمان می‌گذاریم و هر بسته‌ای که مورد اقبال عموم بود ملاک عمل ما قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه یکی از گزینه‌های بیمه‌ای برای سال آینده بیمه آتیه سازان حافظ خواهد بود، افزود: پس از آنکه از شرکت‌های مختلف استعلام قیمت کردیم هر شرکتی که مناسب‌ترین قیمت و خدمات را بتواند ارائه دهد در گزینه‌های ما خواهد بود.
سیاری ادامه داد: در حال حاضر با شرکت بیمه گذار فعلی تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۴ قرارداد داریم اما زودتر به استقبال انتخاب شرکت رفته و امیدواریم تا پایان فروردین ماه شرکت بیمه گذار جدید برای بیمه طلایی فرهنگیان مشخص شود.
مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: همکاری خوبی در سال ۹۳ با شرکت آتیه سازان حافظ داشته به طوری که در حال حاضر میانگین پرداخت‌ها به حدود ۱۰ روز رسیده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه زنان سرپرست خانوار در دریافت تسهیلات وام بانک ملی در اولویت هستند گفت: براساس بخشنامه‌ای که به ادارات کل و مناطق آموزش و پرورش فرستادیم زنان سرپرست خانوار در دریافت تسهیلات وام ۵ میلیون تومانی بانک ملی که به ۲۵۰ هزار نفر اختصاص می‌یابد در اولویت قرار دارند؛البته این وظیفه ادارات کل و مناطق است که این اولویت را رعایت کنند.


