loading...
آخرین اخبار استخدامی و نیازمندی ها در ایران
کار 24 بازدید : 859 شنبه 01 اسفند 1394 نظرات (0)

استخدام وزارت جهاد کشاورزی سال ۹۴ (خبر جدید)

 میزان اشتغال در بخش کشاورزی در ده سال اخیر به کمترین حد رسید

مشرق: گروه اقتصادی مشرق- بانک مرکزی در گزارشی اعلام کرد در دولت یازدهم به جای ایجاد شغل، شغل‌های موجود کاهش یافته است.
بانک مرکزی در خلاصه تحولات اقتصادی کشور در سال ۱۳۹۳ از منفی شدن روند اشتغالزایی در دولت روحانی خبر داد.
* کاهش اشتغال بخش کشاورزی به پایین‌ترین رقم یک دهه اخیر
بر اساس گزارش بانک مرکزی، موجودی اشتغال بخش کشاورزی تا پایان سال ۱۳۹۳ بیش از ۱۰۱ هزار نفر کاهش یافته و به ۳.۸ میلیون نفر رسیده است.
بدین ترتیب سهم بخش کشاورزی از کل اشتغال کشور به کمترین میزان (۱۷.۹ درصد) در ۱۰ سال اخیر سقوط کرده است.
در بخش صنعت نیز تعداد شاغلان تا پایان سال ۱۳۹۳ بالغ بر ۱۲۲ هزار نفر کاهش داشته و به ۷.۲ میلیون نفر رسیده است. در این مدت مجموع شاغلان بخش خدمات هم ۱۸۷ هزار نفر کمتر شده و به ۱۰.۳ میلیون نفر رسیده است.
بانک مرکزی همچنین اعلام کرده که در سال مذکور بیش از ۱۶۱ هزار فرصت شغلی نیز از مجموع شاغلان روستایی کشور کاسته شده است.
به عنوان مثال برای طرح خوداشتغالی و مشاغل خانگی، فقط ۳.۲ درصد از سهمیه ۳ هزار میلیارد تومانی ابلاغی به بانک‌ها تحقق یافته است.
پیش از این رسانه‌ها بر اساس گزارش‌های مرکز آمار از منفی شدن روند اشتغال در دولت یازدهم خبر داده و نوشته بودند: در طول ۲۷ماه فعالیت دولت تدبیر و امید، هرماه ۵۳۵۲ نفر در ایران شغل خود را از دست داده اند.
مقایسه نتایج طرح آمارگیری فصلی نیروی کار در پاییز ۹۴ با تابستان ۹۲ نشان می دهد در تابستان۹۲، ۲۲.۱۹۱.۲۴۴ نفر در ایران شاغل بوده اند، اما این آمار در پاییز ۹۴ به ۲۲.۰۴۶.۷۳۳ نفر رسیده است.
به این ترتیب خالص ایجاد شغل از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون منفی ۱۴۴.۵۱۱ نفر بوده است و با احتساب ۲۷ ماه (دو سال و ۳ ماه) از عملکرد این دولت، هر ماه ۵.۳۵۲ ایرانی شغل شان را از دست داده اند.


 کشاورزی امکان اشتغالزایی برای ۳۰ درصد از جمعیت کشور را دارد

خبرگزاری ایلنا: یک کارشناس ارشد حوزه اقتصاد کشاورزی گفت: در بخش کشاورزی امکان اشتغال زایی مستقیم و غیر مستقیم برای حدود ۳۰ درصد از جمعیت کشور وجود دارد.
جلال سهرابی-کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی- در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به توانایی باالقوه بخش کشاورزی برای ایجاد اشتغال در کشور بیان داشت: جمعیت زیادی از کشور به طور مستقیم و غیر مستقیم با کشاورزی امرار معاش می کنند و با توجه به اینکه امکان اشتغالزایی برای حدود ۳۰ درصد از جمعیت کشور وجود دارد؛ به همین خاطر توجه به این حوزه اهمیت زیادی دارد.
این کارشناس اقتصادی در ادامه با اشاره به اینکه تنها کشورهایی امکان رشد در سالهای آینده را خواهند داشت که به سه اصل دسترسی به انرژی، توجه به نیروی انسانی و تأمین مواد غذایی (امنیت غذایی) توجه ویژه داشته باشند افزود: نهادهای مختلفی در بخش کشاورزی فعالیت دارند، این فعالیت ممکن است به صورت مستقیم یا غیر مستقیم باشد. بنابراین باید به کلیه ذی نفعان این بخش توجه نمود و برنامه های جداگانه و در عین حال مرتبطی را برای آنها تدوین و از طریق مجلس به قانون تبدیل نمود، تا بخش کشاورزی که وظیفه تامین امنیت غذایی را در کشور بر عهده دارد رونق یابد.
وی افزود:  با توجه به اینکه یک سوم از جمعیت کشور در این حوزه فعالیت می کنند، توجه خاص و ویژه به این بخش به بالا رفتن کیفیت زندگی این افراد منجر خواهد شد.
سهرابی با تاکید بر اینکه ۳۰ درصد از جمعیت کشور را روستاییان تشکیل می دهند افزود: بر اساس آمار ارائه شده حدود یک میلیون نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه ها در بخش کشاورزی تحصیل کرده اند.
وی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی کشورمی توان به نقش مهم کشاورزی در اقتصاد ایران توجه نمود و با توجه به اینکه بخش کشاورزی می تواند زمینه اشتغال مناسبی را برای افراد مهیا نماید، استفاده از نیروی انسانی تحصیل کرده اعم از دانشجویان، اساتید و فارغ التحصیلان بخش کشاورزی این بخش را با رشد مناسبی مواجه خواهد کرد.
این کارشناس اقتصادی در ادامه با اشاره به اینکه رونق د بخش کشاورزی وابستگی ایارن به نفت را کاهش خواهد داد بیان داشت:  شرایط آب و هوایی و تولید محصولاتی که در بازارهای صادراتی محبوب هستند مانند پسته، زغفران، خاویار ایران را به سمت صادارت و ارز آوری سوق داده و ازخروج ارز جلوگیری خواهد کرد؛ نمونه بارز این کار خودکفایی در محصولات استراتژیکی مانند گندم و جو و … است.
وی افزود: با توجه به اینکه فقر در جوامع در حال توسعه نظیر ایران بخصوص در نواحی روستایی مشهود است؛ توجه به بخش کشاورزی وضعیت معیشتی خانوارهای روستایی را بهبود بخشیده و توسعه کشور را سبب خواهد شد؛ البته برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی که نتیجه آن کاهش فاصله طبقاتی خواهد بود را درپی خواهد داشت که حائز اهمیت است.
این کارشناس اقتصادی در پایان تاکید کرد: طی سالهای اخیر در برنامه های توسعه‌ای بخش کشاورزی توجه چندانی نشده است، در صورتیکه این بخش بتواند جایگاه و سهم واقعی خود را در برنامه های توسعه و بودجه پیدا کند، این کار علاوه بر تأمین مواد غذایی منجر به رونق اقتصادی خواهد شد.


توسعه اشتغال کشاورزی مهاجرت روستاییان را کاهش می‌دهد

خبرگزاری ایسنا : رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: توجه به اقتصاد کشاورزی سبب جلوگیری از مهاجرت روستائیان و توسعه اشتغال کشاورزی می‌شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، مجتبی مزروعی در مراسم تجلیل از فعالان بخش کشاورزی سبزوار بیان کرد: یکی از برنامه‌های مهم در استان ترویج شیوه‌های نوین کشاورزی است.
وی افزود: بیش از ۱۰۵۰ میلیارد ریال تسهیلات ویژه مکانیزاسیون به بخش کشاورزی استان اختصاص یافته است.
مزروعی بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۳۰۰۰ انواع تراکتور و ماشین‌آلات کشاورزی توسط کشاورزان از طریق پرداخت تسهیلات خریداری شده است.
وی با بیان اینکه بخش کشاورزی از مهمترین زیرساخت‌های توسعه پایدار در کشور محسوب می‌شود، افزود: در دو سال گذشته، اقداماتی که در زمینه توجه و توسعه بخش کشاورزی انجام شده بی‌نظیر بوده است.
مزورعی با بیان اینکه بی‌توجهی‌های گذشته سبب شده بخش زیادی از روستاییان ما به جای اشتغال کشاورزی برای کار به شهرها بروند، گفت: امروز حاصل این بی‌برنامگی‌ها ظهور پدیده حاشیه‌نشینی است.
وی بیان کرد: ما نیاز به مدیریت آب در مناطق روستایی و تغییر الگوی کشت ویژه کشاورزان داریم که در سه سال قبل، توجه ویژه‌ای به این بخش‌ها شده و اعتباری بالغ‌بر ۱۶۰۰ میلیارد ریال برای اجرای ۲۰۰۰ کیلومتر خطوط انتقال آب در استان تخصیص پیدا کرده است.
مزروعی با بیان اینکه اجرای این طرح از طریق مناقصه صورت می‌گیرد، گفت: یکی از کارهایی که باید در این حوزه مورد توجه باشد، تغییر الگوی کشت و ترویج کشت‌های گلخانه‌ای در سطح استان است.
وی افزود: در این راستا نیز بیش از ۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات ویژه توسعه گلخانه‌ها در استان تخصیص پیدا کرده که امیدواریم با اختصاص آن به متقاضیان، شاهد توسعه گلخانه‌ها در استان باشیم.
مزروعی با بیان اینکه توسعه کشت گلخانه تا سقف یک بیستم میزان مصرف آب را کاهش می‌دهد، افزود: استان خراسان رضوی با بحران جدی آب روبه‌روست که بایستی برای رفع این بحران طرح‌های مختلفی را اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه توجه و ترویج فرهنگ آبیاری قطره‌ای و تحت فشار از جمله برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی در استان است، عنوان کرد: در سه سال گذشته با پیگیری‌های صورت گرفته و با وجود محدودیت‌های اعتباری، بیش از ۱۴ هزار و ۲۰۰ هکتار در سطح استان طرح آبیاری تحت فشار کار شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته این میزان به ۲۰ هزار هکتار خواهد رسید.
مزروعی با بیان اینکه بخش آب شرب تنها ۵درصد از ظرفیت آب‌های مصرفی استان را تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این بخش اختصاص یافته و این درحالی است که بخش کشاورزی با سهم ۹۰ درصدی در بخش آب تنها هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اختصاص ۲۳ درصد از اعتبارات ماده ۱۸۰ استان به بخش کشاورزی اظهار کرد: اعتبارات ماده ۱۸۰ استان در سال جاری ۳۲۰۰ میلیارد ریال بود که از این میزان ۴۵۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی اختصاص پیدا کرد که کمک خوبی به این حوزه بود.
مزروعی افزود: ما باید اقداماتی را در زمینه کاهش وابستگی دام‌ها به بخش کشاورزی در دستور کار قرار دهیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵۰ هزار رأس دام در سطح استان خراسان رضوی شناسایی شده است، گفت: در سال گذشته اعتبار ویژه‌ای در زمینه تامین علوفه دام‌ها صورت گرفت که توانستیم بخش زیادی از نیازهای این بخش را تامین کنیم.
همچنین ۹ طرح کشاورزی با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در سبزوار بهره‌برداری شد.


