loading...
آخرین اخبار استخدامی و نیازمندی ها در ایران
کار 24 بازدید : 11738 جمعه 12 تیر 1394 نظرات (0)

استخدام وزارت بهداشت سال 94 (استخدام 7700 نیرو)


خود را برای آزمون وزارت بهداشت آماده نمایید.

خبر ۲۱ خرداد ۹۴- تناقض نیاز به ۲۰۰هزار پرستار و مهاجرت بخاطر بیکاری/ دلایل مبهم وزارت بهداشت برای استفاده ازبهداشتکار بجای پرستار/استخدام پرستاران مورد نیاز دولت توسط یک شرکت خاص
قدس انلاین : سعید کوشافر:طی سالهای گذشته مسایل مرتبط با پرستاران بعنوان بخشی مهمی از شبکه بهداشت و درمان کشور همواره مساله ساز بوده است این درحالی است که همواره پرستاران بر این عقیده هستند که حق وحقوق انها به طور کامل و متناسب با کارشان پرداخت نمیشود.
اما طی سالهای اخیرخبرها حکایت از مهاجرت پرستاران ایرانی به سایر کشور ها دارد که دلایل متفاوتی برای این مهاجرت بیان میشود؛ دانش اموختگانی که با هزینه ایران و دردانشگاههای کشور تحصیل کرده اند به دلیل نبود شغل و امنیت شغلی یا حقوق مناسب راهی کشورهایی از ترکیه گرفته تا کانادا شده و برخی نیز مشغول به کار میشوند وخدمات خود را به شهروندان دیگر کشورها ارایه میکنند.
هشدار نسبت به مهاجرت هزاران پرستار
درهمین حال یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با هشدار نسبت به مهاجرت هزاران پرستار به خارج از کشور، گفت: متاسفانه به دلیل بی‌توجهی به قشر پرستار در طی سال‌های گذشته هزاران نفر از پرستاران به کشورهای دیگر مهاجرت کرده و پناهنده شدند.
عابد فتاحی درباره کمبود ۲۰۰ هزار پرستار در کشور و تلاش معاونت پرستاری وزارت بهداشت برای تربیت ۱۰ هزار نیروی انسانی مهارتی غیردانشگاهی در کشور برای جبران این کمبود، افزود: سوال این است که زمانی که به معاونت پرستاری وزارت بهداشت پرستار معرفی می‌شود آنها از افزایش نیرو گلایه دارند و عنوان می‌کنند جا برای حضور آنها نداریم حال چگونه از کمبود پرستار در کشور انتقاد می‌کنند؟
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: از سویی دیگر متاسفانه به دلیل کمبود امکانات، در طی سال‌های گذشته هزاران نفر از پرستاران به کشورهای دیگر مهاجرت کرده و پناهنده شدند که این نشان دهنده آن است که در طول این سال‌ها وزارت بهداشت نتوانسته به ماندگاری پرستاران کمک کند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد:‌ اینکه قرار باشد ۱۰ هزار نیروی بهداشت‌کار در وزارت بهداشت به کار گرفته باشد طبق ارزیابی و ارزشیابی این وزارتخانه چنین اقدامی خلاف است و نمی‌توان آن را اجرایی کرد.
وی با تاکید بر اینکه می‌توان برای جبران کمبود پرستار از نیروی ماما استفاده کرد،‌ افزود:‌ حداقل آن است که ماماها دارای مدرک دانشگاهی بوده و بهتر از نیروی بهداشت‌کار می‌تواند به ارایه خدمت بپردازد.
فتاحی با بیان اینکه تربیت نیروی بهداشت‌کار ساختار بیمارستان را برهم می‌زند،‌ یادآور شد:‌ به نظر می‌رسد اگر نیروی پرستار نداشته باشیم بهتر از آن است که از نیروی بهداشت‌کار استفاده کنیم چراکه این افراد کیفیت کار پرستاری را به شدت پایین می‌آورند و مشکلاتی را در حوزه سلامت ایجاد خواهند کرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی،‌ گفت:‌ باید با ارایه امکانات رفاهی فضای ماندگاری پرستاران را در کشور فراهم کنیم و کمبود پرستار را با تربیت نیروی بهداشت‌یار جبران نکنیم؛ در کنار این موضوع امروزه حداقل ۱۰ هزار نیروی ماما در کشو ر وجود دارند که از هیچ شغل مناسبی برخوردار نبوده درحالی که می‌توان از ظرفیت آن‌ها درحوزه سلامت استفاده کرد.
ورود کمیسیون بهداشت به معضل پرستاران
دراین حال عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر لزوم توجه به جامعه پرستاری در طرح تحول سلامت تاکید کرد.
احمد آریایی نژاد در گفت وگو با خانه ملت، درباره معضلات پیش روی جامعه پرستاری در کشور، افزود: از انتقادات جدی جامعه پرستاری بلاتکلیفی قانون تعرفه‌گذاری پرستاری است که چند سالی است هنوز شکل اجرایی به خود نگرفته است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: واقعیت آن است که در کنار اقدامات مثبت وزارت بهداشت و اجرای طرح تحول سلامت، اما دیده نشدن مشکلات جامعه پرستاری در این طرح امر مهمی به شمار می رود تاجایی که این قشر زحمت کش همچنان با مشکلات زیادی روبرو هستند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تاکید کرد: متاسفانه جامعه پرستاری معتقد است که نقش مهمی در بهبود شرایط جسمی بیمار دارند اما به زحمت ها و تلاش های آنها بی توجهی می‌شود این درحالی است که وزارت بهداشت برای پرداخت کارانه به این قشر شروطی را تعیین کرده است.
وی با بیان اینکه امروزه پرستاران خواسته های صنفی دارند، تصریح کرد: زمانی که چارت تعریف شده ای برای تعیین حقوق و دستمزد به صورت عادلانه نداشته باشیم چنین معضلاتی همچنان وجود دارد تا جایی که اکنون در حوزه سلامت همه در تلاش هستند تا طرح تحول به نفع صنف و گروه خود پیش رود در حالی که این طرح باید نگاه عادلانه ای نسبت به همه اقشار در بخش بهداشت و درمان داشته باشد.
آریایی نژاد یادآور شد: زمانی که بیماری برای درمان خود به پزشک مراجعه میکند افراد زیادی با همکاری هم کمک کرده تا بیمار بهبود یابد لذا وزارت بهداشت باید زحمات همه این اقشار را مدنظر قرار دهد.
عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت باید بسته خدمتی درستی را برای پرستاران تعریف کند، گفت: بدون شک با توجه به ضرورت این مهم، کمیسیون بهداشت نیز ورود پیدا کرده و به معضل جامعه پرستاری رسیدگی خواهد کرد.
۲۰۰ هزار پرستار کم داریم
این اظهارات درحالی است که پیشتر معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در این مجموعه قرار است تا ۱۰ هزار نیروی انسانی در قالب نیروی مهارتی غیر دانشگاهی در بخش پرستاری به کار گرفته شوند.
محمد میرزابیگی افزود: متأسفانه برای استخدام دولتی سقف وجود دارد اما در قالب این مجموعه که زیر مجموعه وزارت بهداشت است میزان حقوق مناسبی با لحاظ کردن بهره‌وری و کارانه در نظر گرفته شده است.
میرزابیگی افزود: متأسفانه پرستار با تحصیلات دانشگاهی عهده‌دار بسیاری از فعالیتهایی است که به وظیفه وی در نظام سلامت تبدیل شده است و اینکه بخواهیم وظایف سنگین پرستار را کاهش دهیم آیا کار نامناسبی به نظر می‌رسد؟
وی گفت: در دنیا و در زمینه آموزش پرستاری کشور ما جزء کشورهای برتر است اما در زمینه قرار گرفتن بر سر بالین بیماران وضعیت مناسبی نداریم.
میرزابیگی با تأکید مجدد بر ضرورت وجود نیروی کمک بهیار در جهت کمک به پرستاران افزود: حضور این افراد می تواند باعث بالا بردن رضایت مردم و نیز پرستاران در ارائه خدمات مناسب شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه با کمبود حدود ۲۰۰ هزار نفر نیروی پرستار و کمک پرستار مواجهیم، افزود: باید بتوانیم این نیروها را تربیت و تامین کنیم، ضمن اینکه اهتمام جدی وجود دارد تا پرستاران بیکار را نیز به کار گیریم اما به گونه ای عمل نمی‌کنیم که پرستار بیکار بیاید و کار کمک پرستار را انجام دهد بلکه باید بر انجام امور نظارت داشته باشد.
میرزابیگی گفت: از طریق تزریق پول و امکانات به یک سازمان به ازاء هر ۱۰ درصد تنها ۳ درصد افزایش بهره وری داریم اما اگر این منابع در عرصه نیروی کار هزینه شود به ازاء هر ۱۰ درصد، ۹ درصد افزایش بهره وری به وجود می آورد.
تمامی پرستاران استخدام می‌شوند
این مقام مسوول همچنین از ایجاد شرکت متمرکز جذب نیرو تحت عنوان “موسسه کارآفرینان آوا” زیر نظر هیات امنای ارزی وزرات بهداشت خبر داد و گفت: تمامی مزایای پرستاران جذب شده مشابه پرستاران رسمی است
محمد میرزابیگی گفت: این موسسه به منظور ایجاد امنیت شغلی برای پرستاران ایجاد شده و با بهترین شرایط پرستاران را جذب می‌کند. تمامی مزایای پرستاران جذب شده مشابه پرستاران رسمی است و پایه حقوق آنها بیش از ۱.۵ میلیون است.
وی افزود: پرستارانی که از این طریق جذب می‌شوند می‌توانند از مزایای قانون بهره وری استفاده کنند و بیمه آنها هم مشکلی نخواهد داشت.
میرزابیگی با اشاره به اینکه در جذب پرستاران توسط شرکت‌ها در گذشته به دلیل اینکه شرکت‌ها به دنبال منافع شخصی بودند تخلفاتی روی داد و موجب بی اعتمادی پرستاران شده بودند تاکید کرد: این موسسه یک شرکت متمرکز است که هیچ انتفاع شخصی در آن وجود ندارد .
وی ادامه داد: به دلیل امنیت شغلی بالا و نبود انتفاع شخصی، شرایط جذب در این روش به شدت از وضعیت قراردادی و تبصره‌ای بهتر است و مطمئنا پرستاران قراردادی و تبصره‌ای خواهان جذب در این شرکت خواهند شد.
دولت برای تامین نیروی بیمارستان‌های تازه تاسیس مجوز استخدام هفت هزار نیروی بالینی را داده است و برآورد می‌کنیم از طریق این موسسه بیش از هفت هزار نفر را جذب کنیم و البته هیچ سقفی برای جذب نیرو نداریم. حقوق پرستاران جذب شده در این روش از طریق درآمدهای اختصاصی مراکز بهداشتی و درمانی پرداخت می‌شود. با توجه به افزایش هزینه‌های هتلینگ وضع بیمارستان‌ها به لحاظ درآمدی بهتر شده و به شدت دنبال نیرو هستند.