موانع پیش‌روی بازنشستگی فرهنگیان ایثارگر

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد حسین کفراشی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم در خصوص اجرای قانون جامع ایثارگران در وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: قانون جامع ایثارگران ۷۶ ماده دارد که ۱۵ ماده آن مرتبط با آموزش و پرورش است و از این ۱۵ ماده ۸ ماده اجرا، ۴ ماده به صورت ناقص اجرا شده و سه ماده نیز اجرا نشده است.
وی افزود: ماده ۲۴ قانون جامع ایثارگران از جمله مواردی است که در آموزش و پرورش اجرا نشده است و بحث این ماده مرتبط با موضوع تقلیل کاری همسران شهداست که میزان ساعت آن باید مشخص شود.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در خصوص سنوات ارفاقی برای بازنشستگی پیش از موعد ایثارگران، بیان کرد: یکی از مشکلات موجود بحث ارائه سنوات ارفاقی به ایثارگران است. در قانون ذکر شده است که جانبازان، ایثارگران و فرزندان شهدا، تا سقف ۸ سال می‌توانند از سنوات ارفاقی بهره‌مند شوند اما سازمان بازنشستگی بابت هر سال بازنشستگی ۳۰ میلیون تومان از آموزش و پرورش درخواست کرده است.
کفراشی ادامه داد: براین اساس برای اجرای بازنشستگی پیش از موعد با سنوات ارفاقی باید به ازای هر نفر ۲.۵ میلیون تومان هزینه کنیم که در مجموع سالانه ۳۰ میلیون تومان هزینه برای آموزش و پرورش به همراه دارد یعنی اگر این وزارتخانه بخواهد یک فرزند شهید را از طریق سنوات ارفاقی بازنشسته پیش از موعد کند بابت هشت سال سنوات ارفاقی باید ۲۴۰ میلیون تومان به سازمان بازنشستگی پرداخت کند.
وی افزود: این مبلغ برای آموزش و پرورش بسیار سنگین است و باید موضوع هشت سال سنوات ارفاقی ایثارگران از طریق مجلس و دولت حل شود به گونه‌ای که نیاز به پرداخت کسورات نباشد. در شرایط فعلی اجرای این قانون برای آموزش و پرورش دشوار است.
مدیرکل امورشاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: سال گذشته سه هزار نفر از ایثارگران درخواست بازنشستگی پیش از موعد داشتند اما به دلیل همین موضوع درخواست آنها رد شد و دوباره به کار بازگشتند چون برای آموزش و پرورش امکان پرداخت این مبلغ سنگین وجود ندارد. بنابراین از دولت و مجلس درخواست داریم که سنوات ارفاقی را به گونه‌ای برای ایثارگران آموزش و پرورش درنظر بگیرند که نیاز به پرداخت کسورات آن از منابع آموزش و پرورش داشته نباشد.
رتبه بندی مدارس شاهد
کفراشی در خصوص وضعیت مدارس شاهد و برنامه‌ها برای افزایش کیفیت این مدارس عنوان کرد: هم اکنون در کل کشور ۱۳۵۶ مدرسه شاهد فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۵۶۰ مدرسه ابتدایی با ۶ هزار و ۷۱ کلاس درس و ۱۷۱ هزار و ۸۳۲ دانش آموز، ۹۴ مدرسه در مقطع متوسطه با دو هزار و ۷۴۹ کلاس درس و ۸۳ هزار و ۲۷۶ دانش آموز و ۴۰۲ مدرسه در مقطع متوسطه دوم با ۴ هزار ۹۲۸ کلاس درس و ۱۲۷ هزار و ۷۹ دانش آموز وجود دارند.
وی افزود: ۵۰ درصد از دانش آموزانی که در مدارس شاهد حضور دارند از میان خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران هستند و تراکم دانش آموزان در کلاس‌های درس در مقطع ابتدایی ۲۸ نفر، متوسطه اول ۲۸ نفر و متوسطه دوم ۲۵ نفر هستند.
مدیرکل دفتر شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: در چند سال اخیر به لحاظ توسعه ۴۰ درصدی مدارس شاهد، شاهد افت کیفیت این مدارس بودیم از سوی دیگر برخی مشکلات با بنیاد شهید باعث شد تا این مدارس از دوران اوج خود در دهه ۶۰ و ۷۰ تنزل پیدا کنند. بنابراین در سال گذشته اولویت خود را بر افزایش کیفت این مدارس متمرکز کردیم.
کفراشی عنوان کرد: اولین اولویت ما این است که چون این مدارس به نام شهدا و ایثارگران هستند بنابراین باید در اختیار آنها قرار بگیرند. از همین رو در هنگام ثبت نام فرزندان شهدا، آزادگان، جانبازان ۷۰ درصد، ۵۰ درصد و رزمندگان در اولویت قرار دارند. تلاش می‌کنیم تا شرایطی ایجاد شود تا اگر رزمنده و ایثارگری تمایل داشت تا فرزندش را در مدارس شاهد ثبت نام کند این زمینه برای وی فراهم باشد.
وی بیان کرد: در ۲۸ سال گذشته ثبت نام مدارس شاهد به صورت دستی بود بنابراین شاهد برخی اعمال نظرها بودیم اما از سال گذشته ثبت نام الکترونیکی در مدارس شاهد را طراحی کردیم و در فرم های امتیاز بندی، امتیاز ایثارگران در بالاترین رده قرار گرفته و ۱۵ امتیاز را به خود اختصاص داده است برهمین اساس ثبت نام فرزندان شهدا، آزادگان و جانبازان در مدارس شاهد قطعی است.
مدیرکل دفتر شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در ۲۶ سال گذشته نظارت بر مدارس شاهد دقیق نبوده است درحالی که بهترین معاونان و مدیران در مدارس شاهد هستند و ۳۱ هزار نفر از عوامل اجرایی آموزش و پرورش در مدارس شاهد فعالیت می‌کنند امسال براساس طرح تعالی مدیریت مدارس ارزیابی عملکرد از مدارس شاهد را داشته و رتبه بندی این مدارس را انجام دادیم تا رقابت جدی بین آنها ایجاد شود و مدیران مدارس شاهد از حالت ایستایی خارج شوند.
کفراشی گفت: در طرح رتبه بندی مدارس تفاهم نامه‌ای میان مدیر مدرسه با کارشناس اداره شاهد منطقه امضا می‌شود و در مرحله نخست مدیر مدرسه خود را ارزیابی می‌کند و پس از آن از منطقه و ستاد شاهد استان مدرسه ارزیابی می‌شود و در نتیجه این بازدیدها رتبه آن مدرسه مشخص می‌شود.