زمینه اشتغال ۲۲۹ نفر در بخش کشاورزی اردبیل فراهم می‌شود 

خبرگزاری تسنیم :جانشین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: با صرف اعتبار بیش از ۷۶۰ میلیارد ریال تعداد ۵۱ پروژه تولیدی وعمرانی و آبیاری تحت فشار در اردبیل به بهره‌برداری رسیده و برای تعداد ۲۲۹ نفر به صورت مستقیم کارآفرینی ایجاد می‌شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، رضا محسنی ظهر امروز در آئین  تودیع و معارفه مدیران جهاد کشاورزی شهرستان نیر اظهار داشت: جایگاه  جدید مشاوره امنیت غذایی و محیط زیست در استان‌ها از سیاست‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی است.
جانشین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: به مناسب فرا رسیدن دهه مبارک فجر با صرف اعتبار بیش از ۷۶۰ میلیارد ریال  تعداد ۵۱ پروژه تولیدی وعمرانی و آبیاری تحت فشار  به بهره‌برداری می‌رسد که برای تعداد ۲۲۹ نفر به صورت مستقیم کارآفرینی ایجاد خواهد شد.
محسنی بیان کرد: در حال حاضر برنامه‌های این سازمان با تبعیت از سیاست‌های وزرات جهاد کشاورزی در تمامی بخش‌های زراعی و باغی و دامی با یک هدف مشترک در راستای تامین امنیت غذایی دنبال می‌شود که در کنار آن استفاده بهینه از آب کشاورزی با تکیه بر احداث و توسعه شبکه‌های آبیاری مدرن یعنی آبیاری تحت فشار و نیز تامین امنیت بهداشتی در تولید محصولات کشاورزی عینیت می‌یابد.
وی تصریح کرد:  شهرستان نیر گرچه از لحاظ ضریب نفوذ جمعیتی نسبت به دیگر شهرستان‌ها کمتر است اما از لحاظ قابلیت‌ها و توانمندی‌های کشاورزی  جزو شهرستان‌های با ظرفیت و توانمندی‌های بالا است به طوری که این شهرستان از لحاظ منابع آبی غنی بوده و دو سد بزرگ ذخیره آب صائین  و مجیدآباد آب مورد نیاز بیش از ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی را تامین می‌کند.
جانشین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیر فیروز فولادی، رضا ناصری را به عنوان سرپرست جدید این مدیریت  معرفی کرد.


استخدام دستیاران ستادی دستگاههای اجرایی کشور در سال ۹۴

به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز دستگاههای اجرایی در قالـب دسـتیاران سـتادی و در چـارچوب تصـویب نامـه شـماره ۲۰۶/۴۸۸۹۲ مورخ ۱۳۹۴/۴/۶ شورایعالی اداری با عنوان «ضوابط تامین دستیاران ستادی دستگاههای اجرایی کشور»، در نظر است تعداد ۹۱۳ نفر از متقاضیان واجد شرایط، از طریق امتحان کتبـی در دو حیطـه عمـومی و تخصصـی، مصـاحبه هـای اسـتخدامی و گزینش به صورت پیمانی جذب گردند. در ادامه توضیحات مربوطه در دو بخش ارائه خواهد شد.

در بخـش نخسـت، توضـیحاتی در خصوص شرایط عمومی و اختصاصی استخدام، فرآیند ثبت نام و پذیرش افراد، زمان و نحوه برگزاری آزمون، مواد آزمون و در بخـش دوم، خوشه ها، شغل محل های مربوط به هر دستگاه اجرایی آورده شده است.

برای مشاهده شرایط استخدام دستیاران ستادی دستگاههای اجرایی کشور در سال ۹۴ اینجا کلیک نمایید


زمینه اشتغال ۲۰۰۰ مهندس کشاورزی فراهم شد 

خبرگزاری تسنیم : مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: با توجه به برنامه‌های این شرکت در بهبود مدیریت زنجیره عرضه نهاده‌های کشاورزی زمینه حضور ۲۰۰۰ مهندس کشاورزی عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی کشاورزی ایران، یزدان سیف، مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در دیدار با احمد کبیری، رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور خواستار استفاده از توان کارشناسان و شرکتهای خدمات فنی مهندسی عضو سازمان شد.
بنا بر این گزارش مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با بیان این مطلب گفت: با توجه به برنامه های شرکت در بهبود مدیریت زنجیره عرضه نهاده‌های کشاورزی زمینه حضور ۲۰۰۰ مهندس کشاورزی عضو سازمان وجود دارد.
سیف، با اشاره به ظرفیت بالای کارشناسی در سازمان نظام مهندسی کشاورزی برای ارائه خدمات مشاوره ای اظهار داشت: پاسخگویی به نیاز کشاورزان به عنوان ذی نفعان اصلی از مهمترین اهداف زنجیره نهاده کشاورزی است که با انتقال علوم و دانش روز به کشاورزان این امر محقق می شود.
به گفته وی در راستای بهبود کارکرد زنجیره نهاده کشاورزی باید بخش خصوصی و تشکلهای حرفه ای وارد عرصه شوند و در این میان ارتباط مستمر کارشناسان سازمان با کشاورزان می تواند ما را به اهدافمان نزدیک کند.
سیف به راه اندازی باشگاه مشتریان اشاره کرد و گفت: در این باشگاه خدمات مختلفی از جمله فنی، مالی، مشاوره‌ای، بازرگانی و اطلاع‌رسانی به کشاورزان ارائه می‌شود تا بتوان به اهداف بهره‌گیری مطلوب‌تر از نهاده‌ها دست یافت.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی سه عامل را در موفقیت زنجیره تامین نهاده مهم دانست و افزود: ارتباط مستمر با کشاورز، استمرار در نوآوری و خلق ارزش افزوده برای کشاورز عوامل کلیدی دستیابی به این موفقیت هستند.
احمد کبیری سازمان نظام مهندسی کشاورزی را بهترین گزینه برای انتقال دانش به بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: هم اکنون سازمان حدود ۲۰۰۰ شرکت خدمات فنی مهندسی فعال در سراسر کشور دارد که ۱۴۵۰۰ نفر کارشناس عضو سازمان در آنها مشغول ارائه خدمت به بخش کشاورزی هستند.
کبیری، بر تخصص، تجربه و آشنایی کارشناسان و شرکتهای خدمات فنی مهندسی با بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: ما در سازمان آمادگی داریم تا هرگونه همکاری لازم را با شرکت خدمات حمایتی کشاورزی داشته باشیم تا بتوانیم ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی را افزایش دهیم.

 

کرمانشاه از قطب‌های مهم کشاورزی کشور است

خبرگزاری ایسنا : رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برخورداری از شرایط اقلیمی و آب و هوایی مناسب، بالا بودن میانگین بارش سالانه نسبت به میانگین کشور، وسعت اراضی، برخورداری از نیروی انسانی توانمند و مرزی بودن را از پتانسیل‌های مهم کشاورزی استان کرمانشاه برشمرد.
خسرو شهبازی به مناسبت سالروز تاسیس وزارت جهاد کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه استان کرمانشاه از قطب‌های مهم کشاورزی کشور است، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این استان در بخش کشاورزی را بالا ارزیابی کرد و گفت: با اندکی برنامه‌ریزی می‌توان شاهد تحول چشمگیری در کشاورزی این استان بود.
شهبازی با بیان اینکه استان کرمانشاه دو میلیون و ۴۴۹ هزار و ۸۰۰ هکتار وسعت دارد، گفت: این استان در مجموع حدود ۹۴۶ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد که این حجم وسیع از اراضی زراعی و باغی می‌تواند یک پتانسیل بزرگ در راستای شکوفایی هر چه بیشتر استان در بخش کشاورزی باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه این استان را از نظر دامپروری نیز در کشور شاخص دانست و گفت: این استان در مجموع حدود چهار میلیون و ۶۵۰ هزار واحد دامی دارد.
شهبازی سپس نیروی انسانی را از پتانسیل‌های ویژه استان کرمانشاه برشمرد و گفت: با تکیه بر این پتانسیل مهم می‌توان شاهد شکوفایی بخش کشاورزی بود، به ویژه اینکه در این استان حجم زیادی از فارغ التحصیلان بخش کشاورزی حضور دارند که با بهره‌گیری از توان آنان در حوزه‌های مختلف شاهد متحول شدن بخش کشاورزی استان خواهیم بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به هم مرز بودن استان کرمانشاه با کشور عراق، این مسئله را از امتیازات استان در راستای توسعه صادرات بخش کشاورزی دانست.
شهبازی با بیان اینکه میزان بارندگیهای بلند مدت سالیانه در استان کرمانشاه بر اساس آمارهای موجود ۴۲۶ میلیمتر است، گفت: میانگین بارندگی‌های سالانه کشور بر اساس آمارهای موجود ۲۷۶ میلیمتر می‌باشد و با این حساب می‌توان استان کرمانشاه را از استان‌های ویژه در زمینه منابع آبی دانست.
وی افزود: برخورداری از شرایط آب و هوایی مناسب، خاک مستعد و… سبب شده تا استان کرمانشاه در زمینه کشاورزی توانمندیهای بالا و حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.
به گفته شهبازی استان کرمانشاه در زمینه تولید محصولات کشاورزی و پرورش دام شاخص بوده و بیش از ۱۰۵ هزار نفر بهره بردار در بخش کشاورزی این استان فعالیت دارند.
شهبازی میزان تولیدات بخش کشاورزی استان در سال گذشته را سه میلیون و ۶۰۰ هزار تن اعلام کرد.
وی سپس اجرای پروژه های افزایش راندمان آب در بخش کشاوزری را از اولویت‌های مجموعه جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برشمرد و گفت: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای، توسعه کشت محصولات جایگزین با محصولات با نیاز آبی بالا و… از دیگر اولویت‌های استان در بخش کشاورزی است.
وی در ادامه اشاره ای هم به اقدامات شاخص سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه داشت و گفت: با توجه به شرایط اخیر به وجود آمده در کل کشور در جهت مدیریت مصرف آب و افزایش راندمان آبیاری تاکنون بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی استان کرمانشاه به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه از یکپارچه نبودن اراضی زراعی و کوچک بودن قطعات آن، برق‌دار نبودن یش از نیمی از چاه‌های آب کشاورزی استان، معیشتی بودن غالب کشاورزی استان، مفروز نبودن اراضی زراعی استان و مشکلات تبعی ناشی از آن خصوصا عدم پذیرش این اسناد توسط بانک‌ها به عنوان وثیقه تسهیلات بخش کشاورزی از عمده چالش‌های بخش کشاورزی استان نام کرد.


توسعه گلخانه ها از اولویت های جهاد کشاورزی است

خبرگزاری مهر : مدیر کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه گلخانه ها از اولویت های جهاد کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری است.
ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه توسعه گلخانه ها از اولویت های جهاد کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری است، اظهار داشت: بهره گیری از واحد سطح کمتر و تولید بیشتر و مصرف آب بهینه از مزایای توسعه گلخانه ها در سطح استان به شمار می رود.
وی عنوان کرد: هم اکنون گلخانه های استان چهارمحال و بختیاری در زمینه تولید گل شاخه بریده، توت فرنگی، گوجه، خیار و … فعالیت می کنند.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: کاهش مصرف آب و بالابودن میزان تولید از مزایای توسعه کشت گلخانه ای در استان به شمار می رود.
وی در ادامه عنوان کرد: استان چهارمحال و بختیاری با توجه به داشتن شرایط آب و هوایی معتدل و خنک مناسب برای توسعه کارگاه های تولید قارچ خوراکی است.
ذبیح الله غریب افزود: هم اکنون کارگاه ها و واحد های تولیدی بسیاری در استان چهارمحال و بختیاری در مسیر تولید قارچ دکمه ای فعالیت می کنند که این استان هم اکنون توانسته رتبه پنجم کشور را در تولید قارچ خوراکی کسب کند.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: هم اکنون سالانه بیش از چهار تن قارچ خوراکی در استان چهارمحال و بختیاری تولید می شود.