خبر ۱۹ خرداد – وزارت بهداشت اسامی مراکز خواهان جذب پزشکان عمومی را اعلام کند

خود را برای آزمون وزارت بهداشت آماده نمایید.

خبرگزاری ایسنا : نایب رییس انجمن پزشکان عموم در پاسخ به اظهاراتی مبنی بر لحاظ دریافت‌های چند میلیونی برای پزشکان عمومی و عدم استقبال پزشکان از این موضوع گفت: از همکاران‌مان در وزارت بهداشت خواسته‌ایم لیست مراکزی که با این اعداد و ارقام برای جذب پزشکان عمومی اقدام می‌کنند را اعلام کنند تا همکاران ما بتوانند ثبت‌نام کنند.
به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر عزت‌الله گل‌علیزاده در نشستی خبری با بیان اینکه حدود ۸۰ هزار پزشک عمومی عضو سازمان نظام پزشکی هستند، افزود: اما درباره اینکه این تعداد پزشک عمومی در کشور فعال هستند یا خیر، آمار دقیقی وجود ندارد. اما مسلم آن است که حدود پنج درصد این پزشکان فوت شده‌اند، پنج درصد به خارج از کشور مهاجرت داشته و حدود ۱۲ تا ۱۵ هزار پزشک عمومی نیز در استخدام وزارت بهداشت هستند. ۱۸ تا ۲۰ هزار پزشک عمومی طرف قرارداد با بیمه‌ها هستند که به معنی آن است که این پزشکان نیز مطب فعال دارند.
وی در این باره افزود: حدود ۱۰ هزار نفر دستیار داریم که تا زمان فارغ‌التحصیلی به عنوان پزشک عمومی تلقی می‌شوند. جمعا حدود ۳۰ هزار پزشک عمومی باقی می‌ماند که ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر از آنان مشغول آماده شدن برای دستیاری هستند. در مجموع ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر نیز یا به حرفه پزشکی نمی‌پردازند یا کنج کتابخانه‌ها مشغول آمادگی برای آزمون دستیاری هستند. چرا باید اینگونه باشد؟
نایب رییس انجمن پزشکان عمومی با اشاره به برنامه‌هایی که هرازچندگاهی برای پزشکان عمومی از سوی سیاستگذاران در نظر گرفته می‌شود، گفت: از حدود ۲۰ سال گذشته و به ویژه در برنامه پنجم توسعه به مبحث پزشکان عمومی پرداخته شده است. مطالعه‌ای در سال ۱۳۸۶ توسط وزارت بهداشت انجام شد با این عنوان که چرا پزشکان عمومی دوست دارند ادامه تحصیل دهند؟ اغلب زنان مورد مطالعه اظهار داشتند که اگر مناسب و امنیت شغلی داشته باشند، قید ادامه تحصیل را می‌زنند. مردان نیز عنوان داشتند که در صورت کار با حقوق و دستمزد مناسب، برنامه‌ای برای ادامه تحصیل نخواهند داشت.
گل‌علیزاده ادامه داد: در سنوات گذشته پزشکان عمومی بسیاری از اقدامات را می‌توانستند انجام دهند، اما اکنون در انجام اقدامات با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستند. به طوری که پیش از این گچ‌گیری‌های ساده، اعمال لوزه و… توسط پزشکان عمومی قابل انجام بود. در مجموع حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد خدمات نظام سلامت قابل ارائه توسط پزشکان عمومی است و این در تمام دنیا مرسوم است. باید جایگاه پزشک عمومی در نظام سلامت کشور تعریف شود. آنچه که در قانون در این زمینه مورد توجه قرار گرفته طراحی پزشک خانواده و نظام ارجاع و سطح‌بندی خدمات است.
وی در پاسخ به اظهاراتی مبنی بر لحاظ دریافت‌های چند میلیونی برای پزشکان عمومی و عدم استقبال پزشکان از این موضوع گفت: چنین ادبیاتی را قبول ندارم. از همکاران‌مان در وزارت بهداشت خواسته‌ایم لیست مراکزی که با این اعداد و ارقام برای جذب پزشکان عمومی اقدام می‌کنند را اعلام کند تا همکاران ما بتوانند ثبت‌نام کنند.
نایب رییس انجمن پزشکان عمومی با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در روستاها از سال ۸۴ افزود: متاسفانه بنا به دلایلی این طرح در نیمه راه رها شد. از آنجا که حقوق و دستمزد پزشکان را نمی‌پرداختند، ۱۵۰۰ نفر از پزشکان فعال در این طرح قید پزشک خانواده روستایی را زدند و همین امر ضریب ماندگاری در روستاها را کاهش داد.
گل‌علیزاده ادامه داد: خوشبختانه با اجرای طرح تحول نظام سلامت، مقداری وضعیت معیشتی همکاران بهتر شده است. البته همه چیز پول نیست و قطعا سلامت مردم در اولویت است. ما دنبال آن نیستیم که نان را در دامن پزشکان عمومی بگذارند. ما به دنبال احیای نام پزشکان عمومی هستیم که به حاشیه رانده شده‌اند و همین امر باعث بی‌بند و باری در نظام سلامت شده است.
وی افزود: از طرف دیگر روز به روز با بخشنامه‌های مختلف، دایره فعالیت‌ پزشکان عمومی محدودتر شده است و همین امر سبب شده است که پزشکان عمومی به گوشه رانده شده و قید پزشکی را بزنند. سوالم آن است جایگاه پزشک عمومی در نظام سلامتی که اسناد بالادستی آن مشخص است، کجاست؟ چشم‌انداز و برنامه‌های مسوولان برای پزشکان عمومی چیست؟ آیا نباید به قانون برنامه پنجم توسعه توجه شود.


خبر ۱۸ خرداد ۹۴ – ۱۰هزار نیروی مهارتی غیر دانشگاهی در بخش پرستاری جذب می‌شوند/۲۰۰ هزار پرستار کم داریم


خود را برای آزمون وزارت بهداشت آماده نمایید.

 خبرگزاری فارس : به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از وزارت بهداشت، محمد میرزابیگی در نخستین روز اجلاس مدیران پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور و سایر مراکز که صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد افزود: متأسفانه برای استخدام دولتی سقف وجود دارد اما در قالب این مجموعه که زیر مجموعه وزارت بهداشت است میزان حقوق مناسبی با لحاظ کردن بهره‌وری و کارانه در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت سهامدار این شرکت است و هیچ گونه انتفاع شخصی در این خصوص وجود ندارد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت با بیان اینکه شرح وظایف مشخصی برای این نیروهای جدید تعریف شده است اضافه کرد: حدود ۳۳ شرح وظیفه برای آنها تعریف شده و بنا نیست که آنها پرستاری کنند و در وظایف پرستاران مداخله کنند.
میرزابیگی افزود: متأسفانه پرستار با تحصیلات دانشگاهی عهده‌دار بسیاری از فعالیتهایی است که به وظیفه وی در نظام سلامت تبدیل شده است و اینکه بخواهیم وظایف سنگین پرستار را کاهش دهیم آیا کار نامناسبی به نظر می‌رسد؟
وی با اشاره به برخی ادعاها مبنی بر انحصاری بودن تربیت این نیروها در مجموعه‌های خاص خاطرنشان کرد: این ادعا کذب است و تا کنون ۵ تفاهمنامه با مجموعه های توانمند انجام شده تا به صورت آزمایشی نیروها را تربیت کنند و پس از حصول اطمینان تعداد نیروها را تعیین خواهیم کرد.
وی گفت: در دنیا و در زمینه آموزش پرستاری کشور ما جزء کشورهای برتر است اما در زمینه قرار گرفتن بر سر بالین بیماران وضعیت مناسبی نداریم.
ضرورت وجود نیروی کمک بهیار برای کمک به پرستاران
میرزابیگی با تأکید مجدد بر ضرورت وجود نیروی کمک بهیار در جهت کمک به پرستاران افزود: حضور این افراد می تواند باعث بالا بردن رضایت مردم و نیز پرستاران در ارائه خدمات مناسب شود.
معاون پرستاری وزیر بهداشت تصریح کرد: سطوح مختلف پرستاری طی جلسات مکرر با وزیر مشخص شده و حدود ۵ ماه است که افزایش ظرفیت در دانشگاه ها را ابلاغ کرده‌ایم ضمن اینکه بر روی تحصیلات تکمیلی نیز تأکید داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه با کمبود حدود ۲۰۰ هزار نفر نیروی پرستار و کمک پرستار مواجهیم، افزود: باید بتوانیم این نیروها را تربیت و تامین کنیم، ضمن اینکه اهتمام جدی وجود دارد تا پرستاران بیکار را نیز به کار گیریم اما به گونه ای عمل نمی‌کنیم که پرستار بیکار بیاید و کار کمک پرستار را انجام دهد بلکه باید بر انجام امور نظارت داشته باشد.
میرزابیگی گفت: از طریق تزریق پول و امکانات به یک سازمان به ازاء هر ۱۰ درصد تنها ۳ درصد افزایش بهره وری داریم اما اگر این منابع در عرصه نیروی کار هزینه شود به ازاء هر ۱۰ درصد، ۹ درصد افزایش بهره وری به وجود می آورد.
وی با اشاره به طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: دستورالعمل و فرمول ها تهیه و ابلاغ شده‌اند و تا پایان خرداد نیز نتایج اجرای این طرح جمع بندی می‌شود تا بازنگری و اصلاح شود اما باید توجه داشته باشیم که انجام این طرح، بسیار مثبت و سازنده است.