شرایط اعطای وام فرهنگیان تغییر کرد

مدیر کل پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: بنا به درخواست آموزش و پرورش و رایزنی های صورت گرفته توسط این وزارت ارایه فاکتور خرید کالا و همچنین الزام به تامین پیش پرداخت بانکی از مدارک لازم حذف شد.
به گزارش پانا، فرشید سیاری در خصوص اجرای تفاهم نامه منعقد شده بین این وزارت و بانک ملی مبنی بر اعطای ۱۲ هزار میلیارد ریال در قالب وام های ۵۰ میلیون ریالی کم بهره به فرهنگیان واجد شرایط اظهار کرد: بنا به درخواست آموزش و پرورش و رایزنی های صورت گرفته توسط این وزارت ارایه فاکتور خرید کالا و همچنین الزام به تامین پیش پرداخت بانکی از مدارک لازم حذف شد.
سیاری با دارای اولویت خواندن افراد سرپرست خانوار، بیماران و همکارانی که تاکنون بابت تحصیل و ازدواج خود، همسر و یا فرزندشان از تسهیلات ویژه فرهنگیان بهره ای نبرده اند تصریح کرد: این افراد می توانند با ارائه اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی متقاضی و ضامن، تکمیل فرم تعهد نامه های بانکی و ارائه تصویر کسر اقساط گروهی تنظیم شده توسط ادارات آموزش و پرورش مناطق از تسهیلات بانکی فوق بهره برند.


قانون متعهدین خدمت لغو نشده است/فرزندان فرهنگیان دراولویت استخدام

سمنان – وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این مطلب که قانون متعهدین خدمت دبیری لغو نخواهد شد، افزود: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در صورت فارغ‌التحصیلی به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند.
به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر فانی ظهر شنبه در نشست صمیمی به فرهنگیان استان سمنان که در سالن شهید مطهری سمنان برگزار شد ضمن اشاره به امضای مصوبه هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان از سوی رئیس‌جمهور اظهار داشت: بر این اساس حضور مدرسین دانشگاه فرهنگیان در هیئت علمی این دانشگاه قطعی شد.
وی تصریح کرد: با امضای این مصوبه همه هیئت مدرسین دانشگاه فرهنگیان به عضویت هیئت علمی این دانشگاه در می‌آیند.
تقدیم لایحه رتبه‌بندی معلمان به مجلس شورای اسلامی تا پایان امسال
وزیر آموزش و پرورش از تقدیم لایحه رتبه‌بندی معلمان به مجلس شورای اسلامی تا پایان امسال به مجلس خبر داد و افزود: این لایحه به دنبال رتبه‌بندی معلمان بر حسب میزان فعالیت، توانمندی و شایستگی آنهاست و در آن اقدامی شبیه به رتبه‌بندی اساتید در وزارت علوم انجام خواهد شد.
فانی با تاکید بر اینکه این لایحه تا پایان اسفندماه امسال تقدیم هیئت دولت می‌شود، گفت: لایحه رتبه‌بندی معلمان در کمیسیون اجتماعی هیئت دولت مطرح و در حال تصویب است و امیدواریم تا پس از تقدیم این لایحه به مجلس روند تصویب آن به سرعت دنبال شود.
وی ساماندهی نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش، را ضروری دانست و بیان داشت: فرزندان فرهنگیان در اولویت استخدام آموزش و پرورش قرار دارند.
دانشگاه فرهنگیان نهادی ارزشمند است
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان در ۱۰۰ شعبه دانشگاهی کشور در حال فعالیت است که در این مراکز بیش از ۵۰ هزار دانشجو معلم در حال تحصیل هستند عنوان کرد: نخستین گروه از این دانشجویان شامل ۲۵ هزار نفر از مهرماه سال ۹۵ وارد سیستم نظام آموزش و پرورش کشور خواهند شد.
فانی، دانشگاه فرهنگیان را  نهادی ارزشمند خواند که به امر تأمین نیروی انسانی متخصص در وزارت آموزش و پروش می‌پردازد.
وی با تاکید بر اجرای ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان گفت: براساس این ماده در کنار اجرای دوره‌های چهار ساله  آموزشی از سوی دانشگاه فرهنگیان فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی سایر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند با شرکت در آزمون‌های ورودی و گذراندن دوره‌های یکساله در این دانشگاه‌ها مشغول به کار شوند.
وزیر آموزش و پرورش در خاتمه با بیان اینکه آیین‌نامه اجرایی این ماده از اساسنامه دانشگاه فرهنگیان در آینده‌ای نزدیک ابلاغ می‌شود، خاطر نشان کرد: در این مورد نیز فرزندان فرهنگیان در اولویت استخدام قرار دارند.