مضاعف شدن توان جهادکشاورزی اردبیل با استخدام ۳۸۸ کارشناس

خبرگزاری فارس : از اردبیل، عدیل سروی صبح امروز در کارگروه تخصصی مقررات و آیین‌نامه‌های جاری گزینش که با حضور مدیرکل هیئت عالی هسته گزینش وزارت جهادکشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: مبنا و اساس گزینش جهادکشاورزی روحیه جهادی است.
وی گفت: در مجموعه جهادکشاورزی با همان معیار اصیل در بحث گزینش و بررسی‌ها مطابق با قانون، شرع و عرف در عرصه گزینش سعی و اهتمام وجود دارد تا در سایه این تلاش‌های دلسوزانه همواره با گزینش اصلح مجموعه جهادکشاورزی استان را در سطح مدیران و کارشناسان برای انجام خدمات شایسته و تخصصی کشاورزی به مردم استان به ویژه ۱۱۵ هزار بهره‌بردار و تولیدکننده بیش از پیش یاری کند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل افزود: کارهای گزینش در مجموعه جهادکشاورزی بر مبنای روحیه جهادی متمایز از دیگر گزینش‌های دستگاه‌های دولتی است که معیار آن استفاده  از نیروهای متخصص، متعهد، ایثارگر و انقلابی با روحیه جهادی است.
سروی با قدردانی از سفر رسمی محمدی مدیرکل  گزینش وزارت جهادکشاورزی و هیئت همراه به استان و حضور فعال در کارگاه آموزشی بیان کرد: مدیریت گزینش سازمان با محوریت اخلاقی، فنی و مدیریتی است با توجه به اینکه بنا به ارزیابی ملی جزو گزینش‌های برتر و کارآمد است که در طی دو سال منتهی به سال جاری سطح فعالیت گزینش این سازمان بین رتبه‌های ۴ الی ۶ ارزیابی شده است.
این مسئول ادامه داد: از فعالیت‌های شاخص این سازمان می‌توان به گزینش و ساماندهی استخدام و جذب ۳۸۸ نفر از کارشناسان و متخصصان کشاورزی و بکارگیری آنها در مراکز خدمات و مدیریت‌های جهادکشاورزی اشاره کرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل گفت: با این توصیف که این حجم استخدام یکجا چه قبل از ادغام و چه بعداز ادغام بی‌سابقه بوده است و این نمادی از مردمی بودن نظام جمهوری اسلامی ایران در حمایت از کارجویان و قشر فارغ‌التحصیل را نشان می‌دهد.
سروی با اشاره به ۱۵ دی ماه سال ۶۱ تصریح کرد: در این تاریخ به یاد ماندنی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام (ره) با حکمی تشکیل هیئت مرکزی گزینش در کشور را صادر کردند و از آن زمان این پست حساس و کلیدی بر اساس معیارهای شاخص در نهادهای انقلابی جزو لاینفک دستگاه‌های دولتی در گزینش و انتخاب افراد اصلح بی امان سعی و تلاش می‌کنند.
وی افزود: در این رابطه مسئولان این مجموعه و گزینشگران همواره دو اصل را در کنار قوانین و مقررات ذینفع مدنظر قرار داده‌اند یکی اجتناب از ترحم بی‌اساس و دیگری خودداری از سخت‌گیری‌های بی دلیل که از سنگدلی و قصاوت ناشی می‌شود و برای این هم مجموعه جهادکشاورزی در کشور در سطوح پائین دست و بالادست از کارکنان سالم و بی‌دغدغه برخوردار است.


صدور مجوز تأسیس تعاونی برای فارغ‌التحصیلان کشاورزی

باشگاه خبرنگاران جوان : در راستای ایجاد اشتغال پایدار مجوز تأسیس تعاونی برای فارغ‌التحصیلان کشاورزی از این پس در قزوین صادر می شود.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز قزوین؛رئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین گفت: با اشاره به درخواست تعداد زیادی ازفارغ‌التحصیلان استان قزوین مبنی بر تشکیل تشکلی تخصصی و با همکاری استانداری و سازمان جهاد کشاورزی  تصمیم گرفتیم مجوز تأسیس تعاونی فارغ‌التحصیلان کشاورزی از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران صادر شود.
معین الدین گفت : قزوین به عنوان یک از قطب‌های کشاورزی کشور در حال حاضر با تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان بیکار در بخش کشاورزی مواجه است که امیدواریم با تشکیل این تعاونی ها  برای فارق التحصیلان اشتغال پایدار، بازار رسانی و بازاریابی محصولات کشاورزی را ایجاد کنیم.
معین‌الدین با بیان اینکه رشد اقتصادی و تحقق اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از اولویت‌های اصلی بخش تعاون روستایی است، عنوان کرد: شبکه‌های تعاونی درحوزه تولید، توزیع، مصرف و خدمات نقش مؤثری را ایفا می‌کنند.


استخدام ۲۰ هزار نفر در وزارت جهاد کشاورزی طی دو سال آینده 

 خبرگزاری تسنیم : معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۳۰ هزار پست خالی در وزارت جهاد کشاروزی وجود دارد گفت: از ابتدای سال ۹۴ تا پایان سال ۹۶، ۲۰ هزار و ۴۶۱ نفر جذب و ۵۵ هزار نفر از وزارت جهاد کشاورزی جدا می‌شوند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدعلی جوادی در نشست مدیران وزارت جهاد کشاورزی با معاون اول رئیس جمهوری اظهار کرد: روند توسعه و ساماندهی نیروهای انسانی در وزارت جهاد کشاورزی اینگونه است که در سال ۸۱ و قبل از ادغام وزارتخانه‌های جهاد سازندگی و کشاورزی ۱۵۰ هزار پرسنل داشت و امسال به ۶۲ هزار و ۳۵۶ نفر رسیده است.
معاون توسعه مدیریت منابع و نیروی انسانی  وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ۳۰ هزار پست خالی در وزارت جهاد کشاورزی در حالی وجود دارد . این وزاتخانه از تنوع و گستردگی وظایف زیادی برخوردار است که از ده و دهستان‌ها تا مراکز خدمات مشاوره‌ای و علمی در سطح شهرها پراکنده شده است.
جوادی تصریح کرد: از ابتدای سا ل ۹۴ تا پایان سال ۹۶، ۲۰ هزار و ۴۶۱ نفر جذب نیرو خواهیم داشت و تا پایان سال ۹۴، ۵۵ هزار نفر از ما جدا می‌شوند.
وی تاکید کرد: براساس قانون در سالهای گذشته ۱۰ هزار نفر مهندس ناظر جذب شده‌ اند که ۳۵۰ نفر از آنها هنوز تامین اعتبار نشده‌اند.
این مقام مسئول اضافه کرد: در برخی رشته‌ها مانند اقتصاد، صنایع غذایی، حسابداری و عمران با توجه به گسترش وظایف بخش کشاورزی با اضافه شدن وظایف جدید از قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی کمبود نیرو داریم که امیدواریم بتدریج جذب شوند.
جوادی همچنین درباره ساختمان سابق شیشه‌ای وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این ارتباط به ما ظلم شد، معاونت‌ها و سازمان‌های وزارت جهاد کشاورزی اکنون در ۱۴ نقطه از استان تهران و البرز پراکنده شده‌اند و برای برگزاری یک جلسه مشکلات زیادی دارند.
وی گفت: با هیئت دولت مصوبه‌ای در اختیار جهاد کشاورزی قرار گرفت تا با فروش ساختمانها و تجهیزات ساختمان جدید بزرگی ایجاد شود تا مشکلات عدم تمرکز بخش‌های مختلف وزارت کشاورزی حل شود.
معاون توسعه مدیریت منابع و نیروی انسانی  وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: در این راستا با دستور وزیر جهاد کشاورزی ۲۸ هزار متر مربع از ۸۲ هزار متر مربع این ساختمان به بهره‌برداری رسید و سه معاونت در آن مستقر شوند.
وی در پایان گفت: امیدواریم تا پایان سال آینده ساختمان جدید به جهاد کشاورزی (خیابان طالقانی تقاطع خیابان حافظ) به بهره‌برداری کامل برسد.


استخدام ۲۸۲ مهندس کشاورزی در سازمان جهاد کشاورزی

خبرگزاری ایرنا: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبی گفت :۲۸۲ مهندس کشاورزی در این سازمان جذب و مشغول بکار شدند.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، رضا محسنی روز یکشنبه افزود : ازاین تعداد ۲۵۷ نفر در مراکز خدمات جهاد کشاورزی ، تعداد ۱۰ نفر در اداره کل منابع طبیعی ، هفت نفر در مدیریت تعاون روستایی و ۲ نفر در مدیریت امور عشایری و ۶ نفر نیز در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی به خدمت گرفته شده اند .
محسنی در خصوص تعداد نیروهای بکار گرفته شده سهیمه ایثارگری نیز افزود : تعداد ۷۳ نفر از این افراد به صورت قطعی جذب این سازمان شده وچهار نفر دیگر نیز مراحل استخدام قانونی خود را طی می کنند .
وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در توسعه سازمانی گفت: در بحث توسعه و رشد ، نیروی انسانی کارآمد نخستین اولویت را شامل می شود بویژه در بحث فعالیتهای کشاورزی به لحاظ نیاز تخصص های مختلف از اهمیت بیشتری برخوردار می باشد و امیدواریم با آموزشهای لازم در حین خدمت راندمان کاری این همکاران بیش از پیش افزایش یابد.


وضعیت استخدام ناظران جهاد کشاورزی ساماندهی شد 

 خبرگزاری تسنیم : عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: با پیگیری‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت وضعیت استخدامی مهندسان ناظر سازمان جهاد کشاورزی در کشور ساماندهی شد.
حجت‌الاسلام حبیب برومند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی مهندسان ناظر سازمان جهاد کشاورزی استخدام است که با تلاش‌های کمیسیون کشاورزی مجلس و دستگاه‌های مربوطه این امر محقق شد.
وی با اشاره به این‌که مهندسان سازمان جهاد کشاورزی که بیشتر از ۳۲ ماه به عنوان ناظر فعالیت می‌کردند، بیان کرد: این مهندسان در سازمان جهاد کشاورزی با انجام مراحل قانونی جذب سازمان جهاد کشاورزی شدند و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: مجلس با جدیت پیگیر وضعیت استخدامی ناظران جهاد کشاورزی بود که در این زمینه با حمایت دولت اقدمات قابل توجهی انجام شد که رضایت مهندسان ناظر را به دنبال داشت.
برومند داشقاپو افزود: در زمان حاضر برخی از ناظران جهاد کشاورزی در کشور به دلیل فعالیت کم‌تر از ۳۲ ماه با مشکلاتی مواجه هستند که درصدد هستیم با پیگیری‌های اساسی مطالبات این ناظران جهاد کشاورزی را محقق سازیم.
وی با اشاره به این‌که مهندسان ناظر نقش بسیار عمده‌ای در توسعه بخش کشاورزی دارند، بیان کرد: باید با برنامه‌ریزی‌های اساسی از ظرفیت‌های علمی ناظران جهاد کشاورزی در راستای نوین کردن کشاورزی استفاده کنیم که این امر نیازمند حمایت همه‌جانبه دولت و مجلس شورای اسلامی است.
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل تصریح کرد: استان اردبیل به‌ویژه دشت مغان ظرفیت بسیار عظیم در بخش کشاورزی دارد که متاسفانه به دلیل نبود صنایع تبدیلی و خام‌فروشی محصولات درآمد زیادی برای کشاورزان ندارد و باید در این راستا با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تحول عظیمی در بخش کشاورزی ایجاد کنیم.
برومند داشقاپو با بیان این‌که امسال رکورد تولید گندم در دشت مغان شکسته شد، اظهار کرد: دولت باید با حمایت‌های همه‌جانبه و ارائه تسهیلات ویژه به کشاورزان در راستای افزایش تولیدات داخلی گام بردارد و انگیزه کشاورزان را برای تولید دوچندان کند.