خبر ۱۸ خرداد ۹۴ – آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۸ خرداد در سکوت برگزار شد

خبرگزاری فارس : به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، آزمون استخدامی وزارت بهداشت برای جذب نیروی مورد نیاز بیمارستانهای جدید التأسیس که هنوز راه نیفتاده است به گفته مسئولان این وزارتخانه ابتدا قرار بود، ۲۵ اردیبهشت برگزار شود اما در روز ۲۳ اردیبهشت، مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند که هنوز سازمان مدیریت مجوز استخدام این نیروها را صادر نکرده و منتظر صدور مجوز برای اعلام فراخوان و انتشار آگهی هستیم.
بعد از اعلام تأخیر در برگزاری آزمون از سوی مسئولان وزارت بهداشت دیگر هیچ خبر و صحبتی از سوی مسئولان وزارت بهداشت منتشر نشد تا اینکه امروز سیدعلی صدرالسادات، معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت بهداشت بعد از جلسه امضای تفاهمنامه وزارت بهداشت با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در آسانسور وزارت بهداشت در مقابل پرسش خبرنگار فارس درباره این آزمون قرار گرفت.
وی در پاسخ به این پرسش که آزمون استخدامی وزارت بهداشت برای جذب ۷ هزار نفر که به علت عدم صدور مجوز استخدامی از ۲۵ اردیبهشت به تأخیر افتاده بود، کی برگزار می شود، گفت:‌ ببینید من اهل مصاحبه نیستیم، اجازه بدید یک نفر در وزارت بهداشت باشد که مصاحبه نکند.
معاون وزیر بهداشت  افزود: در وزارت بهداشت افراد و مسئولان زیادی هستندکه خوب صحبت می کنند و اهل مصاحبه هستند، بروید با آنها صحبت کنید.
صدرالسادات در باسخ به این پرسش که در مورد این آزمون و عدم اطلاع رسانی در مورد آن شائبه هایی ایجاد شده و اگر شما صحبت نکنید به این شایعات دامن می‌زنید، گفت: آزمون هفته گذشته ۸ خرداد برگزار شد و هیچ مشکلی هم نداشت.
وی در پاسخ به این پرسش که کی مجوز صادر شد و کی فراخوان و آگهی دادید، توضیح داد: فراخوان عمومی در تمام سایتهای وزارت بهداشت منتشر شده است و همه در جریان بودند.
پیگیری های خبرنگار فارس نشان می‌دهد که آگهی و فراخوان استخدام در سایت وزارت بهداشت و اغلب دانشگاههای علوم پزشکی موجود نیست.
پیش از این اعلام شده بود که طی آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۷ هزار نفر شامل پرستار، بهیار، نیروهای خدماتی و اداری برای ۷۶ بیمارستان تازه تأسیس استخدام می شوند.
وزیر بهداشت پیش از این درباره این بیمارستانها گفته بود: عمده این بیمارستانها در شهرستانها و به جز تهران هستند و علت اینکه ما این بیمارستانها را راه‌اندازی نکردیم این بود که از همان ابتدا وارد یک سیکل معیوب می‌شدند و مجبور می‌شدند پرسنلی را به کار بگیرند که حقوقشان را مردم می‌دهند به همین علت ما ترجیح دادیم این بیمارستانها دیرتر مورد بهره‌برداری قرار بگیرند تا اینکه تأمین نیروی انسانی آنها به مشکل بخورد و مردم دچار مشکل بشوند.


خبر۱۷ خرداد ۹۴ – ایجادپاویون پرستاری برای آسایش پرستاران/لزوم ایجاد رابطه استخدام

خبرگزاری مهر : معاون درمان وزارت بهداشت گفت:از محل اعتبارات طرح تحول نظام سلامت بخشی را برای به کار گیری نیرو اختصاص دادیم تا مشکل کمبود نیرو در بخش درمان برطرف شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد آقا جانی در روز نخست اجلاس مدیران پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور و سایر مراکز که صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد با بیان مطلب فوق افزود: شرکتی متمرکز، باتعهد و التزام به پرداخت کامل و به موقع و بدون کسورات وابسته به وزارت بهداشت راه اندازی شد تا با توجه به مخالفت های سازمان برنامه ریزی برای استخدام دولتی، از این طریق کمبود نیروی وزارت بهداشت را تأمین کند.
وی گفت: وزارت بهداشت تمام تلاش خود را برای تبدیل وضعیت نیروهای انسانی به کار می بندد زیرا تأمین حقوق حدود ۱۰۰ هزار نفر بر دوش بیمارستان ها و از محل درآمد بیمارستانی است در حالی که در دولت های گذشته در این زمینه اقدامات مناسبی انجام نگرفته و باعث بروز مشکلاتی شده است.
آقاجانی با بیان اینکه اعتقاد دارم رابطه محکم تری باید بین نیروهای فنی با بیمارستان ها برقرار شود افزود: در مقایسه با نیروهای غیر فنی بیمارستان ها باید تلاش خود را کنیم تا رابطه استخدامی پایدارتری بین نیروهای فنی و به ویژه پرستاران با بیمارستان ها ایجاد شود.
معاون درمان تأکید کرد: یکی از اقدامات خوبی که سال گذشته انجام شد، ایجاد پاویون پرستاری بود،  به صورتی که شاهد بودیم در گذشته پرستاران برای استراحت، غذا خوردن و حتی تماس های تلفنی خود دچار مشکل بودند و محلی که در آن پرستاران بتوانند با راحتی و آسایش در آن استراحت کنند وجود نداشت.
وی ادامه داد: در راستای  اجرای طرح  ایجاد پاویون پرستان اعتباری را برای تمام بخش ها در نظر گرفته ایم و در مجموع به ۱۲ هزار و ۶۰۰ بخش در قالب ۵۶۶ بیمارستان اعتباراتی پرداخت شده تا حداقل امکانات را برای این زحمت کشان فراهم کنند.
آقاجانی افزود: اعتبارات طرح پاویون را هدفدار و نشان دار اختصاص داده ایم و در آن حتی شرح امکاناتی که باید به کار گرفته شود را نیز  ارائه کرده ایم که از مدیران پرستاری درخواست دارم تا در این زمینه پیگیری های لازم را انجام دهند.
معاون درمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بهبود وضعیت نظام پرداخت یک کار دامنه دار است و  از مهر ماه سال گذشته روند بررسی آن آغاز شده، افزود: از مهر ماه تا بهمن ماه سال گذشته برای بررسی طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد بیش از ۱۰۰ جلسه با کمک  صاحب نظران و دانشگاه ها در وزارت بهداشت انجام شد.
وی تصریح کرد: پس از ۴ ماه مطالعه و برنامه ریزی، سرانجام طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد در بهمن ماه سال گذشته توسط وزیر محترم به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد و مقرر شد پس از ۹ ماه از اجرای آن، کمبود ها و نقص ها اصلاح و بازنگری شوند.
آقاجانی خاطر نشان کرد: به منظور اینکه سرعت پرداخت ها کند نشود وزیر محترم دستور دادند تا پرداخت علی الحساب صورت گیرد که در قالب آن حقوق پرستاران ۱.۷ برابر و حقوق پزشک ها ۱.۴ برابر افزایش پیدا کرد.
وی با بیان اینکه برای اجرای طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد تا کنون ۴۰۰ بیمارستان اعلام امادگی کرده اند افزود: از طریق سازمان بیمه سلامت اعتبارات را تزریق می کنیم و تا هفته آینده نیز حدود ۳۰۰ بیمارستانی که ۸۰ درصد تخت های کشور را تأمین می کنند این طرح را اجرا می کنند.
معاون درمان همچنین با ابراز خرسندی از وضعیت نظام ثبت اطلاعات در بیمارستان های کشور بیان داشت: برای نخستین بار است که ما می دانیم چه تعداد پرستار داریم و بنده در فروردین ماه که سامانه قاصدک راه اندازی شده بود مشاهده کردم که ساعت ۴ صبح، ۴ هزار کاربر در حال ورود اطلاعات بودند که باید از این اقدام بزرگ و ملی تمجید کرد.
وی گفت: از دید ما هیچ تفاوتی بین پرستاران و رابطه استخدامی آنها وجود ندارد چرا که همه پرستاران با مدرک دانشگاهی به ارائه خدمات مشابهی می پردازند و باید سهم آنها پرداخت شود.
معاون درمان اظهار کرد: نمی توان سختی کار یک نیروی پرستاری را در بخش اورژانس یا آی سی یو را با یک بخش دیگر که کار سبک تری دارند، مقایسه کرد؛ اما باید تلاش کنیم تا انگیزه های لازم را برای فعالیت افراد در این بخش ها ایجاد کنیم.
وی افزود: باید بین حجم کارها تفاوت وجود داشته باشد و طبیعی است که افراد هر چه فعالیت بیشتری کنند در آمد بیشتری به دست می آورند.
معاون درمان دادن نمرات کیفی توسط مدیران به بخش ها را مهم عنوان کرد و افزود: مدیران سعی کنند نمرات را عادلانه محاسبه کنند و اینکه بخواهند به کمک بهیار به خاطر موقعیت شغلی، حد اقل نمره و به پرستار حداکثر نمره را اعمال کنند، عادلانه نیست.
وی افزود: مدیری که نمره عادلانه می دهد باید تشویق شود اما باید توجه داشت که نمره هر فرد در مقایسه با هم صنفان آن فرد داده شود تا تبعیضی به وجود نیاید.
آقاجانی تأکید کرد: بین پرداخت کار و کارانه در گذشته حدود یکسال فاصله می افتاد که خوشبختانه این فاصله در حال حاضر کاهش یافته است.
وی افزود: متاسفانه مشکلات زیادی در زمینه بازپرداخت دریافت مطالبات از سازمان های بیمه گر پایه داریم اما پرداختی دو بیمه اصلی در حال حاضر مربوط به آذر و دی ماه سال گذشته است.
وی با اشاره به تلاش برای برگزاری انتخابات سالم و پرشور نظام پرستاری افزود: امیدواریم خروجی این انتخابات به نفع نظام سلامت کشور باشد و افراد منتخب هماهنگی های خوبی با مدیران پرستاری داشته باشند تا هم وضعیت صنف بهبود یابد و هم طرح تحول به خوبی پیش رود و شاهد آرامش مردم باشیم.
آقاجانی در پایان با تأکید بر اینکه ورود به قطب بندی سیاسی برای هر تشکیلات صنفی یک آفت است افزود: افراد منتخب باید به دنبال مطالبات و حقوق مردم به عنوان گیرندگان خدمت و مجموعه ارائه دهندگان خدمت به ویژه پرستاران باشند.