استخدام دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در آموزش و پرورش قطعی شد

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از تصمیم قطعی دولت برای استخدام دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در آموزش و پرورش خبر داد و گفت: این تصمیم توسط وزیر آموزش و پرورش اعلام شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، علیرضا کریمیان ظهر امروز در همایش تربیت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی” جایگاه و اقتضائات در تربیت معلم” در استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: امروزه آموزش و پرورش محور توسعه پایدار بوده و این به این معنا است که اگر کشوری بخواهد در مسیر توسعه پایدار گام بردارد باید به آموزش و پرورش توجه ویژه‌ایی داشته باشد.
وی تصریح کرد: در تحقیقی که توسط بانک جهانی انجام شده ‌مشخص شده که کشوری که سهم بیشتری از سرمایه انسانی داشته باشد توسعه‌یافته‌تر خواهد بود.
وی جامعه دیروز را متفاوت از جامعه امروز ارزیابی  و خاطر نشان کرد: در گذشته به دلیل نبود تکنولوژی شکل ارتباط با امروز تفاوت داشت و از این‌رو اثرگذاری این ارتباط نیز متفاوت بوده است.
این مسول در ادامه گفت: امروزه با شکل‌گیری دهکده جهانی هر شخص در هر نقطه از دنیا که باشد می‌تواند با حوزه‌های مختلف و در قسمت‌های مختلف دنیا ارتباط برقرار سازد.
وی با اشاره به قرارگیری ملت‌ها در مقابل هم گفت: امروزه با اینکه به ظاهر هیچ جنگی رخ نمی‌دهد اما ملت‌ها در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در مقابل هم قرار می‌گیرند و ایران نیز در این مورد استثنا نبوده که از این موارد می‌توان به تحریم‌ها در زمینه اقتصاد و جنگ نرم در زمینه فرهنگ اشاره کرد.
کریمیان تاکید کرد: برای گذر از این بحران‌ها و شرایط امروزی ما کاری جز تکیه بر سرمایه‌های اجتماعی خود نداریم چون تکنولوژی امروز بدون تکیه به سرمایه‌های اجتماعی جایی ندارد.
وی سرمایه‌های هر کشوری را در سه عنوان خلاصه کرد و افزود: این سرمایه‌ها شامل سرمایه‌های طبیعی، فیزیکی و انسانی هستند و امروز همه دنیا به این باور رسیده است که کشوری که سهم سرمایه انسانی بیشتری دارد توسعه‌یافته‌تر خواهد بود.
وی به نیاز جامعه امروز به سرمایه انسانی اشاره کرد و ادامه داد: اگر بخواهیم از داشته‌های خود در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی دفاع کنیم باید به سرمایه اجتماعی بهاء دهیم.
این مسئول بیان داشت: باید دانشگاه فرهنگیان را یک نهاد استراژیک بدانیم و تمام سرمایه و توان کشور را برای تربیت و تعلیم سرمایه‌های انسانی هزینه کنیم.
وی در پایان از تصمیم قطعی دولت برای استخدام دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در آموزش و پرورش خبر داد و گفت: این تصمیم توسط وزیر آموزش و پرورش اعلام شده است.