 یک فوریت طرح استخدام کارگزاران بیمه کشاورزی به تصویب رسید

خبرگزاری ایسنا : با پیشنهادات نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس یک فوریت طرحی در مورد استخدام کارگزاران بیمه کشاورزی، به تصویب رسید.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس با ۱۱۵ رای یک فوریت طرحی را به تصویب رساندند که در صورت تصویب نهایی آن کارگزاران بیمه کشاورزی به استخدام وزارت جهاد کشاورزی درمی‌آیند.
مهرداد بائوج لاهوتی به عنوان طراح این طرح افزود: این کارگزاران بلاتکلیف بوده و سرنوشت نامعلومی در زمینه استخدام دارند و باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شوند تا جایی که وزارت جهاد کشاورزی نیز بر این مهم تأکید دارد.
نماینده مردم لنگرود در مجلس ادامه داد: تعیین تکلیف این افراد در قالب مجوزهایی است که مجلس در گذشته برای آنها صادر کرده و حال باید وضعیت استخدام آنها پیگیری شود در این میان قرار نیست اتفاق جدیدی رخ دهد لذا این طرح مورد استقبال وزارت جهاد کشاورزی نیز قرار گرفته است.


۸۰۰۰ مهندس کشاورزی جذب شده اند

خبرگزاری ایسنا : معاون پارلمانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به جذب ۸ هزار نفر از مهندسین کشاورزی در وزارت حهاد کشاورزی، گفت:این اقدام مقدمه رونق گرفتن جهاد دهستان هاست.
به گزارش خبرنگار ایسنا در همدان،‌”سید خلیل آقایی” در سومین جشنواره خوشه برتر انگور ملایر، ‌افزود: در سال ۹۲، ‌در سطح کشور فقط ۵۰ هزار تن کود وجود داشت اما در حال حاضر کلیه انبار های موجود در سطح کشور بذر و کود مورد نیاز را به راحتی تأمین می کنند.
وی اظهار کرد: در دولت دولت و تدبیر و امید افزون بر ۲۵۰۰ میلیارد تومان جهت خرید ماشین آلات زراعی و کشاورزی به استان ها تخصیص یافته است که ۲۰۰۰ میلیارد تومان آن جذب شده است.
آقایی به تخصیص ۲۰۰۰ میلیاد تومان برای آبیاری تحت فشار در کشور خبر و ادامه داد: در دولت یازدهم واردات محصولات کشاورزی ممنوع شده است.
معاون پارلمانی وزیر جهاد کشاورزی با تأکید برلزوم خودکفایی و تحقق اقتصاد مقاومتی،‌ گفت: وزارت در زمینه اجرای سیستم آبیاری تحت فشار و طرح فراز هیچ محودیت مالی ندارد و به متقاضیان تسهیدلات و یارانه نقدی پرداخت می کند.
آقایی برگزاری جشنواره خوشه برتر انگو ملایر را گواه پتانسیل بالای این شهرستان دانست و افزود: ملایر این ظرفیت را دارد که این جشنواره را به صورت استانی و حتی ملی برگزار کند.
وی از ‌آمادگی کامل وزارت جهاد کشاورزی در زمینه حمایت همه جانبه از برگزاری این جشنواره در سال های آینده خبر داد.


استخدام ۴۲۸ نفر طی سال جاری در جهادکشاورزی کردستان

خبرگزاری مهر : سنندج- رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان از جذب و استخدام ۴۲۸ نفر در این سازمان در سال جاری خبرداد و گفت: با استخدام این افراد ۴۰ درصد نیروی انسانی این سازمان تغییر یافتند.
به گزارش خبرنگار مهر، کریم ذوالفقاری ظهر امروزشنبه در مراسم تجلیل از آزادگان سازمان جهادکشاورزی استان در سنندج به جایگزینی و تغییری نیروی انسانی در این سازمان اشاره کرد و گفت: در اسفندماه سال گذشته که شاهد استخدام مهندسین ناظر در سراسرکشور بودیم ۲۰۸ نفر نیز در استان کردستان جذب شدند.
وی عنوان کرد: طی چند روز گذشته هم ۲۲۰ نفر که از طریق آزمون استخدامی استانداری پذیرفته شده بودند پس از طی مراحل مختلف در جهاد کشاورزی استان استخدام شدند.
وی بیان کرد: در کل در این مدت چندماهه ۴۰ درصد از نیروی انسانی جهادکشاورزی استان تغییر یافتند و ۴۲۸ نفر نیروی جوان به مجموعه اضافه شدند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان ادامه داد: انتقال فرهنگ جهادی به پرسنل جدید رسالت سنگینی است که بر عهده واحد فرهنگی سازمان است و انتظار می رود به نحو احسن آن را به انجام برسانند.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه برگزاری این مراسم به منظور قدرشناسی از تلاش های و مشقت های آزادگان برگزار شده است، افزود:سختی ها و مرارت هایی که آزادگان در طول اسارت خود متحمل شدند فراموش نشده و فراموش شدنی هم نیست.
وی اظهارداشت: اگر امروز نعمتی به نام امنیت و آرامش در کشور ما حاکم است نتیجه رهبری های داهیانه مقام معظم رهبری و اقتدار نیروهای نظامی و انتظامی است.
وی افزود: در این برهه کنونی ایران اسلامی تنها کشور در منطقه است که از امنیت بالایی برخوردار است و این به برکت خون شهدا و دلیرمردی های ایثارگران و تحمل مشقت آزادگان و اقتداری نیروهای نظامی وانتظامی است.
رئیس امورفرهنگی اداره کل امور ایثارگران وزارت جهادکشاورزی هم در این مراسم با بیان اینکه جهادکشاورزی با تقدیم ۳ هزار و ۳۰۰ شهید نقش موثری در دفاع مقدس ایفا کرده است، گفت: جهادکشاورزی کردستان نیز ۹۲ شهید و ۶۳ جانباز و ۱۵ آزاده تقدیم انقلاب ونظام اسلامی ایران کرده است.
محمد ترشیزی بیان کرد: درشمال غرب کشور به ویژه منطقه کردستان نقش جهادگران بسیار پررنگ تر از سایر نقاط کشور بود و این افراد علاوه بر آبادانی و عمران منطقه باعث ایجاد وحدت بین مردم هم شده بودند.
وی بر پرداختن وتوجه بیشتر به نقش جهاد تاکید کرد و افزود: امام خمینی(ره) فرمودند اگر جهادگران نبودند پیروزی با این سرعت ممکن نبود و این نشان از اهمیت جایگاه این قشر تاثیرگذار در جامعه ما دارد.
رئیس امورفرهنگی اداره کل امورایثارگران وزارت جهادکشاورزی افزود: متاسفانه در موضوعات پژوهشی و فرهنگی امروزه نقش جهاد بسیار کمرنگ دیده شده و لازم است بیشتر به آن پرداخته شود.
محمد ترشیزی بیان کرد: راه اندازی قرارگاه راهیان نورجهادکشاورزی در منطقه فرصت ارزشمندی برای انتقال فعالیت ها و زحمات و تلاش های جهادگران در دوران دفاع مقدس وسازندگی به نسل جوان امروز است.


همه مراحل استخدام جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد قانونی است/ثبت‌نام ادامه دارد

خبرگزاری فارس : مدیر امور اداری سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برخی اخبار درج شده مبنی بر لغو ثبت‌نام استخدام کار معین این سازمان را به شدت تکذیب کرد و گفت: همه مراحل این استخدام قانونی است.
خبرگزاری فارس: همه مراحل استخدام جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد قانونی است/ثبت‌نام ادامه دارد
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، حمیدرضا مرادی عصر امروز در جمع خبرنگاران با رد برخی اخبار کذب در چند سایت محلی اظهار کرد: روند ثبت‌نام از متقاضیان استخدام قرارداد کار معین جهاد کشاورزی به روال عادی ادامه دارد.
مدیر امور اداری جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: از روز چهارشنبه هفته قبل همکاران ما در امور اداری در دو شیفت صبح عصر اقدام به ثبت‌نام متقاضیان می‌کنند.
وی با بیان اینکه ثبت‌نام از متقاضیان و واجدین شرایط تا پایان روز چهارشنبه مورخ ۱۴ مردادماه سال‌جاری ادامه دارد، ادامه داد: در چهار روز گذشته به جز روز تعطیل جمعه، در دو شیفت بدون وقفه، مدارک و مستندات افراد را تحویل گرفتیم.
اظهارنظرهای برخی افراد غیرمرتبط کاملاً کذب است
مرادی با اشاره به درج برخی اخبار مبنی بر لغو ثبت‌نام استخدام مذکور، تصریح کرد: اظهارنظرها و مصاحبه‌های افراد غیرمرتبط در این خصوص کاملا کذب بوده، بنابراین متقاضیان و افراد واجد شرایط مطابق با آگهی منتشر شده در رسانه‌های مکتوب امیدمردم و زاگرس، سایت‌های اینترنتی محلی و پورتال خبری سازمان جهاد کشاورزی، اقدام به ثبت‌نام کنند.
همه مراحل این استخدام قانونی است
مدیر امور اداری سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه رعایت قانون در اولویت اقدامات این سازمان است، خاطرنشان کرد: همه مراحل این استخدام که به صورت قرارداد کار معین و بدون تعهد استخدامی است، بر اساس تبصره ماده ۳۲ قانون مدیریت خدمات کشوری و زیر نظر نهادهای نظارتی انجام شده و خواهد شد.
وی تأکید کرد: اخبار و اطلاعات دقیق در هر خصوصی از طریق سایت سازمان و خبرگزاری‌ها و رسانه‌های معتبر، به اطلاع مردم رسانده می‌شود، بنابراین نباید به برخی شایعات توجه کرد.
به گزارش فارس، پیش از این نیز روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، توضیحاتی را در مورد شبهات این آگهی استخدام مطرح کرده بود.