خبر ۱۶ خرداد ۹۴ – یک چهارم نیروهای وزارت بهداشت از دولت حقوق نمی‌گیرند

خبرگزاری فارس : به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، سید حسن قاضی‌زا‌ده‌هاشمی عصر امروز در نشست تخصصی سلامت و امنیت غدایی سیستان و بلوچستان با برشمردن اهمیت این مقوله در جامعه امروز افزود: سلامت و امنیت غدایی به طور جد در دستور کار مسئولان وزارت بهداشت قرار دارد.
ابراز خوشحالی از حضور مجدد در سیستان و بلوچستان
وی با ابراز خوشحالی از حضور مجدد در سیستان و بلوچستان، بر توجه به امنیت غدایی در این استان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به موقعیت سیستان و بلوچستان، امنیت و سلامت غدایی باید همیشه رصد شود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر ۹۶ درصد داروها توسط متخصصان کشورمان تولید می‌شود، تصریح کرد: دیگر کشورها این موضوع را باور نمی‌کنند که ایران در حوزه فناوری تا این حد پیشرفت کرده باشد.
قاضی‌زاده هاشمی افزود: دولت تدبیر و امید به وعده‌های خود در حوزه بهداشت و درمان عمل کرده‌ و اجرای طرح تحول نظام سلامت از جمله دستاوردهای این دولت است که رضایت مردم را به دنبال داشته است.
آمارها‌ گویای بی‌عدالتی و کم‌توجهی به مردم‌ سیستان و بلوچستان ‌است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد:‌ از بعداز انقلاب در حوزه بهداشت و درمان آن طور که باید اقدامی انجام نشده و آمارهای حوزه بهداشت و درمان این استان گویای بی‌عدالتی و کم‌توجهی به مردم‌ سیستان و بلوچستان ‌است.
وی ادامه داد: هم در منطقه سیستان و هم در منطقه بلوچستان تخت‌های بیمارستانی بسیار کم است و نشان می‌دهد مجلسی‌ها و دولتی‌ها آن طور که باید به این استان توجه نکرده‌اند.
قاضی‌زاده‌هاشمی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان یکی از مهم‌ترین نقاط کشور است، گفت:‌ مردم این استان وفادار به نظام بوده و در طول قبل از انقلاب و بعد از انقلاب و در برهه کنونی شهدای بسیاری را تقدیم نظام کرده‌اند.
سیستان و بلوچستان از نظر بهداشت و درمان در خط مقدم قرار دارد
وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان از نظر بهداشت و درمان در خط مقدم قرار دارد، افزود: با توجه به همسایگی و همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان، سیستان و بلوچستان مرزدار سلامت کشور است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه باید خدمات نظام برای مردم تشریح شود، گفت: امکانات و تجهیزات و درمانگاه و بیمارستان در این استان راه‌اندازی و تأمین شده که در مقایسه با قبل از انقلاب نشان از شرایط بهتر می‌دهد.
قاضی‌زاده‌هاشمی به اشاره به اینکه به بیماران صعب‌العلاج و نیازمندان در این منطقه از نظر خدمات بهداشتی و درمانی کمک خواهیم کرد، تصریح کرد: در هیچ جای دنیا درمان را رایگان نمی‌کنند اما ما برای بیماری‌های صعب‌العلاج این منطقه خدمات را آسان‌تر ارائه می‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه در وزارت بهداشت یک چهارم نیروها از دولت حقوق نمی‌گیرند و از نظر درآمدهای اقتصادی بیمارستان‌ها حقوق آنها پرداخت می‌شود، گفت:‌ اجازه استخدام برای بانک خون سیستان و بلوچستان نداریم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای ارتقای وضعیت سلامت در این منطقه باید کل سیستان و بلوچستان به ویژه‌ شهرهای زاهدان، زابل و ایرانشهر را زیر پوشش شبکه بهداشت ببریم. به طوری که به ازای هر ۱۲ هزار نفر چهار نفر خدمات سلامت را ارائه دهند، و پرونده سلامت برای همه آنها تشکیل شود.
قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه باید قبل از اینکه بیماری شیوع پیدا کند ما باید در آن سوی مرزها وضعیت بهداشت و درمان را ارتقا دهیم، گفت:‌ برای مقابله با بیماری‌هایی وارداتی از جمله وبا و فلج اطفال باید در خاک افغانستان و پاکستان خدمات شبکه بهداشت را گسترش دهیم.
نیروهای بهداشتی ‌هر شهر باید بومی همان منطقه باشند
وی گفت:‌ از امسال روال این است که در استان سیستان و بلوچستان همه در کنکور شرکت کنند و نیروهای بومی به صورت ۵۰ درصد با یکدیگر به رقابت بپردازند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید براینکه نیروهای انسانی در هر شهر باید بومی همان منطقه باشند، افزود: در صورتی که در آن شهرستان نیرویی واجد شرایط نباشد می‌توانیم از سایر شهرستان‌ها کمک بگیریم.
قاضی‌زاده هاشمی گفت: در سیستان و بلوچستان باید حداقل تا مقطع کارشناسی نیرو تربیت کنیم.
وی گفت:‌ در بخش سلامت همه دستگاه‌ها به ویژه رسانه‌ها و آموزش و پرورش مسئولیت دارند.


خبر ۱۰ خرداد ۹۴ – جذب نیروی پرستاری توسط موسسه استخدام کادر پرستاری

باشگاه خبرنگاران : سعید لک رئیس روابط عمومی سازمان نظام پرستاری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران بیان کرد: موسسه‌ای که چندی پیش قرار بود که در زیر مجموعه هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت برای استخدام کادر پرستاری تشکیل شود، آغاز به کار کرد و از این پس به صورت متمرکز کار جذب پرستار را برای تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام می‌دهد.
وی افزود: کمبود پرستار همچنان به شدت وجود دارد و به حدود ۲۰۰ هزار نفر کادر پرستار برای جبران این کمبود نیاز داریم.
عضو شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: برای رفع این مشکل قرار بر این شد که موسسه متمرکز زیر نظر هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت تشکیل شود و از این پس مسئولیت استخدام و تامین حقوق و امنیت شغلی پرستاران را بر عهده گیرد، بر این اساس موسسه‌ی کار آفرینان آوا سلامت در هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت تشکیل شد.
وی خاطر نشان کرد: این موسسه‌ی جدید به صورت متمرکز و به نوعی زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می‌کند و شرایط قرار داد پرستارانی که از این طریق جذب می شوند، بسیار مناسب است.


خبر ۷ خرداد ۹۴ – آغاز فرآیند استخدام پرستار در مؤسسه وابسته به هیأت امنای ارزی وزارت بهداشت

خبرگزاری فارس : به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، محمد میرزابیگی امروز در حاشیه دومین همایش مرجعیت علمی در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در جمع خبرنگاران افزود: موسسه ای را که از چندی پیش قول آن را داده بودیم که در زیرمجموعه هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت برای استخدام کادر پرستاری تشکیل می شود، تشکیل شد و از این پس به صورت متمرکز کار جذب پرستار را برای تمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور انجام می دهد.
وی ادامه داد: کمبود پرستار به شدت همچنان در بیمارستانها و مراکز بهداشتی- درمانی کشور وجود دارد و به حدود ۲۰۰ هزار نفر کادر پرستاری برای جبران این کمبود  نیاز داریم و اگر به فرض محال دولت مجوز استخدام ۲۰ هزار نفر را هم صادر کند، افاقه نمی کند.
معاون وزیر بهداشت گفت: برای جبران این کمبود، قرار بود حدود ۱۶ هزار نفر پرستار سال گذشته به صورت شرکتی در مراکز بهداشتی- درمانی وزارت بهداشت جذب شوند که به علت اینکه در گذشته شرکتها حقوق پرستاران را به درستی رعایت نمی کردند، از آن استقبال نشد.
وی افزود: برای رفع این مشکل قرار بر این شد که یک موسسه متمرکز زیر نظر هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت تشکیل شود و از این پس مسئولیت استخدام و تأمین حقوق و امنیت شغلی پرستاران را به عهده بگیرد، بر این اساس موسسه کارآفرینان آوا سلامت در هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت تشکیل شد.
میرزابیگی اضافه کرد: این موسسه اکنون تشکیل شده و در مرحله عقد قرارداد با دانشگاههای علوم پزشکی است و پس از آن طی ۱۰ روز آینده آگهی و فراخوان جذب نیرو در همه رده های پرستاری اعم از کارشناس پرستاری و سطوح بالاتر مانند کارشناس ارشد و پایین تر مانند کاردان و بهیار را منتشر می کند.
وی گفت: این موسسه جدید به صورت متمرکز و به نوعی زیرنظر وزارت بهداشت فعالیت می کند و شرایط قرارداد پرستارانی که از این طریق جذب می شوند، بسیار مناسبت است. پایه حقوق پرستارانی که از این طریق جذب می شوند حداقل یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و احتمالاً بیش از این میزان است، همه آنان بیمه می شوند و از سایر مزایایی که نیروهای رسمی برخوردار هستند نیز بهره مند می شوند و از مزایای قانون ارتقای بهره وری نیز برخوردار می شوند.
معاون پرستاری وزیر بهداشت ادامه داد: در واقع شرایط استخدامی نیروها و کادر پرستاری که از طریق این موسسه جذب می شوند بعد از استخدام رسمی از بقیه انواع استخدام بهتر است و امنیت شغلی بالاتری دارد و مطمئن هستم تعداد زیادی از نیروهایی که اکنون به صورت قراردادی یا تبصره ای فعالیت می کنند، تلاش می کنند از طریق این شرکت وضعیت خود را ارتقا دهند.
میرزابیگی گفت: نگرانی که در گذشته وجود داشت این بود که شرکتهایی که به جذب پرستار اقدام می کردند، به دنبال انتفاع بودند و گاهی حق و حقوق پرستاران را رعایت نمی کردند و به خاطر این سابقه بد، پرستاران حق داشتند که از استخدام شرکتی در این شرکتها استقبال نکنند.
وی افزود: مسئله دیگر این بود که تعداد شرکتهایی که پرستار استخدام می کردند زیاد بود و تقریباً به تعداد دانشگاههای علوم پزشکی و حتی در برخی دانشگاهها چند شرکت وجود داشت و این مسئله تعدد شرکتها کار نظارت را مشکل می کرد، این شرکتهای متعدد خودشان مناقصه می گذاشتند با پایین ترین قیمت قرارداد می بستند و تازه در همان قرارداد هم تخلف می کردند.
معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: این مسائل بی اعتمادی ایجاد کرده بود و پرستاران واقعاً حق داشتند که گله مند باشند اما این موسسه جدید در زیرمجموعه هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت به صورت متمرکز ایجاد شده است و هیچ یک از مسئولان آن انتقاع شخصی ندارند، بنابراین نگرانی های قبلی به کلی بر طرف شده است.
وی افزود: از پرستاران می خواهم که منتظر اعلام این موسسه باشند. قرار است به زودی طی ۱۰ روز آینده مسئولان این موسسه جزئیات جذب نیرو را اعلام کنند.
وی اضافه کرد: سال گذشته قرار بود حدود ۱۶ هزار نفر به صورت شرکتی در مراکز بهداشتی- درمانی دولتی جذب شود که سازمان مدیریت جلوی آن را گرفت اما واقعاً مراکز بهداشتی- درمانی کشور به خصوص بیمارستانهای جدید به نیرو نیاز دارند و مجوزهای دولتی برای تأمین نیرو کفایت نمی کند.
میرزابیگی گفت: جذب نیرو از طریق موسسه وابسته به هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت جدا از استخدام حدود ۷ هزار نفر پرسنل بهداشتی- درمانی که قرار است از طریق آزمون وزارت بهداشت در بیمارستانهای جدید جذب شوند و پیش بینی من این است که تقریباً به همین تعداد (حدود ۷ هزار نفر) نیرو و کادر پرستاری از طریق این موسسه جذب شوند.
وی گفت: البته برآورد ما این است که به خصوص در شهرهای بزرگ پرستار بیکار نداریم با اقداماتی که انجام شده،اکثر پرستاران شاغل هستند اما بسیاری از آنان به دنبال شرایط کاری بهتر، حقوق و مزایای مناسب تر و امنیت شغلی بیشتر هستند و مطمئن هستم که بسیاری از آنها برای رسیدن به این خواسته ها از طریق موسسه جدید هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت اقدام می کنند.
وی افززود: البته در برخی شهرهای کوچک و دانشگاههای علوم پزشکی تیپ ۲ و ۳ هنوز ممکن است پرستار بیکار وجود داشته باشد که البته از طریق موسسه جدید، این پرستاران می توانند از شهر خود برای اشتغال در شهر دیگر نیز اقدام کنند. ضمن اینکه اشتغال پرستاران از این طریق فقط منحصر به کار در بیمارستان نیست و می تواند عرصه های دیگری را هم پوشش دهد.