استخدام معلم بر مبنای اساسنامه دانشگاه فرهنگیان 

وزیر آموزش و پرورش گفت: اساسنامه دانشگاه فرهنگیان ملاک عمل ما برای پذیرش دانشجو و استخدام معلم است
به گزارش خبرنگار آموزش ایرنا، ‘علی اصغر فانی’ روز یکشنبه در حاشیه هفتمین مجلس دانش آموزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس اساسنامه این دانشگاه دو مدل پذیرش وجود دارد که در مدل اول داوطلبان دیپلم را جذب کرده و طی یک دوره چهار ساله در این دانشگاه، آنها را تحت پوشش قرار می دهیم که این شیوه اکنون نیز ادامه دارد.
وی افزود: روش دوم طبق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان طراحی شده است که بر این اساس آموزش و پرورش در کنار جذب فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان که طی سالهای اخیر نیز درحال اجرا است؛ می تواند از فارغ التحصیلان دوره کارشناسی سایر موسسات آموزش عالی از طریق آزمون اقدام به جذب نیرو کند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: بر این اساس دوره های آموزشی یک ساله برای فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها برگزار خواهد شد که در این دوره ها حرفه معلمی به آنها آموزش داده می شود.
فانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا جذب فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها در آموزش و پروش از سال ۹۴ وارد فاز اجرایی می شود؟ اظهار داشت:اکنون درحال مطالعه دستورالعمل این موضوع هستیم.
وی ادامه داد: اجرای این طرح نیاز به مجوز سازمان مدیریت و برنامه ریزی دارد و مذاکرات مقدماتی را درخصوص این طرح آغاز کرده ایم که امید است هرچه زودتر به نتیجه نهایی برسیم تا بتوانیم جزییات آن را اعلام کنیم.
نطق های دانش آموزان جمع آوری می شود
وزیر آموزش و پرورش گفت: در هفتمین مجلس دانش آموزی که امروز با حضور ۱۵۰ نماینده منتخب دانش آموزان برگزار شد. تعدادی از این افراد نطق هایی ایراد کردند که با توجه به اینکه سن دانش آموزان زیاد نیست و درحوزه کارشناسی تجربه ندارند؛ اظهارات بسیار خوب و ارزنده ای بود.
فانی افزود: تمامی این نطق ها جمع آوری می شود و متناسب با آنها، کمیته کاری در آموزش و پروش تشکیل خواهد شد و از طریق شورای عالی آموزش و پرورش پیگیر مطالبات دانش آموزان هستیم.
وی اضافه کرد: در دوره های گذشته مجلس دانش آموزی نیز اسناد خوبی تصویب شد که بخش هایی از آن در دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش مورد بررسی قرار گرفته و به تصویب رسید.
فانی خاطرنشان کرد: امید است آموزش و پرورش بتواند پاسخگوی واقعی نیاز دانش آموزان بوده و نیازهای آموزشی و تربیتی آنها را با توجه به سند بنیادین نظام آموزشی اجرایی کند.



مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
مرجع آخرین و بروزترین اخبار به همراه نمونه سوالات استخدامی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 13942
  • کل نظرات : 3987
  • افراد آنلاین : 33
  • تعداد اعضا : 7652
  • آی پی امروز : 176
  • آی پی دیروز : 374
  • بازدید امروز : 11,446
  • باردید دیروز : 14,791
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 11,446
  • بازدید ماه : 184,044
  • بازدید سال : 1,171,180
  • بازدید کلی : 23,257,331
  • کدهای اختصاصی
    سوالات استخدامی وزارت بهداشت