استخدام سازمان امور اراضی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان

خبرگزاری فارس : به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان،‌ پرویز محمدی ‌در‌ نشست با کارکنان و مسئولان امور اراضی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه به زودی با راه‌اندازی نرم‌افزارها و سیستم‌های تحت شبکه سازمان امور اراضی کشور، امور مختلف مربوط به اراضی سیستان و بلوچستان در جهاد کشاورزی نیز سیستماتیک و الکترونیکی خواهد شد، افزود:‌ یکی از مشکلاتی که در سیستم‌های اداری مربوط به رسیدگی امور اراضی در این استان و برخی نقاط دیگر کشور مشهود است، بالا بودن تعداد پرونده‌های مربوط به اراضی کشاورزی آن استان و کمبود نیرو در این زمینه است.
وی با بیان اینکه ‌بهترین راهکار برای کاهش هزینه در این بخش، افزایش سرعت و کیفیت رسیدگی به پرونده‌ها، کاهش خطاهای انسانی، یکپارچه‌سازی رسیدگی به امور مربوطه، پیگیری معوقات و اجاره‌نامه‌هاست، اظهار داشت: ‌‌باید تمامی امور مربوطه به اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان از حالت دستی به حالت الکترونیکی تبدیل شود که در این خصوص یکسری از امور مانند صدور مجوزهای تغییر کاربری اراضی از نقطه صفر کاری تا پایان آن از طریق شبکه اینترنت و فرصت‌های واگذاری اراضی کشاورزی به افراد به صورت کاملاً سیستماتیک در قالب‌های قراردادهای تجاری، اعلام زمان پایان قراردادها و اطلاعات متقاضیان، در حال طراحی است و به زودی در اختیار مدیران و مسئولان مربوطه در تمامی استانها قرار خواهد گرفت.
محمدی با بیان اینکه ‌این استان به علت حجم بالای کاری و اضافه شدن تعداد شهرستان‌های آن از ۸ به ۱۹ در طی چند سال اخیر، دچار مشکلات زیادی در بخش سخت‌افزاری، تجهیزات اداری و نیروی کاری برای رسیدگی به این امور‌ شد، تصریح کرد:‌‌ با پیگیری‌های صورت گرفته به زودی مجوزهایش صادر و مشکلات این بخش نیز به مرور برطرف خواهد شد.
وی تصریح کرد: علاوه بر این بخش‌ها مهم‌ترین بخشی که نیاز به تجهیز به سیستم‌های الکترونیکی دارد، بخش بایگانی است چرا که بالغ بر ۱۲ هزار پرونده در این بخش وجود دارد که حداقل ۶ هزار پرونده از آنها باید هر چه سریع‌تر رسیدگی شود و رسیدگی به آنها می‌تواند بسیاری از معوقات اجاره‌نامه‌ها و برخی از مشکلات مالی سازمان را برطرف کند.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی سازمان امور اراضی کشور گفت: با توجه به کمبود نیروی کار و بازنشسته شدن تعداد زیادی از کارشناسان و مسئولان در بخش امور اراضی، نیاز به تمدید دوره خدمت به حد نیاز برای برخی از افراد در شرف بازنشستگی و به خدمت گرفتن تعدادی نیروی جوان و تحصیل کرده در امور مربوط به صورت قراردادی و حجمی است که در سال گذشته مجوز به‌کارگیری ۲۵۰ نیروی حجمی به این استان داده شده که با توجه به نیاز ویژه و سختی کار، این میزان کفایت نمی‌کند و امیدواریم بتوانیم مجوز بیشتری در این خصوص بگیریم و علاوه بر آن به زودی مجوز جذب تعدادی نیرو به صورت رسمی نیز برای این بخش از جهادکشاورزی صادر خواهد شد.
محمدی از بسته شدن یک توافقنامه با سازمان نظام مهندسی خبر داد و بیان کرد: چندی پیش توافقنامه‌ای با سازمان نظام مهندسی برای انتقال برخی وظایف به کارشناسان این سازمان بسته شده که طی آن برخی موضوعات اعم از رسیدگی به ثبت نام اراضی، پیگیری مسائل مربوطه، تکمیل پرونده‌های متقاضیان با تعرفه‌های مشخص و … که اکثراً به صورت سیستماتیک است ‌به آنها محول شده است که تأثیر به سزایی در سرعت عملکرد و کاهش مشکلات در این زمینه می‌گذارد.


استخدام ۶۶۷ فارغ التحصیل کشاورزی در استان لرستان

خبرگزاری تسنیم : مهرداد غضنفری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد، اظهار داشت: کارهای استخدام ۶۶۷ نفر از مهندسان کشاورزی در پایان سال ۹۳ انجام و حدود ۵۶۷ نفر از آن‌ها مشغول به کار شده‌اند و ۱۰۰ نفر از آن ها نیز روز گذشته جانمایی شد که در مرکز خدمات جهاد کشاورزی در بخش‌ها مشغول شوند و به عنوان کارمند پیمانی سازمان جهاد کشاورزی فعال هستند بعدازآن قراردادی می‌شوند.
مدیرکل جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: اعتبار برای این افراد را قانون پیش‌بینی کرده است و مشغول شدن آن‌ها اعتبار پیش‌بینی‌شده استفاده می‌شود.
وی در رابطه با مرکز علمی کاربردی سازمان جهاد کشاورزی استان، عنوان کرد: در این مرکز قبلاً دانشجوی مقطع‌دار در مقطع تحصیلی کشاورزی پرورش می‌دادند درحالی‌که وظیفه ما این نیست و باید این را کاربردی کنیم و به سمت آموزش‌های مهارتی بهره‌برداران یا آموزش ضمن خدمت کارکنان انجام دهیم که جزء برنامه‌های امسال ما است.
غضنفری تصریح کرد: زیر نظر وزارت علوم به دنبال آموزش بهره‌بردارانی مانند فرزندان کشاورزان هستیم تا اینکه بهره‌برداری بادانش شود.
وی خاطرنشان کرد: رشته‌هایی بر اساس نیاز دستگاه‌های اجرایی تعریف کرده‌ایم و بیشتر رشته‌هایی تعریف‌شده که در آموزش عالی وجود ندارد ولی لازم است.


بکارگیری ۳۸۱ نفر از مهندسین ناظربخش کشاورزی در مراکز جهاد کشاورزی آذربایجان غربی

خبرگزاری صداوسیما : به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی امروز گفت : سازمان جهاد کشاورزی استان در چهار چوب تامین نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز خود و به منظور اجرایی کردن قانون استخدام ناظرین تولیدات کشاورزی مصوب اسفند سال ۹۰ مجلس شورای اسلامی ، به مرور زمان به ازای خروج نیروی بازنشسته از سازمان تاکنون به جذب ۳۸۱ نیروی جدید اقدام کرده است.
مسیحا مدنی افزود: این تعداد از نیروی انسانی جذب شده متعهد می شوند تا?? سال به صورت مداوم در پستهای عملیاتی و نظارتی جهاد کشاورزی شهرستانها و یا مراکز خدمات کشاورزی فعالیت کنند .
وی از جذب و به کارگیری ۵۰ نفر در رشته های عمومی از طریق آزمون استانداری آذربایجان غربی در ستاد سازمان جهاد کشاورزی استان در سال جاری نیز خبر داد و گفت: ۱۰۰ نفر سرباز مشمول دارنده مدرک تحصیلی لیسانس به بالاتر نیز برای مراکز خدمات این سازمان به کارگیری شده اند


اشتغال ۳۵ درصدی جمعیت آذربایجان غربی در بخش کشاورزی

خبرگزاری فارس : اسمعیل کریم‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه با اشاره به چشم‌انداز سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در افق ۱۴۰۴، اظهار داشت: نیل به امنیت غذایی با خودکفایی در تولید محصولات زراعی، باغی، دامی و آبزیان و توانایی آذربایجان غربی برای صادرات این محصولات از اهداف چشم‌انداز ۱۴۰۴ در بخش کشاورزی استان است.
وی افزایش راندمان آبیاری و بهره‌گیری از تمام پتانسیل‌های افزایش راندمان تولید را از دیگر اهداف در این زمینه عنوان کرد و افزود: تعمیم بیمه محصولات و عوامل تولید به تمام حوزه‌های تولیدی، همسویی کامل توسعه با حفاظت و احیای منابع طبیعی و محیط زیست، منابع پایه و طبیعی حفاظت شده و توسعه یافته با تنوع زیستی و فرهنگ بهره‌برداری بهینه ازمنابع و جامعه روستایی و عشایری مرفه و توسعه یافته، از دیگر برنامه‌های مورد توجه در این افق است.
رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به کاهش تلفات و ضایعات تولید اشاره‌کرد و گفت: کاهش تلفات و ضایعات تولید و همچنین افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی، دامپزشکی و گیاه پزشکی در سطح منطقه نیز در این راستا مورد تاکید ویژه‌‌ای قرار دارد.
این مقام مسئول ادامه داد: افزایش حداکثر بازدهی در شبکه‌های آبیاری نوین و اراضی تجهیز شده، ایجاد سازمانی فعال و کارآمد برای مدیریت توسعه کشاورزی و روستایی، با بهره‌گیری از نیروی انسانی متخصص و علوم نوین نیز بخش دیگری از فعالیتهای این سازمان است.
کریم‌زاده از تدوین و اجرای برنامه آمایش سرزمین و توسعه پایدار بخش کشاورزی در استان خبر داد و تصریح کرد: آذربایجان غربی ۳۷ هزار و ۴۱۲ کیلومتر مربع وسعت دارد که از این میزان، یک‌میلیون هکتار، شامل اراضی قابل کشت است.
وی با بیان اینکه این استان، دارای ظرفیتهای قابل توجهی در این حوزه است، اظهار داشت: متوسط بارندگی دراز مدت استان، ۳۸۵ میلیمتر گزارش شده است و با توجه به اشتغال ۳۵ درصدی جمعیت استان در بخش کشاورزی و فعالیت یک‌هزار و ۹۹۷ نوع تشکل تولیدی، خدماتی و مشاوره‌ای با ۴۷۱ هزار و ۳۴۱ نفر عضو، باید از این ظرفیت‌ها نهایت استفاده را داشته‌باشیم.


افتتاح ۶۸ طرح کشاورزی زمینه اشتغال ۴۴۰ را در کرمانشاه فراهم می آورد

خبرگزاری ایرنا : کرمانشاه – ایرنا – رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در هفته جهاد کشاورزی امسال، ۶۸ طرح با اعتباری بالغ بر ۳۰۶ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۴۴۰ نفر به بهره برداری رسید.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، علی اشرف منصوری با اشاره به پروژه های قابل افتتاح هفته جهاد کشاورزی اظهار کرد: در این هفته در مجموع ۶۸ پروژه عمرانی و تسهیلاتی شامل ۴۴ پروژه آب و خاک در بخش عمرانی و ۱۹ پروژه تولیدات دامی، ۲ پروژه تولیدات گیاهی، ۲ پروژه صنایع تبدیلی و یک پروژه مربوط به شیلات که در قالب پروژه های تسهیلاتی هستند افتتاح و به بهره برداری رسید.
وی ۴۴ پروژهی عمرانی را که با اعتباری بالغ بر ۱۱۲ میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رسید را در زمینه اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار، کانال های آبیاری و خط انتقال آب اعلام کرد.
منصوری در ادامه اعتبار ۲۴ پروژه تسهیلاتی را که بیش از ۱۹۴ میلیارد ریال برای آنها هزینه شده را در زمینه هایی نظیر احداث گاوداری شیری، مرغداری گوشتی، پرواربندی گوساله، تولید پرندگان زینتی و….برشمرد.
رییس جهاد کشاورزی کرمانشاه همچنین با اشاره به موفقیت های کشاورزی استان در یک سال گذشته گفت: در سال ۹۳ با اختصاص منابع تسهیلاتی خط اعتباری دو مکانیزاسیون ۵۳۲ دستگاه تراکتور، ۵۸۶ دستگاه ادوات کشت مکانیزه و ۲۸ دستگاه کمباین با ۳۳۴ میلیارد ریال اعتبار توسط کشاورزان خریداری شد.
منصوری ادامه داد: در سال جاری نیز تسهیلات خط سه مکانیزاسیون برای افزایش ضریب و درجه مکانیزاسیون به متقاضیان خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی اختصاص داده شده است.
وی اعتبار خط تسهیلات سه مکانیزاسیون استان کرمانشاه را ۳۳۴ میلیارد ریال اعلام کرد که از منابع داخلی بانک کشاورزی به متقاضیان در دست پرداخت است.
رییس جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه به اقدامات این سازمان در حوزه دام و طیور اشاره کرد و گفت: تولید گوشت مرغ در سال ۹۳ هشت درصد رشد داشته و به ۶۳ هزار تن رسیده و تولید گوشت قرمز نیز در همین سال با ۱۳ درصد رشد به ۳۶ هزار تن افزایش یافته است.
وی تاکید کرد: تولید شیر در سال ۹۳حدود۳۳۰ هزار تن بوده که رشد چهار درصدی را نشان می دهد و تولید عسل با ۲۱ درصد رشد به دو هزار و۵۰۰ تن در همین سال رسیده و تولید تخم مرغ نیز با ۱۱ درصد رشد در سال ۹۳ به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن رسیده است.
منصوری با اشاره به دیگر فعالیت های این سازمان در حوزه تولیدات گیاهی افزود: در سال ۹۳ کارهای زیادی در سطح باغات انجام شده از جمله توسعه باغات در سطح یک هزار و ۳۴۵ هکتار، اصلاح ۶ هزار و ۸۲۳ هکتار باغ و جایگزینی ۲۵۵ هکتار باغات قدیمی انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: انجام عملیات به زراعی در سطح مزارع گندم و جو شامل توسعه کشت مکانیزه، ترویج و انجام فعالیت های آموزشی، تامین و معرفی بذور اصلاح شده و نظارت بر کشت انواع محصولات زراعی، سبزی، صیفی و جالیزی از دیگر فعالیت های جهاد کشاورزی استان کرمانشاه است.
رییس جهاد کشاورزی کرمانشاه خاطرنشان کرد: مبارزه با آفت سن گندم و پوره سن در سال جاری در سطح ۲۴۱ هزار هکتار، مبارزه با علف های هرز در سطح ۴۴۲ هزار و ۲۱۲ هکتار انجام شده و در سال ۹۳ در بحث مبارزه با سن گندم توانستیم رتبه اول کشوری را کسب کنیم که در این خصوص ۳۸۶ هزار هکتار سمپاشی اراضی انجام شد.
منصوری نظارت بر کشت هایی نظیر چغندر قند، ذرت، دانه های روغنی و نخود، پیگیری و دریافت مجوز حذف تعرفه صادرات نخود و ایجاد زمینه برای صادرات و حمایت از تولید کنندگان، هماهنگی با شرکت اورالیس فرانسه در تولید و کشت کلزا، حضور کارشناسان سازمان بین المللی ایکاردا در زمینه ساماندهی دیمزارهای استان و تولید حشرات مفید به منظور مبارزه با آفات را از جمله اقدامات این سازمان در حوزه تولیدات گیاهی اعلام کرد.
وی در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی افزود: طی دو سال گذشته صنایعی که صادرکننده مجوز آنها جهاد کشاورزی بوده از نظر ظرفیت فرآوری صنایع تبدیلی رشدی ۳۰ درصدی و از نظر تعداد واحدها نیز رشد ۴۰ درصدی داشته است.
منصوری در پایان به دیگر فعالیت های بخش آب و خاک اشاره کرده و گفت: از ابتدای سال ۹۴ تاکنون ۵۰۰ هکتار انواع سیستم های نوین آبیاری در مزارع و باغات اجرا شده و در سطح حدود ۲ هزار هکتار دیگر نیز مطالعات اجرایی انجام گرفته است.