خبر ۳۰ اردیبهشت ۹۴- برنامه وزارت بهداشت برای پرستاران
خبرگزاری ایسنا : معاون پرستاری وزارت بهداشت ضمن تشریح برنامه‌های وزارت بهداشت در حوزه پرستاری و در سطح جامعه از آغاز تربیت ۱۰هزار بهیار خبر داد.
محمد میرزابیگی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصو ص برنامه‌های امسال وزارت بهداشت در حوزه پرستاری با بیان اینکه امسال حدود ۴۵ برنامه کاری در حوزه پرستاری داریم، گفت: این برنامه‌ها با رویکرد آموزشی – علمی، بالینی و سطح جامعه و امور غیربالینی نظام سلامت مثل بهداشت، پیشگیری و… است که معاونت پرستاری آنها را انجام می‌دهد.
وی با تاکید بر اینکه معاونت پرستاری، معاونت پرستاران نیست بلکه معاونتی است که فعل مراقبت و پرستاری را دربرمی‌گیرد، اظهار کرد: در زمان نبود معاونت این بخش مغفول مانده بود. در حال حاضر امیدواریم بتوانیم در این عرصه فعال بوده و حوزه مراقبت‌های پرستاری را که فقط منحصر به بیمارستان نیست و به کل سطوح جامعه یعنی ارتقای سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها، درمان بیماری‌ها و توانبخشی مربوط می‌شود را انجام دهیم.
توسعه مراقبت‌های پرستاری در سطح منازل در دستور کار وزارت بهداشت
میرزابیگی مراقبت‌های پرستاری را در تمام دنیا در عرصه‌های ارتقای سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها، درمان بیماری‌ها و توانبخشی جاری دانست و با تاکید بر اینکه این مباحث نباید از دید ما نیز مغفول بماند، افزود: برای سطح جامعه ما دو برنامه بسیار برجسته داریم. یکی از این برنامه‌ها توسعه بحث مراقبت‌های پرستاری در سطح جامعه و منازل است که قبلا وجود داشته اما عملکرد آن،‌ شرح وظایف، تعرفه‌ها و نظارت‌ها در این زمینه ضعیف بوده است.
معاون پرستاری با بیان اینکه بخشنامه‌های این برنامه نوشته شده و به زودی کارهای آن انجام می‌گیرد، ادامه داد: بحث بعدی توسعه اندیشه‌ای به نام “پرستاران پرک‌تیشنر” است؛ یعنی پرستارانی که لزوما در درجات تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا نیستند، اما با گذراندن دوره‌های کوتاه مدت چهار تا شش ماهه می‌توانند در عرصه‌هایی تسلط پیدا کرده و در سطح جامعه فعال شوند.
وی افزود: این پرستاران در سطوح دیگر نیز مانند گوارش، دیابت، سرطان، ارتوپدی و… می‌توانند فعال باشند؛ به این صورت که با گذراندن دوره‌های مربوطه تخصص‌ پیدا کرده و به فعالیت در حوزه‌ای خاص بپردازند و مراقبت‌های پرستاری خود را به صورت تخصصی‌تر ارائه ‌دهند. محل کار آنها سطح جامعه و سطح نظام سلامت کشور در محیط‌های بیمارستانی و غیربیمارستانی است.
اجرای پنج دوره آموزش پرستاران پرک‌تیشنر در سال جاری
به گفته میرزابیگی به طور کلی برای این پرستاران ۱۵ دوره را تعریف کردیم که امیدواریم امسال بتوانیم پنج دوره را در عرصه‌های مورد نیاز مثل سرطان، گوارش، سالمندی و… ایجاد کنیم. بنابراین این دو کار دو نمونه از برنامه‌هایی است که در سطح جامعه و برای مردم خواهد بود.
آغاز تربیت ۱۰هزار بهیار در کشور
میرزابیگی از آغاز تربیت ۱۰هزار بهیار خبر داد و اظهار کرد: اتفاقی که در عرصه کمک پرستاران یعنی رده‌هایی مثل بهیاری و کمک بهیار افتاد، این بود که ما در حال حاضر تربیت ۱۰ هزار بهیار را کلید زده و آغاز کردیم. شورای تخصصی نیز در این زمینه در معاونت پرستاری تشکیل دادیم که برجاهایی که درخواست تربیت و آموزشی بهیاری می‌دهند نظارت خواهد کرد به این صورت که توان آنها را سنجیده و اگر واجد شرایط باشند به آنها مجوز می‌دهد.
وی مدت این دوره‌ها را یکساله عنوان کرد و افزود: امیدواریم این کار به رفع کمبود نیرو در عرصه کمک پرستار که در گذشته وجود داشته اما به تدریح حذف شدند، کمک کند. این برنامه نیاز به اعتبار ندارد و با کمک بخش خصوصی انجام می‌شود. چارچوب این برنامه‌ها به صورت مشخص دیده شده و برنامه‌ریزی‌های آن انجام شده است.


خبر ۲۷ اردیبشهت ۹۴ –  کمبود ۲۰۰ هزار پرستار و ایجاد بیمارستان جامع زنان در تمام استان‌ها
خبرگزاری تسنیم : به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، باقر لاریجانی در مراسم افتتاحیه اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی روسا و معاونان آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اظهار داشت: در سیاست‌های کلان نظام سلامت حدود ۳۰ درصد بحث‌ها مربوط به آموزش است. اسناد بالادستی دیگر مانند نقشه جامع علمی کشور، نقشه علمی سلامت و اسناد شورای عالی انقلاب فرهنگی راهکارهایی پیش روی ما قرار می‌دهد تا به برنامه ریزی و اجرای طرح های آموزشی بپردازیم.
لاریجانی همچنین درباره تدوین سند آمایش سرزمینی گفت: تاکنون ۱۲ بسته سیاستی و ۶۸ راهبرد تدوین شده است که امکان ادغام در سیاست‌ها و راهبردها وجود دارد تا در نهایت به بسته اجرایی منجر شود.
وی تأکید کرد: نیروی انسانی متخصص و کارآفرین نیازهای عمده کشور را پاسخ می‌دهد و یکی از اصول مهم در توسعه و پیشرفت‌ها نیروی انسانی متخصص و متعهد است.
لاریجانی از توسعه عدالت علمی و تغییر در علوم پزشکی، پاسخگو بودن آموزش، میان رشته‌ای سازی، شبکه سازی در آموزش عالی، ارتقای سطح بیمارستان، تأسیس موسسه‌های دانش بنیان، نهادینه کردن اخلاق حرفه ای و اعتبار بخشی بیمارستان‌های دولتی در زمینه آموزشی را به عنوان مهم ترین برنامه‌ها و اهداف این معاونت در سال ۹۴ عنوان کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر گسترش فناوری‌های نوین در آموزش پزشکی افزود: باید بتوانیم در تمام نقاط کشور به ارائه خدمات از طریق فناوری‌ها بپردازیم اما باید توجه داشته باشیم که رابطه پزشک و بیمار دچار چالش نشود.
لاریجانی ادامه داد: با کمبود ۲۰۰ هزار نفری پرستار روبرو هستیم که به سادگی قابل حل کردن نیست و پاسخگو بودن آموزش می‌تواند این نیازها را پاسخ دهد و با تغییر رویکردی که در وزارت بهداشت داشتیم امیدواریم مقداری از این نیازها را بر طرف کنیم. آموزش پزشکی باید نیازها را پاسخ دهد و آمادگی‌های لازم را برای خدمات به سالمندان در آینده و برنامه پزشک خانواده را کسب کنیم.
لاریجانی بار دیگر با اشاره به اهمیت سند آمایش سرزمینی عنوان کرد: در زمینه عدالت آموزشی در مدل آمایش سرزمینی به دنبال این هستیم تا نیروی انسانی برای مناطق کشور قالب برنامه‌ها بومی را تأمین کنیم. باید بتوانیم آموزش‌های مجازی را گسترش دهیم و با دانشگاه‌های مطرح دنیا ارتباط بر قرار کنیم چرا که گسترش این نوع آموزش علاوه بر هزینه‌های اندک می‌تواند اعتماد اجتماعی را در بین مردم پیدا کند.
لاریجانی افزود: امیدواریم که تبادل و جذب دانشجوی خارجی بیش از پیش صورت پذیرد، در همین راستا در برنامه پنجم توسعه، ۵ دانشگاه برای جذب دانشجوی خارجی مورد حمایت قرار گرفتند و این به آن معنی نیست که دیگر دانشگاه‌ها از تلاش در این زمینه خودداری کنند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: در زمینه‌های آموزشی دانشگاه‌ها تلاش خود را برای ایجاد نوآوری داشته باشند، ضمن اینکه در سال جاری در هر استان یک بیمارستان جامع برای زنان ایجاد می‌کنیم.
وی تصریح کرد: نقش آموزش در بیمارستان‌های دولتی معمولاً کنار تخت بیمار است که باید توجه به بخش سرپایی را جدی تر کنیم، همچنین از جنبه آموزشی و سرپایی در کلینیک‌های ویژه می‌توان استفاده کرد.
لاریجانی در بیان لزوم ارتقا سطح اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها اظهار داشت: برای اعضای هیات علمی که بالغ بر ۱۸ هزار نفر هستند و به ویژه اعضای جوان باید دوره‌های آموزشی جدید در رشته خود و حتی در دیگر تخصص‌ها و رشته‌ها در نظر بگیریم تا این افراد به یک شبکه درون دانشگاهی تبدیل شوند و بیش از این در خدمت طرح تحول نظام سلامت قرار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: برای تمرکز زدایی در آموزش عالی باید زیرساخت‌ها را فراهم کنیم، از زیر ساخت‌های آی تی در قالب سازمان های مجازی استفاده کنیم، تسهیلات را برای حضور بخش غیر دولتی در ارائه خدمات آموزش عالی سلامت فراهم کنیم و بر مبنای آمایش سرزمینی حرکت کنیم.