واکنش معاون سازمان جهاد کشاورزی به شائبه‌ها در استخدام ناظران

خبرگزاری فارس : معاون مدیریت توسعه منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به موضوع استخدام مهندسین ناظران کشاورزی و حرف‌ و حدیث‌هایی پیرامون آن واکنش نشان داد.
خبرگزاری فارس: واکنش معاون سازمان جهاد کشاورزی به شائبه‌ها در استخدام ناظران
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، قدرت‌الله ویسی عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد:‌ در سنوات گذشته از میان فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی، افرادی برای نظارت بر بخش‌های مختلف شامل ناظرین گندم، جو، کلزا، شیلات، دامپروری و … با انعقاد قرارداد با شرکت‌های خدمات مشاوره‌ای و سازمان نظام مهندسی به‌عنوان ناظر همکاری و فعالیت داشتند.
معاون مدیریت توسعه منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود:‌ بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و قانون استخدام ناظرین، تعدادی از این مهندسین ناظر که شرایط مندرج در قانون مذکور را داشتند، در سال ۹۳ به صورت پیمانی در کل کشور استخدام شدند.
وی ادامه داد: ‌در همین رابطه تعداد ۱۲۰ نفر از مهندسان ناظر واجد شرایط این استان در سطح مراکز خدمات جهاد کشاورزی دهستان‌ها مشغول به کار شدند.
ویسی با بیان اینکه این استخدام‌ها بر اساس قانون و اخذ مجوز بوده است، ابراز کرد: بر همین اساس نیازی به برگزاری آزمون و اطلاع‌رسانی عمومی وجود نداشت، چراکه قانون در این زمینه شفاف است.
این مسئول در جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:‌ واجدین شرایط در این استخدام‌ها کسانی بودند که تا تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۹۰، ۳۰ ماه سابقه نظارت مشروط به تأیید بخش‌های تخصصی، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها، شرکت‌های خدمات مشاوره‌ای طرف قرارداد و نظام مهندسی داشتند.
وی همچنین گفت: در رابطه با سهمیه خانواده‌های معظم شهدا شامل فرزند شهید، همسر شهید و فرزندان جانباز نیز داشتن ۱۲ ماه سابق نظارت به شرط دو ۶ ماه متوالی کفایت می‌کرد.
معاون مدیریت توسعه منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: ‌با رایزنی‌های رئیس این سازمان و همکاری‌های مسئولان استانی و وزارتی، در حال پیگیری اخذ سهمیه دیگری برای به کارگیری مهندسی ناظر هستیم که در صورت تحقق مطابق قانون موجود عمل خواهد شد.


طرح کشاورزی استان سمنان افتتاح می شود/ایجاد اشتغال برای ۷۱۵ نفر

خبرگزاری مهر : سمنان – رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از افتتاح ۶۴ طرح کشاورزی با اعتباری بالغ بر ۱۳۲میلیارد ریال طی هفته جهاد کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: در این راستا برای ۷۱۵ نفر شغل ایجاد می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، حسن میرعماد صبح سه شنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران در محل سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ضمن بیان اینکه در هفته جهاد کشاورزی ۶۴ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۳۲ میلیارد ریال در استان افتتاح می شود افزود: از این طرح ها و پروژها ۱۱ طرح تولیدی، ۵۳ طرح عمرانی، ۴۷ طرح در زمینه های آب و خاک، چهار طرح در بخش زراعی و باغبانی، هفت طرح در بخش دام و طیور، یک طرح در بخش صنایع تبدیلی و … به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به اینکه در این راستا برای ۷۱۵ نفر شغل ایجاد می شود افزود: این طرح‌ها با اشتغال مستقیم ۳۲۵ نفر و غیرمستقیم ۳۹۰ نفر در استان سمنان به بهره‌برداری می‌رسد.
گرمسار در برگیرنده بیشترین طرح کشاورزی قابل افتتاح
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: پنج پروژه در شهرستان سمنان، هشت پروژه در دامغان، هشت پروژه در شاهرود، سه پروژه در سرخه، ۲۰ پروژه در گرمسار، ۹ پروژه در مهدیشهر، پنج پروژه در میامی و شش پروژه هم در آرادان افتتاح خواهند شد.
میرعماد همچنین از اجرای ۵۰ عنوان برنامه در این هفته خبرداد و افزود: دیدار با خانوادهای معظم شهدا و ایثارگران، تجلیل از  بخشهای نمونه کشاورزی با حضور مسئولان و مدیران استانی، ملاقات مردمی و بررسی مسائل و مشکلات آنها، رسیدگی به دغدغه‌های بهره‌برداران عرصه کشاورزی، غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدا، حضور مسئولان در روستاها و بررسی مشکلات روستاهای محروم، برگزاری گردهمایی و نشست با تشکل‌های کشاورزی، برگزاری همایش فرهنگ و مدیریت جهادی و دیدار کارکنان و مدیران جهاد کشاورزی با ائمه جمعه از جمله این برنامه ها خواهد بود.
وی از اجرای طرح الگوی کشت در سطح استان سمنان خبر داد و اظهار کرد: این طرح به دلیل شرایط خاص استان و محدودیت منابع آبی، بارش کم و کاهش سفره های زیرزمینی از اهمیت خاصی برخورداراست.
اختصاص ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آبیاری تحت فشار در استان سمنان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در خصوص توسعه روش های آبیاری تحت فشار نیز گفت: در سال زراعی جاری منابع خوبی برای توسعه روش های نوین آبیاری به استان اختصاص یافته که با بکارگیری پیمانکاران متعدد دارای صلاحیت به دنبال اجرای این طرح  مهم  هستیم.
میرعماد ضمن اشاره به اختصاص ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آبیاری تحت فشار در استان گفت: از این میزان اعتبار تصویب شده ۵۰ درصد آن تخصیص پیدا کرده است.
وی همچنین تصریح کرد: در ۱۸ هکتار از اراضی استان سمنان سیستم آبیاری تحت فشار اجرا شده است
اختصاص ۱۰۰ هکتار اراضی استان سمنان به کشت گیاهان دارویی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به طرح توسعه کشت گیاهان دارویی در استان و افزود: ۱۰۰ هکتار از اراضی استان به کشت گیاهان دارویی و تولید گل محمدی اختصاص یافته است.
میرعماد ضمن تاکید بر اینکه با ایجاد طرح توسعه گیاهان دارویی زمینه ایجاد اشتغال در استان فراهم می شود، افزود: نقش بهره بردران کشاورزی در رشد و توسعه این بخش مهم و اثرگذار بوده و نباید به سادگی از آن عبور کرد.
وی در خاتمه از اختصاص ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان سمنان در سالجاری خبر داد و گفت: این تسهیلات با اولویت توسعه ادوات خاک ورزی حفاظتی و توسعه مکانیزاسیون در سطح باغات و توسعه بهبود روش ها در بخش دام و طیور جذب خواهد شد.


تنزل احکام استخدامی مهندسین ناظر جهادکشاورزی

خبرگزاری فارس : مجید علیرضایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، با اشاره به تصویب قانون استخدام مهندسین ناظر تولیدات کشاورزی در ۱۳ بهمن‌ماه سال ۹۰ و بر اساس ماده ۴۶ قانون خدمات کشوری و بر اساس مصوبه هیئت وزیران در ۲۲ مهرماه سال ۸۹ که مشاغل کارکنان جهادکشاورزی را حاکمیتی بیان کرده، از نحوه استخدام مهندسین ناظر به صورت رسمی، آزمایشی خبر داد و اظهار کرد: در حالی که حدود یک سال است که این افراد به صورت رسمی آزمایشی مشغول خدمت هستند لیکن مدتی است که سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با تفسیر نابه‌جا از ماده ۴۵ قانون خدمات کشوری، استخدام ناظرین را پیمانی می‌داند و دلیل آن را غیرحاکمیتی بودن مشاغل این کارکنان می‌خواند.
وی اضافه کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور همچنین طی نامه‌ای به وزارت جهادکشاورزی ابلاغ کرده که احکام ناظرین از رسمی آزمایشی به پیمانی تنزل یابد و به این بهانه با وجود درخواست‌های مکرر وزارتخانه تاکنون برای احکام کارگزینی رسمی آزمایشی کارکنان جدیدالاستخدام، کد مستخدمی صادر نکرده است.
رئیس شورای بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان تصریح کرد: بر اساس بند الف ماده ۸ قانون مدیریت خدمات کشوری که به صراحت حاکمیتی بودن، پست‌های جهادکشاورزی را بیان می‌کند و همچنین بر اساس مصوبه هیئت وزیران (مورد ۴ بند الف: که اموری مانند صدور مجوزها، تأیید صلاحیت و نظارت را به عنوان مشاغل حاکمیتی شناخته است) و با توجه به عنوان مهندس ناظر، تمام پست‌های واگذار شده به این افراد به صورت نظارت و در شرح وظایف ابلاغ شده از سوی وزارت و سازمان جهادکشاورزی برای این افراد به صراحت به موارد اعلام شده است.
علیرضایی ادامه داد: با توجه به این موضوع که افراد مشمول قانون قریب به ۱۲ سال از عمر خود را به صورت فنی و تخصصی و حضور دائم بر سر مزارع در خدمت جهادکشاورزی بوده و پس از گذشت چهار سال تلاش بی‌وقفه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان وزارت جهادکشاورزی توانسته به ثبات شغلی و حق قانونی خود برسند، حال سازمان مدیریت و برنامه ریزی باعث تشویش خاطر و نگرانی این قشر زحمتکش شده است.
وی در پایان، از مسئولان  خواست در خصوص اجرای مصوبه قانونی استخدام ناظرین و رعایت ماده ۴۶ قانون مدیریت خدمات کشوری (استخدام به‌صورت رسمی آزمایشی) و عدم تنزل آن به پیمانی مساعدت لازم را اقدام کنند.