خبر ۲۶ اردیبهشت ۹۴- علت تأخیر و زمان جدید آزمون استخدامی وزارت بهداشت
خبرگزاری تسنیم: قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به علت تأخیر آزمون استخدامی ۷ هزار نفر در بیمارستانهای جدید وزارت بهداشت، زمان دقیق این آزمون را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، آزمون استخدام ۷ هزار نفر در بیمارستانهای جدید وزارت بهداشت که قرار بود، ۲۵ اردیبهشت برگزار شود، به تأخیر افتاد که براین اساس ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره برگزاری این آزمون به تسنیم اظهار داشت: این آزمون را حتماً برگزار خواهیم کرد.
وی درباره اینکه سئوال بسیاری این است که زمان دقیق آزمون استخدامی وزارت بهداشت که به تأخیر افتاد چه زمانی خواهد بود، بیان داشت: حدود ۸ خرداد آزمون استخدام ۷ هزار نفر در بیمارستانهای جدید وزارت بهداشت برگزار می‌شود.
معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه اینکه آیا تأخیر این آزمون علت خاصی داشت، بیان داشت: خیر.
حریرچی درباره اینکه یکی از سئوالات نیز این است که چرا این آزمون به تأخیر افتاد است، بیان داشت: اگر وارد جزئیات این مسئله شویم شاید مشکلاتی ایجاد شود.
به گزارش تسنیم، با برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، ۷ هزار نیروی جدید شامل پرستار، بهیار و نیروهای خدماتی و اداری برای بیمارستانهای جدید التأسیس وزارت بهداشت استخدام می‌شوند


خبر ۲۳ اردیبهشت ۹۴ – آزمون استخدامی وزارت بهداشت به تأخیر افتاد

خبرگزاری فارس : به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، آزمون استخدامی وزارت بهداشت که قرار بود، ۲۵ اردیبهشت برگزار شود و طی آن ۷ هزار نفر نیروی جدید شامل پرستار، بهیار و نیروهای خدماتی و اداری برای بیمارستانهای جدید التأسیس وزارت بهداشت استخدام شود به علت صادر نشدن مجوز آن از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به تأخیر افتاد.
هنوز وزارت بهداشت آگهی استخدام و فراخوان جذب نیرو در این آزمون را منتشر نکرده است و بر اساس اطلاعات خبرنگار فارس قرار است با رایزنی مسئولان وزارت بهداشت و سازمان مدیریت و برنامه ریزی طی روزهای آینده مجوز این استخدام صادر شود و قرار است آزمون استخدام این نیروها در خرداد امسال برگزار شود.
چند روز پیش، سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفته بود: آزمون استخدامی وزارت بهداشت برای جذب ۷ هزار نفر نیروی جدید برای بکارگیری در ۷۶ بیمارستان جدید التأسیس هستند که ۲۵ اردیبهشت برگزار می شود.
وی گفت: افرادی که در این آزمون پذیرفته می‌شوند عمدتاً برای تکمیل کادر پرستاری، بهیار، نیروهای خدماتی و منشی بیمارستانهای جدید هستند و ما این بیمارستانهای جدید را راه‌اندازی نکردیم تا نیروی آنها تکمیل شود.
وزیر بهداشت افزود: ۷۶ بیمارستان نوساز و جدید در کشور داریم که کاملاً ‌آماده بهره برداری هستند و تجهیز شده‌اند اما چون نیروی انسانی مورد نیاز آنها تأمین نشده بود ما حتی در این بیمارستانها را باز نکردیم و به دولت اعلام کردیم تا نیروی انسانی مورد نیاز آنها تأمین نشود این بیمارستانها راه اندازی نمی شوند.
وی اضافه کرد: عمده این بیمارستانها در شهرستانها و به جز تهران هستند و علت اینکه ما این بیمارستانها را راه‌اندازی نکردیم این بود که از همان ابتدا وارد یک سیکل معیوب می‌شدند و مجبور می‌شدند پرسنلی را به کار بگیرند که حقوقشان را مردم می دهند به همین علت ما ترجیح دادیم این بیمارستانها دیرتر مورد بهره‌برداری قرار بگیرند تا اینکه تأمین نیروی انسانی آنها به مشکل بخورد و مردم دچار مشکل بشوند.


خبر ۲۱ اردیبهشت ۹۴- حق‌الزحمه ۱۶۰ خدمت پرستاری را پزشک دریافت می‌کند
باشگاه خبرنگاران : قائم مقام سازمان نظام پرستاری گفت: در کتاب ارزشگذاری خدمات پزشکی، ۱۶۰ تعرفه وجود دارد که خدماتش را پرستاران انجام می‌دهند اما پولش به جیب پزشکان می‌رود.
حق‌الزحمه ۱۶۰ خدمت پرستاری را پزشک دریافت می‌کند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری به نقل از باشگاه خبرنگاران، احمد نجاتیان با اشاره به عدم اجرایی شدن تعرفه‌های پرستاری در کتاب ارزشگذاری خدمات پزشکی، اظهار کرد: طبق توافقاتی که بین سازمان نظام پرستاری، سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت و درمان انجام شد قرار بود ۲۵۰ خدمت پرستاری وارد کتاب ارزشگذاری خدمات پزشکی شود که بحث کمبود بودجه مطرح شد و این کار صورت نگرفت.
وی ادامه داد: البته در حال حاضر ۱۶۰ خدمت در کتاب ارزشگذاری خدمات پزشکی وجود دارد اما تعرفه‌‌ آن به نام پرستاران نیست هر چند که خدمات مرتبط با آن را پرستاران انجام می‌دهند.
نجاتیان با بیان مثالی گفت: ارائه خدماتی مثل بخیه زدن که انجام آن توسط پرستاران صورت می‌گیرد، تعرفه‌هایی جداگانه در کتاب ارزشگذاری خدمات سسلامت دارد که پول آن را پزشکان دریافت می‌کنند.
قائم مقام سازمان نظام پرستاری تاکید کرد: حدود ۱۰۰ خدمت تخصصی پرستاری وجود دارد که ضرورت ورود این خدمات در کتاب ارزشگذاری خدمات پزشکی بسیار جدی است.
وی افزود: هر گروهی که خدمتی را ارائه می‌دهند، خودشان باید وجه آن را بگیرند. بنابراین ضرورت تجدید نظر در خدماتی که در کتاب با عنوان پزشکان ثبت شده اما انجامش توسط پرستاران صورت می‌گیرد وجود دارد.


خبر ۱۹ اردیبهشت ۹۴- مجوز استخدام ۷۰۰۰ نفر برای ۷۶ بیمارستان جدید
دکتر سیدحسن هاشمی جمعه شب در برنامه نبض شبکه خبر سیما با بیان اینکه در اجرای طرح تحول سلامت نیاز به نیروی انسانی بود ادامه داد: اما ۹۵ هزار نیرو قردادی هستند و ردیف حقوق دولتی ندارند که بیمارستان هزینه حقوق آنها را می دهد والان کارشان زیاد شده که باید جبران شود.
وزیر بهداشت با تاکید بر گسترش خدمات پزشکی درکشور گفت: ۱۵ سال زمان نیاز داریم تا طرح پزشک خانواده درست اجرا شود البته این مشروط بر حمایت کل نظام از این طرح است.
وی یکی از مشکلات عمده نظام سلامت و بهداشت در کشور را کمبود نیروی متخصص اعلام کرد و گفت: برای تامین نیروی پرستاری اقدام به تاسیس شرکت هیات امنایی کرده ایم و ۱۶ هزار پرستار جذب خواهیم کرد.
دکتر هاشمی گفت: مجوز استخدام از طرف مجلس شورای اسلامی برای بخش های درمانی صادر نشده و در نتیجه اقدام به جذب نیرو از طریق شرکت کرده ایم.
او ادامه داد: قرار است امسال مجوز استخدام ۷۰۰۰ نفر برای ۷۶ بیمارستان جدید داده شود.


خبر ۱۹ اردیبشهت ۹۴ – مجوز استخدام ۴ هزار پرستار شرکتی داده شده است

خبرگزاری صدا و سیما : معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری مختص به این دولت نیست؛ مربوط به هشت سال گذشته است که در صورت تحقق بودجه بخش دولتی و اعتبارات، اجرایی می شود.
محمد میرزابیگی در حاشیه سومین کنگره اخلاق پرستاری در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره مشکلات جامعه پرستاری افزود: ۱۵ بخشنامه در مدت یکسال گذشته به مراکز بهداشتی و درمانی ابلاغ شده که شش تا هفت مورد آن به جبران کمبود نیروی پرستاری اختصاص داشته است.
وی درباره تعداد نیروهای پرستاری گفت: به طور کلی در بخش دولتی و غیر‌دولتی ۱۴۰ هزار پرستار داریم که تعداد آن ها در بخش دولتی ۹۰ هزار نفر است؛ یعنی این تعداد نسبت به تخت در بهترین شرایط یک به یک است که حداقل باید این میزان دو برابر افزایش یابد و نیاز ما دو برابر میزان فعلی است.
میرزابیگی درباره استخدام شرکتی پرستاران و با اشاره به استخدام شرکتی ۴ هزار پرستار از ۱۶ هزار مجوز داده شده افزود: این مشکل حل می‌شود؛ نگاه پرستاران به شرکت‌ها نگاه مثبتی نیست زیرا شرکت‌ها در گذشته خوب عمل نکرده‌اند، آنچه در حال حاضر در وزارت بهداشت دنبال می‌شود این است که شرکتی تحت نظارت هیئت امناها شکل بگیرد و در هر دانشگاه یک شعبه بزند تا پرستار ما نسبت به شرکت‌ها احساس امنیت شغلی کند، اگر این شرکت مرکزی شکل گیرد بسیاری از مشکلات‌مان حل خواهد شد.
وی تاکید کرد: پیگیری مجوزها در دولت در حال پیگیری ا‌ست.
معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره سختی کار پرستاران نیز گفت: در حوزه پرستاری کمبود نیروی شدیدی داریم و اقداماتی مانند دو برابر شدن دانشکده پرستاری، تربیت نیروهای کمک پرستار مانند بهیار و کمک بهیار، گسترش دانشکده‌های پرستاری را برای رفع این مشکل در دستور کار داریم.
وی در پاسخ به اینکه بخشی از وزارت بهداشت مخالف تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری‌ است گفت: موضوع قدرت و قدرت نمایی نیست، بلکه مباحثی که وجود دارد مباحث علمی و کارشناسی است و باید این موضوع را از نظر اعتبارات، بودجه و مباحث کارشناسی پیگیری کنیم.
میرزابیگی افزود: در رابطه با نظام پرداخت به حد ایده‌آل نرسیده‌ایم اما بخشنامه‌های آن به دانشگاه‌ها رفته است، بخشنامه‌های پاویون‌های پرستاری که قول آن را داده بودیم به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ و مطالبات پرستاران نیز صفر شده است.
وی تاکید کرد: با حجم تبلیغات در خصوص مطالبات پرستاران مردم را از جامعه پرستاری جدا نکنیم؛ پرستاری باید در متن جامعه و در دل مردم باشند تا جایگاه واقعی خود را توسعه دهند، بنابراین اگر جایگاه پرستاری را به مطالبات آن ها تنزل دهیم ارزش‌هایش از دست می‌دهد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به کنگره اخلاق پرستاری گفت: مقام معظم رهبری فرمودند در رابطه با اخلاق پرستاری کار کنید و منشور آن را بنویسید که در این خصوص بلافاصله دبیرخانه‌ای با همکاری شورای عالی اخلاق پزشکی وزارت بهداشت ایجاد و با صد جلسه کارشناسی کدهای اخلاقی پرستاری تدوین و ابلاغ شد.
میرزابیگی افزود: همچنین دروس اخلاق پرستاری که در گذشته حذف شده بود دوباره در حد دو واحد به تمام سطوح و مقاطع تحصیلی برگردانده شد و کار سوم برگزاری کنگره اخلاق پرستاری بود که در سومین دوره آن شاهد ارائه ۳۵۰ مقاله و استقبال پرستاران هستیم.


۱۵ اردیبهشت ۹۴ – استخدام ۷۷۰۰ نیرو در بیمارستان‌های جدید
باشگاه خبرنگاران : حریرچی گفت: وزارت بهداشت برای راه اندازی چند بیمارستان جدید به ۷۷۰۰ نیرو نیاز دارد که استخدام خواهندشد.
دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: وزارت بهداشت در حال انتشار آگهی استخدام برای جذب ۷۷۰۰ نیروی جدید است که برای مرکز درمانی جدیدی که احداث کردیم نیروهای کار آزموده و متخصص را جذب کنیم.
وی گفت: پس از ثبت نام از متقاضیان، مراحل استخدامی با توجه به رشته و تخصص مربوطه، انجام می‌گیرد که در نهایت از ۷۷۰۰ نیروی جدید در مراکز بهداشتی و درمانی جدید وزارت بهداشت و درمان استفاده خواهد شد و تمام این اقدامات در راستای تحقق اهداف طرح تحول نظام بخصوص در مورد دسترسی بهتر و با کیفیت‌تر به خدمات پزشکی و درمانی در اقصی نقاط کشور است.

اردیبهشت ۹۴ – استخدام ۷۷۰۰ نیرو در بیمارستان‌های جدید

حریرچی گفت: وزارت بهداشت برای راه اندازی چند بیمارستان جدید به ۷۷۰۰ نیرو نیاز دارد که استخدام خواهندشد.
دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: وزارت بهداشت در حال انتشار آگهی استخدام برای جذب ۷۷۰۰ نیروی جدید است که برای مرکز درمانی جدیدی که احداث کردیم نیروهای کار آزموده و متخصص را جذب کنیم.
وی گفت: پس از ثبت نام از متقاضیان، مراحل استخدامی با توجه به رشته و تخصص مربوطه، انجام می‌گیرد که در نهایت از ۷۷۰۰ نیروی جدید در مراکز بهداشتی و درمانی جدید وزارت بهداشت و درمان استفاده خواهد شد و تمام این اقدامات در راستای تحقق اهداف طرح تحول نظام بخصوص در مورد دسترسی بهتر و با کیفیت‌تر به خدمات پزشکی و درمانی در اقصی نقاط کشور است.

خود را برای آزمون وزارت بهداشت آماده نمایید.


خبر ۱۲ اردیبشهت ۹۴ – اخذ مجوز استخدام ۷۰۰ نفر نیرو برای بیمارستان حشمتیه سبزوار

رمضانعلی سبحانی‌فر صبح امروز در حاشیه بازدید از بیمارستان حشمتی سبزوار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سبزوار با بیان اینکه این مرکز درمانی مهم یکی از نیازهای ضروری برای منطقه است؛ اظهار داشت: با راه‌اندازی این بیمارستان بخش زیادی از نیازهای مهم منطقه و استان در ابعاد مختلف حل می‌شود.نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در هفته دولت شاهد بهره‌برداری از این پروژه عمرانی مهم در شهرستان هستیم، خاطرنشان کرد: این بیمارستان با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان ساخته شده که با تکمیل تجهیزات شاهد بهره‌برداری از این پروژه در امسال هستیم.
وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مهم ما برای راه‌اندازی این بیمارستان مسئله تامین نیرو برای آن بود، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته مجوز استخدام ۳۵۰ نفر نیروی پزشکی و ۳۵۰ نفر در بخش‌های خدماتی و … از وزیر بهداشت و درمان گرفته شده است که امیدواریم با برگزاری آزمون استخدام شاهد راه‌اندازی بخش‌های این بیمارستان باشیم.
سبحانی‌فر با اشاره به مسئله توسعه اقتصادی در سبزوار نیز ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته در امسال شاهد راه‌اندازی کارگاه‌های صنعتی و تولیدی در شهرک صنعتی شماره ۲ این شهرستان هستیم که امیدواریم با راه‌اندازی این صنایع بیش از ۳ هزار اشتغال در سطح شهرستان ایجاد شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر در بخش صنعت سبزوار مشغول به کار هستند اضافه کرد: یکی از صنایعی که در منطقه به صورت ویژه مورد پیگیری واقع شد مسئله فولاد سبزوار بود که در سال گذشته با اختصاص ال.سی ۲۸۰ میلیون یورویی روند کار احداث پروژه سرعت یافت و امسال شاهد بهره‌برداری از بخش احیاء آن خواهیم بود.
سبحانی‌فر ادامه داد: این طرح در سه فاز به بهره‌برداری می‌رسد که تا پایان روند اجرای پروژه بیش از ۳ هزار نفر در بخش‌های مختلف آن شاغل می‌شوند.
عضو مجمع نمایندگان خراسان رضوی با اشاره به پیگیری‌ها برای استقرار ستاد تسهیل در شهرستان سبزوار نیز گفت: این ستاد در دو سال گذشته با حضور در شهرستان و اختصاص تسهیلات لازم به صنعتگران شرایط خوبی را برای رفع مشکلات آنان فراهم کرد.
وی اضافه کرد: با پیگیری صورت گرفته و اخذ مجوز از ۱۶ وزیر و معاون وزیر این ستاد در نیمه دوم خرداد ماه امسال در شهرستان مستقر و زمینه برای اعطای تسهیلات لازم برای صنعتگران فراهم می‌شود.
سبحانی فر با اشاره به اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان برای احداث محور دوم، محورهای مواصلاتی سبزوار-اسفراین و سبزوار ـ بردسکن و بجستان گفت: با احداث این محورها شاهد تحول مهمی در حوزه‌های مختلف اقتصادی در منطقه غرب خراسان رضوی و شرق کشور خواهیم بود که بر روی تجارت این بخش از کشور با کشورهای همسایه نیز تاثیرگذار است.

خود را برای آزمون وزارت بهداشت آماده نمایید.


خبر ۹ اردیبهشت ۹۴ – اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی اسفند ۹۳

داوطلبان محترم جهت مشاهده نتایج  اولیه آزمون استخدامی ۲۲ اسفند ۹۳ دانشگاه علوم پزشکی کردستان فایل زیر را دانلود نمایید.