 اشتغال ۴۴۲ نفر در بخش‌ کشاورزی سیرجان

خبرگزاری فارس : احمد مسعودی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سیرجان اظهار داشت: به‌منظور افزایش آگاهی و آشنایی با دانش جدید زنان روستایی، بازدیدی توسط ۳۰ نفر از این قشر زحمت‌کش شهرستان بافت از فعالیت‌های جهاد کشاورزی سیرجان صورت گرفت.
وی خاطرنشان کرد: بازدیدکنندگان از مجتمع گلخانه‌ای پردیس مدیریت جهاد کشاورزی سیرجان، گلخانه گل زینتی لیلیوم و کارگاه پرورش کرم ورمی کمپوست بازدید و توضیحات لازم برای کاشت و نگهداری توسط کارشناس این مدیریت به بازدید‌کنندگان داده شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان با اشاره به اشتغالزایی عنوان کرد: در سال گذشته با وجود کمبود اعتبارات و تسهیلات در بخش کشاورزی تعهد اشتغال ایجاد شده صورت گرفت.
مسعودی با بیان تعهد اشتغالزایی برای ۴۲۰ نفر تصریح کرد: با همت و تلاش همکاران و کارشناسان این مدیریت زمینه اشتغال ۴۴۲ نفر در بخش‌‌های باغبانی، حفظ نباتات، زراعت، دام و طیور، شیلات، آب و خاک و صنایع و مکانیزاسیون فراهم شد.
همچنین مجید حبیبی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارزوئیه به خبرنگار فارس گفت: توزیع بذر پنبه در شهرستان ارزوئیه از ۱۰ اردیبهشت‌ماه جاری آغاز و تاکنون پنچ تن بذر پنبه گواهی شده رقم ورامین و ۸۵ کیلوگرم بذر مادری توزیع و تا نیمه خردادماه امسال روند تولید بذر ادامه دارد.
وی عنوان کرد: عمده کشت پنبه در مناطق سلطان‌آباد، سنگ لکی، جنت‌آباد و چیل‌آباد انجام و پیش‌بینی می‌شود، سطح زیر کشت پنبه در سال جاری به بیش از یک هزار و ۳۰۰ هکتار برسد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارزوئیه بیان داشت: همچنین چهار تن بذر دلینته رقم ورامین مادری به منظور تولید بذر در سال آینده بین پیمانکاران بذری دارای قرارداد با این مدیریت در حال توزیع است./ سردار کمالی: مشمولان به مراکز تحقیقاتی نیروهای مسلح مراجعه کنند


استخدام ۳۴۲ نفر در جهاد کشاورزی استان اردبیل 

خبرگزاری صدا وسیما : اردبیل/ خبرگزاری صدا وسیما /اجتماعی / رییس جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت : ۳۴۰ نفر از مهندسین کشاورزی پارسال وامسال در جهاد کشاورزی جذب شده اند .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما سروی امروز در جلسه برنامه ریزی و اشتغال استان با اشاره به اینکه جذب و شروع به کار ۲۶۷ ناظر کشاورزی با مدرک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا انجام شده است افزود: ۷۵ نفر از استخدامی‌ها توسط استانداری نیز که در سنوات قبل مراحل جذب آنها از طریق آزمون سراسری طی شده بود، در فروردین‌ماه ۹۴ انجام شد.
وی تصریح کرد: با پیگیری صورت گرفته بالغ بر ۹۷ هزار و ۲۴۱ میلیون ریال بار مالی برای جذب نیروها ی سال ۹۴ از طریق استانداری در حال تأمین اعتبار است.


۲۵ اسفند ۹۳ – استخدام ۶۰۰ نفر امسال در جهاد کشاورزی مازندران
محمد حسین فلاح روز یکشنبه در آیین معارفه مدیرجهاد کشاورزی نوشهر علت بخشی از مشکلات موجود در سال های گذشته را کمبود نیروی انسانی بویژه در بخش نظارت دانست و افزود : با استخدام این افراد تحول بزرگی در سازمان جهاد کشاورزی مازندران رخ داده است.
وی ادامه داد : با جذب این نیروها هم اکنون به طور متوسط در هر مرکز خدمات ادارات جهاد کشاورزی هشت نفر مشغول فعالیتند ولی مراکز جهاد کشاورزی در مازندران از امکانات و خدمات مناسبی برخوردار نیستند.
فلاح تاکید کرد : نگاه جهاد کشاورزی با توجه به سیاست دولت تدبیر و امید افزایش رضایتمندی مردم همراه با افزایش بهره وری در حوزه های مختلف است که با تامین نیروی انسانی متعهد و متخصص بخشی از آن فراهم شد و مدیران می توانند با به کارگیری مطلوب این نیروها علاوه بر تامین اهداف سازمان در جهت افزایش رضایتمندی مردم نیز گام بردارند.
وی افزود : در حال حاضر مدل سه درصد از خودروهای در اختیار جهاد کشاورزی سال ۸۵ به بعد است و بقیه به زمان های قبل از این تاریخ تعلق دارد و این شرایط نشانگر وضعیت و امکانات این سازمان و ادارات تابعه است و بهبود وضعیت نیز نیازمند تامین اعتبارات لازم است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اهمیت مدیریت در توسعه کشاورزی و حفظ اراضی گفت : در حال حاضر وظیفه و انتظار از مدیران جدید با توجه به تامین نیروی انسانی افزایش یافته است.
وی افزود : مدیران باید در جهت تغییر الگوی مصرف سموم و کود و زمان بخ کارگیری آنها و بهره گیری از تمامی ظرفیت ها آب و خاک همراه با حفظ اراضی و افزایش و بهبود انواع محصولات کشاورزی با جدیت حرکت کنند تا شاهد ارتقای بهره وری کشاورزی در مازندران باشیم.
فلاح وظیفه اصلی جهاد کشاورزی را ترویج کشاورزی همراه با حفظ کاربری اراضی عنوان کرد و گفت : با توجه به محدود بودن زمین در حوزه کشاورزی مازندران باید در راستای اقتصاد مقاومتی علاوه بر استفاده متناسب از ظرفیت های موجود از تغییر کاربری نیز جلوگیری و با آن با حساسیت ویژه ای برخورد کرد.
وی همچنین با قدردانی از مساعدت مسوولان شهرستان درحفظ اراضی کشاورزی افزود: باید تبادل اطلاعات بین سطح و ستاد این سازمان بیش از پیش ارتقا یابد تا حمایت از تولیدکنندگان و بهره برداران بیشتر و به تبع آن تولید و رفاه کشاورزان نیز افزایش یابد.
در این آیین از زحمات میرحسین سنجرانی قدردانی و محمدرضا رضوی زاده به عنوان سرپرست اداره جهاد کشاورزی نوشهر معرفی شد.

استخدام ۸۵۵ مهندس بخش کشاورزی استان فارس

خبرگزاری فارس : به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان فارس، امیر ابراهیم افروز اظهار داشت: دوره آموزشی و توجیهی بدو خدمت ناظران جدید‌الاستخدام سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و ادارات تابعه سازمان برگزار می‌شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی جهاد کشاورزی استان فارس با تأکید بر برقراری و رعایت نظم و انضباط اداری توسط کارکنان تازه استخدام‌شده، از آنان خواست در راستای تکریم ارباب‌رجوع و پیشبرد کارهای اداری نسبت به ایجاد نظم و تعامل بیشتر با دیگر همکاران نقش مؤثرتری ایفاء کنند.
وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی بدو خدمت را ارتقای سطح دانش، ایجاد بینش مناسب، بازآموزی مهارت‌های شغلی و حرفه‌ای موردنیاز، افزایش مهارت و توانمندی لازم برای ورود به وظایف محوله و آشنایی با قوانین و شرایط و ضوابط کاری این سازمان عنوان کرد و ادامه داد: اضافه‌ شدن این تعداد کارشناس تحصیل‌کرده به جمع خانواده بزرگ جهاد کشاورزی بسیار امیدبخش بوده و انتظار همه ما و مدیریت ارشد سازمان، ایجاد تحرک، انگیزه و ترویج اصل کشاورزی علمی در مزارع و بخش تولید در این استان است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه آزمون دوره آموزش عمومی بدو خدمت ناظرین در روز یکشنبه ۱۷ اسفند به‌صورت همزمان با سراسر کشور در ۱۱ حوزه امتحانی برگزار می‌شود، تصریح کرد: بر اساس این قانون سازمان موظف است برنامه‌ها و سامانه‌های اجرائی مؤثری را برای آموزش مدیران و کارکنان، متناسب با وظایف و نقش‌های مورد انتظار در بخش‌ها و دستگاه‌های اجرائی تنظیم کند و هرگونه انتصاب و ارتقاء کارکنان نیز منوط به طی دوره‌های مرتبط است.
افروز همچنین متناسب کردن توانمندی‌های فردی استخدام‌شده‌ها با وظایف و مأموریت‌های شغلی را ازجمله اهداف اصلی برگزاری دوره‌های آموزشی عنوان و بیان کرد: دوره آموزشی مذکور برای ۸۵۵ ناظر تازه استخدام در مدیریت‌های جهاد کشاورزی ۲۹ شهرستان استان فارس در ۱۱ منطقه ازجمله شهرستان آباده، مرودشت، استهبان، داراب، ممسنی، لامرد، جهرم، فیروزآباد، لارستان و مرکز آموزش جهاد کشاورزی فارس اجرا می‌شود.