برای مشاهده نتایج آزمون اینجا را کلیک کنید


خبر ۹ اردیبهشت ۹۴- استخدام‌های جدید وزارت بهداشت و دغدغه‌های وزیر برای حضور بخش خصوصی
وزیر بهداشت ضمن ارائه توضیحاتی در مورد استخدام‌های وزارت بهداشت، از تمایل این وزارتخانه برای کاهش تصدی‌گری و علاقه به حضور پررنگ‌تر بخش خصوصی در عرصه سلامت خبر داد.
دکتر سیدحسن هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصوص استخدام‌های وزارت بهداشت در سال جاری، گفت: امسال وزارت بهداشت استخدام ندارد و آنچه که دولت با عنوان استخدام مجوز داده، برای بیمارستان‌هایی است که هنوز راه‌اندازی نشده‌اند.
وی در این باره اظهار کرد: امسال به کارگیری نیروها در قالب شرکتی است و امیدواریم با این کار بتوانیم بخشی از کمبودهای وزارت بهداشت را که بسیار زیاد است، برطرف کنیم. بنابراین مراکز می‌توانند بنابر نیاز خود به صورت شرکتی نیرو جذب کنند.

خود را برای آزمون وزارت بهداشت آماده نمایید.

کمبود نیرو؛ معضل جدی در بیمارستان‌ها
هاشمی در خصوص کمبود نیرو در وزارت بهداشت، گفت: در زمینه نیروی انسانی بویژه در حوزه پرستاری و بهیاری با کمبودهای زیادی مواجه هستیم. در حال حاضر در اورژانس کشور حداقل ۷۵۰۰ نفر و حدود ۶۰۰۰ عضو هیات علمی نیز کمبود نیرو داریم. همچنین در حوزه خدماتی با کمبودهای زیادی مواجهیم.
وی افزود: این کمبود نیروها وجود دارد، وزارت بهداشت متوجه مشکلات دولت بوده و از طرفی به متورم شدن دولت از نظر نیروی انسانی نیز علاقه مند نیستیم. بر همین اساس علاقه‌مندیم که تصدی گری‌ها در این حوزه کاهش یابد.
هاشمی با اشاره به مذاکرات وزارت بهداشت با بخش خصوصی جهت حضور پر رنگ‌تر این بخش در حوزه بهداشت و درمان کشور، گفت: از آنجایی که بخش خصوصی حضور کمرنگی در انجام ماموریت‌های حوزه بهداشت و درمان داشته، مشکل است که اولا مجموعه داخلی وزارت بهداشت را به این نتیجه برسانیم که بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان نقش بیشتری داشته باشد و این موضوع به زمان و بحث‌های زیادی نیاز دارد.
وزیر بهداشت در همین خصوص ادامه داد: مشکل دیگر تشویق بخش خصوصی برای حضور در عرصه سلامت است که این موضوع نیز کار ساده‌ای نیست. اما خوشبختانه در حال انجام است و مذاکراتی با بخش خصوصی داشتیم و کارهای خوبی نیز انجام شده است.


خبر ۲۵ فروردین ۹۴ – جزئیات استخدام‌های جدید در وزارت بهداشت

قائم مقام وزیر بهداشت، جزئیات استخدام‌های جدید این وزارتخانه و همچنین چگونگی توزیع نیروهای استخدامی را تشریح کرد.
دکتر ایرج حریرچی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصوص مجوزهای دولت برای استخدام و سهم وزارت بهداشت از مجوزهای استخدامی جدید، گفت: با دولت و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی توافقی را انجام داده‌ایم که طبق آن حدود ۷۷۰۰ نفر با بودجه لازم برای بیمارستان‌هایی که جدید تاسیس می‌شوند، در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرند.
وی اولویت‌های استخدامی وزارت بهداشت را از این تعداد توافق‌شده در گروه‌های پرستاری و پیراپزشکی مانند رشته‌های آزمایشگاه و هوش‌بری عنوان کرد و افزود: بیمارستان‌های تازه‌تاسیس در کل کشور راه‌اندازی می‌شوند، البته اغلب این بیمارستان‌ها در مناطق محروم و شهرستان‌هاست.
حریرچی در ادامه به کسری نیروی بیمارستان‌های فعلی اشاره و اظهار کرد: باید توجه کنیم که در بیمارستان‌های موجود وزارت بهداشت نیز به دلیل کسری نیرو با مشکل مواجه هستیم که امیدواریم با توجه ویژه دولت، این مشکل رفع شود.
وی افزود: در راستای رفع این مشکلات هم در مورد افرادی که از بیمارستان‌ها خارج می‌شوند یعنی بازنشستگان و همچنین برای کسری‌های فعلی در حال مذاکراتی با دولت هستیم تا بتوانیم این کسری‌ها را جبران کنیم.
پرداخت ۱۰۰ درصد مطالبات پزشکان و غیرپزشکان بیمارستان‌ها
قائم‌مقام وزیر بهداشت در ادامه در خصوص پرداخت‌ مطالبات کارکنان بیمارستان‌ها گفت: امسال اولین سالی بود که وزارت بهداشت توانست در اسفندماه ۱۰۰ درصد مطالبات کارکنان را پرداخت کند و از شرمندگی که سال‌ها دچار آن بود، خارج شود. البته ممکن است در این زمینه مانند هر امر دیگر اشتباه یا استثنائی وجود داشته باشد که خواهشمندم در هر جایی اگر همکارانی مطالباتشان را دریافت نکرده‌اند به ما مراجعه کنند تا آن مشکل نیز رفع شود.


خبر ۱۷ فروردین ۹۴- آزمون ویژه وزارت بهداشت برای مدیران بیمارستان‌ها

مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت ضمن تشریح چالش‌های طرح اداره بیمارستان‌های دولتی به صورت هیات امنایی، جدیدترین برنامه‌های وزارت بهداشت در این زمینه را تشریح کرد.
دکتر احمد تارا در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصوص طرح اداره ۲۰ درصد بیمارستان‌های دولتی به صورت هیات امنایی که چند سال است برای افزایش کیفیت خدمات در این بیمارستان‌ها مطرح شده، با اشاره به جلساتی که در روزهای پایانی سال ۹۳ در این زمینه برگزار شده، گفت: ایجاد بیمارستان‌های هیات امنایی تکلیفی‌ست که بر دوش وزارت بهداشت قرار دارد. به این منظور جلسات مکرری در این زمینه برگزار می‌شود تا نظام حاکمیت این بیمارستان‌ها تعریف و ارتباط آنها خصوصا از نظر نظام مالی و استخدامی با لایه‌های حاکمیتی تعیین شود.
وی در این باره افزود: به این معنی که مشخص شود نظام‌های مالی و استخدامی در بیمارستان‌های هیات امنایی باید با کدام یک از لایه‌های حاکمیتی مرتبط باشند؛ آیا مانند گذشته با دانشگاه‌ها یا با ستاد وزارت بهداشت ارتباط داشته باشند. این مسائل در حال مطالعه و بررسی‌ است و جزییات آن در اوایل سال ۹۴ مشخص می‌شود تا به این ترتیب کار برای ۲۰ درصد تخت‌های بیمارستان‌های دولتی آغاز شود.
لزوم آمادگی مدیران بیمارستان‌ها برای افزایش اختیارات
تارا بزرگ‌ترین چالش در اجرای این طرح را میزان آمادگی بیمارستان‌های دولتی و مدیران آنها در برابر افزایش اختیارات عنوان کرد و گفت: زمانیکه می‌خواهیم این میزان اختیار را به مراکز محول کنیم، آنها باید آمادگی دریافت این اختیارات را داشته باشند. در حال حاضر در نظام بیمارستانی نیازمند این هستیم که مدیران ما قوی‌تر شده و در بحث‌های تشکیلاتی مهارت بیشتری کسب کنند.
برنامه ویژه وزارت بهداشت برای توانمندسازی مدیران بیمارستانی
وی در ادامه از اجرای طرحی برای مرتفع کردن این چالش خبر داد و اظهار کرد: در همین راستا و به موازات این برنامه، ما در دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت برنامه‌ای تحت عنوان “توانمندسازی مدیران” را آغاز کردیم که برنامه بسیار جامعی برای مدیران بیمارستان‌های کشور است و طبعا مدیرانی که بعد از این دوره و بر اساس آزمونی که خواهیم گرفت نتوانند کیفیت لازم را لحاظ کنند ممکن است از این مدیران در پست‌های دیگر استفاده کنیم.
مدیر کل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت مجددا تاکید کرد: بنابراین ما به این نتیجه رسیده‌ایم که بحث واگذاری اختیار به بیمارستان‌هایی که آماده دریافت این مقدار اختیار هستند باید صورت گیرد و وزارت بهداشت نیز برای آماده‌سازی بیشتر این مراکز به آنها کمک می‌کند. بنابراین موضوع آمادگی مدیران برای افزایش اختیارات آنها بزرگ‌ترین چالش ما در این حوزه است.
خروج از مشکلات اعتباری از دستاوردهای طرح تحول سلامت
تارا به این سوال که آیا در اجرای این طرح با مشکلات اعتباری مواجه هستید یا خیر؟ اینگونه پاسخ داد: در گذشته بیمارستان‌های هیات امنایی اینطور تعریف می‌شد که باید۳.۶ k برای ارائه خدمات بهتر در بیمارستان‌های دولتی به پزشکان پرداخت می‌شد؛ اما در حال حاضر با اجرای طرح تحول نظام سلامت و ابلاغ کتاب جدید ارزشگذاری نسبی خدمات، مسائل اعتباری دیگر برای بیمارستان‌ها مطرح نیست و آنها می‌توانند با منابعی که دیده شده خودگردان شده و کیفیت خدمات خود را افزایش دهند. قطعا بعد از طرح تحول باید بیشتر به بحث‌های کیفیتی بپردازیم تا اعتباری.


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
مرجع آخرین و بروزترین اخبار به همراه نمونه سوالات استخدامی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 13942
  • کل نظرات : 3987
  • افراد آنلاین : 107
  • تعداد اعضا : 7652
  • آی پی امروز : 276
  • آی پی دیروز : 382
  • بازدید امروز : 961
  • باردید دیروز : 12,917
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 37,595
  • بازدید ماه : 13,878
  • بازدید سال : 1,001,014
  • بازدید کلی : 23,087,165
  • کدهای اختصاصی
    سوالات استخدامی وزارت بهداشت