سهم ۱۲۰ نفری کهگیلویه و بویراحمد از استخدام ناظرین کشاورزی در کشور

خبرگزاری فارس : به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، صبح امروز با حضور برخی مسئولان سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، کارگاه ۲ روزه آموزشی بدو خدمت کارشناسان و مروجین تازه استخدام شده در این سازمان برگزار شد که قدرت‌الله ویسی در این کارگاه با بیان اینکه ۱۲۰ کارشناس و ناظر بخش کشاورزی در این سازمان و در واحدهای مختلف شهرستانی و مراکز خدمات مشغول به خدمت شده‌اند، گفت: در کل کشور هشت هزار و ۷۰۰ کارشناس کشاورزی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی استخدام شده‌اند.
وی افزود: اضافه‌ شدن این تعداد کارشناس تحصیل‌کرده به جمع خانواده بزرگ کشاورزی بسیار امیدبخش بوده و انتظار همه ما و مدیریت ارشد سازمان جهاد کشاورزی، ایجاد تحرک، انگیزه و ترویج اصل علمی کشاورزی در مزارع و بخش تولید در این استان است.
انتظار متولیان بخش کشاورزی از استخدام کارشناسان جدید
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تحقق اهداف سازمانی و برنامه چهار ساله بخش کشاورزی را ماموریت اصلی متولیان، کارشناسان و همه کارکنان این بخش دانست و ادامه داد: بدون همدلی، هماهنگی و مسئولیت‌پذیری تحقق اهداف مورد انتظار کشاورزی این استان شدنی نیست.
وی هدف برگزاری این دوره آموزشی بدو خدمت را ارتقای سطح دانش، ایجاد بینش مناسب سازمان محل خدمت، بازآموزی مهارت‌های شغلی و حرفه‌ای مورد نیاز، افزایش مهارت و توانمندی لازم برای ورود به وظایف محوله و آشنایی با قوانین و شرایط و ضوابط کاری این سازمان عنوان کرد.
این مسئول در سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تعداد ساعات آموزشی مورد نیاز برای کارشناسان تازه استخدام شده این سازمان ۷۰ ساعت بوده که ۶۱ ساعت آن غیرحضوری خواهد بود.
کارشناسان جدیدالاستخدام فرهنگ سازمانی را یاد بگیرند
وی تصریح کرد: ‌آشنایی با ساختار نظام و دولت جمهوری اسلامی، آشنایی با ماموریت‌ها و ساختار اداری وزارت جهاد کشاورزی، قانون مدیریت خدمات کشوری، فرهنگ سازمانی و ارتباط موثر در سازمان، کار تیمی و آموزه‌های دینی در نظام اداری بخشی از آموزش‌های ارائه شده به این کارشناسان است.
به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در پایان این دوره آموزشی، آزمونی برگزار می‌شود که شرکت‌کنندگان باید ۶۰ درصد سئوالات را پاسخ دهند تا بتوانند در دوره کارورزی ۱۶ تا ۲۸ فروردین ماه سال ۹۴ این سازمان شرکت کنند.
وی خاطرنشان کرد: متناسب کردن توانمندی‌های فردی استخدام شده‌ها با وظایف و ماموریت‌های شغلی از جمله اهداف ما در این دوره‌های آموزشی است.
گفتنی است، دوره مشابهی برای کارشناسان تازه استخدام شده در شهرستان‌های گرمسیری این استان روز گذشته برگزار شد.


استخدام ۳۱۳ کارشناس ناظر به استخدام پیمانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه

خبرگزاری ایرنا : کرمانشاه – ایرنا – رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، گفت: ۳۱۳ کارشناس ناظر بخش کشاورزی در این سازمان به استخدام پیمانی در آمدند.

به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کرمانشاه، ‘علی اشرف منصوری’ روز پنجشنبه با اشاره به اجرای مرحله دوم استخدام ناظرین کشاورزی در استان، اظهار کرد: با تلاش مدیران ارشد استان و این سازمان، مستخدمان یاد شده فعالیت خود را در مراکز خدمات جهاد کشاورزی روستاها و دهستان ها آغاز می کنند.
وی افزود: با حضور این کارشناسان در مجموعه جهاد کشاورزی، کمبود نیروی متخصص در مراکز جهاد کشاورزی برطرف می شود.
منصوری گفت: جهاد کشاورزی کرمانشاه در مرحله اول استخدام ها نیز ۲۵۴ نفر از ناظرین کشاورزی را از اردیبهشت امسال به استخدام خود در آورده و نیروهای یاد شده هم اکنون به بدنه کارشناسی ما اضافه شده اند.
رییس جهاد کشاورزی کرمانشاه، کارشناسان استخدام شده را افرادی دارای تجربه و تخصص معرفی کرده و گفت: ناظرین کشاورزی استخدام شده از سال۱۳۸۱ به بعد ابتدا تحت عنوان ناظر گندم و سپس به عنوان کارشناسان بخش خصوصی، ناظر بر فعالیت های کشاورزان بودند و برخی از آنها سابقه ای بین پنج تا ۱۲ سال در قالب شرکت های خدمات مشاوره ای بخش خصوصی داشته اند.
وی با اشاره به اینکه در قالب طرح استخدام ناظرین در کل کشور حدود ۱۰ هزار نفر در وزارت جهاد کشاورزی استخدام می شوند، گفت: سهمیه سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه برای استخدام ناظرین ۵۶۷ نفر است.
منصوری اظهار کرد: علاوه بر ناظرین کشاورزی که در مرحله اول و دوم استخدام می شوند، تعداد ۶۵ نفر دیگر نیز از خانواده معظم شهدا و ایثارگران در قالب سهمیه های استخدامی با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری از ابتدای مهر تا اسفند امسال استخدام شده اند که با احتساب این مستخدمان، شمار افرادی که در حوزه کشاورزی استان کرمانشاه بکار گرفته شده اند به ۶۳۲ نفر رسیده است.
وی افزود: با ۵۶۷ نفر کارشناس ناظر استخدام شده در مرحله اول و دوم و همچنین ۶۵ نفر سهمیه خانواده ایثارگران، در مجموع ۶۳۲ نفر طی سالجاری در سازمان جهاد کشاورزی استان استخدام شده اند.
وی افزود: از این افراد تازه استخدام شده، ۵۳۵ نفر دارای مدرک کارشناسی و ۳۲ نفر مدرک کارشناسی ارشد در رشته های مختلف کشاورزی از جمله زراعت و اصلاح نباتات، گیاه پزشکی، ترویج و آموزش کشاورزی، علوم دامی، باغبانی و… هستند.
منصوری گفت: ۱۹۸ نفر از مستخدمین را بانوان تشکیل می دهند.
استان کرمانشاه با دو میلیون نفر جمعیت دارای ۹۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و ۴۵ هزار هکتار باغ است.


استخدام ۵۶۵ مهندس ناظر کشاورزی در لرستان

خبرگزاری ایرنا : خرم آباد – ایرنا – رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از جذب و بکارگیری ۵۶۵ مهندس ناظر کشاورزی در دو رشته علوم دامی و علوم کشاورزی طی بهمن ماه جاری خبر داد.
مهرداد غضنفری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا حکم استخدامی این افراد ۱۱ بهمن ماه جاری ابلاغ شده و در حال حاضر تمامی انها در مراکز و ادارات مختلف مشغول بکار هستند.
وی اظهار داشت: امسال با پیگیری های انجام شده، سهمیه استخدام مهندسین ناظر بخش کشاورزی استان در سال جاری به بیش از دو برابر افزایش یافته است.
وی گفت: با توجه به مقام نخست جهاد کشاورزی استان در تولید گندم و بهره برداری از حق تشویقی استان در این خصوص و رایزنی های انجام شده با توجه به سطح بالای بیکاری در استان، سهمیه استخدام مهندسان ناظر از ۲۶۲ به ۵۶۵ نفر افزایش یافت.
وی در مورد نحوه بکارگیری این افراد تصریح کرد: در ارتباط با محل کار ناظران نیازهای مناطق و شرایط متقاضیان در نظر گرفته شده که نوع فرآیند موجب رضایت بخشی مهندسان شده است.
وی با اشاره به اینکه با بکارگیری این تعداد مهندس ناظر ، بیش از یکهزار و ۵۰۰ نفر ازجمله خانواده این افراد از این خدمت بهره مند می شوند گفت: این افراد باید به عنوان ناظران و مروجان بخش کشاورزی از طریق دانش خود دست‏آوردهای نوین کشاورزی را به سطح مزارع منتقل کنند و در صفوف تولید یار و همراه کشاورزان باشند.
غنفری اضافه کرد:سهمیه لرستان از ۵۶۵ نفر به بیش از ۶۰۰ نفر نیز افزایش یافته که مابقی این افراد، تا پایان امسال مشغول بکار می شوند.
حدود پنج هزار فارغ التحصیل بیکار رشته کشاورزی در لرستان وجود دارد.


استخدام ۲۸۸ مهندس ناظر استخدامی جهاد کشاورزی اردبیل

خبرگزاری ایرنا : به گزارش روز یکشنبه ایرنا ، عدیل سروی در گفت وگو با خبرنگاران افزود : بدنبال سیاست گذاری وزارت جهاد کشاورزی مهندسان ناظر که حائز شرایط قانونی جذب و استخدام بودند، تعیین و به عنوان مستخدمان نهایی معرفی شدند.

وی گفت: این ۲۸۸ نفر در گرایش های بهبود تولیدات گیاهی، زراعت، باغبانی، مکانیزاسیون، ترویج، آب و خاک و گیاه پزشکی تحصیل کرده اند.

وی ادامه داد : این کارکنان در بخش هایی از قبیل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری، تعاون روستایی و مدیریت امور عشایری مشغول فعالیت می شوند.

سروی افزود: این کارکنان به عنوان کارشناس مهندس در ۳۰ مرکز خدمات ، کار کمک رسانی به قشر کشاورزان و تولیدکنندگان زراعی را شروع می کنند


 ۲۸۳ نفر از مهندسین کشاورزی به استخدام جهاد مازندران در آمدند

دلاور حیدر پور رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه تمامی این افراد دارای مدرک کارشناسی و بالاتر در رشته کشاورزی هستند، گفت: این نیروها در مراکز دهستان ها و مراکز خدمات کشاورزی مستقر می شوند.

وی با بیان اینکه این افراد به عنوان ناظران برنج ، گندم و دیگر محصولات باغی و زراعی با سازمان جهاد کشاورزی همکاری داشته اند، اظهار داشت: افراد جدید در برنامه های توسعه ای طرح های جهاد کشاورزی به ویژه کشاورزی مهندسی و مکانیزه نقش اساسی دارند.
وی جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز زمین های کشاورزی را یکی از وظایف مهم مراکز جهاد کشاورزی دانست و بیان داشت: این افراد وظیفه مهمی در ترویج کشاورزی با هدف امنیت غذایی دارند.
ربیع فلاح استاندار مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه بخش کشاورزی در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش اساسی و محوری دارد گفت :روستاییان و مهندسان کشاورزی خط مقدم جبهه تولیدات کشاورزی قرار دارند.
وی افزود: بیش از ۱۰ درصد تولید کشاورزی کشور به استان مازندران اختصاص دارد که با بهره گیری از تمامی ظرفیت های بخش کشاورزی استان، این رقم افزایش خواهد یافت.
گفتنی است در این مراسم به سه نفر از نیروهای جدید الاستخدام به نمایندگی سایر نیروها حکم کارگزینی و ابلاغ محل خدمت توسط استاندار اهدا شد.
همچنین در پایان سوگند نامه توسط نیروهای جدید الاستخدام قرائت شد.


 استخدام ۱۶۲ ناظر کشاورزی در جنوب کرمان

خبرگزاری فارس : به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، حسن درج صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اجرای قانون استخدام مهندسان ناظر کشاورزی از کل سهمیه این منطقه تعداد ۱۶۲ نفر برای سازمان و اداره‌های کل تابعه استخدام می‌شوند.

وی بیان داشت: این افراد پس از طی مراحل استخدامی دوره‌های آموزشی توجیهی بدو خدمت به مدت ۷۰ ساعت و کارآموزی به مدت یک ماه به استخدام سازمان در می‌آیند.
درج تصریح کرد: حدود ۵۰ نفر از آنها در مراکز ترویج و خدمات جهاد کشاورزی و اداره‌های زیرمجموعه اداره‌های کل جنوب کرمان به صورت رسمی و رسمی آزمایشی مشغول به کار شده‌اند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: مابقی مهندسان ناظر نیز از تاریخ ۱۱ بهمن ماه سال جاری آغاز به کار می‌کنند.


دعوت به مصاحبه جهاد کشاورزی کردستان

برای مشاهده روال مصاحبه جهاد کشاورزی کردستان اینجا کلیک کنید

اعلام نتایج سه برابر ظرفیت استخدام اداره کل جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی

برای مشاهده اطلاعیه اعلام نتایج  و همچنین نحوه و مهلت ارسال اعتراضات اینجا را کلیک نمایید

برای مشاهده اسامی پذیرفته شدگان سه برابر ظرفیت اینجا را کلیک نمایید

برای مشاهده متن آگهی استخدام اینجا را کلیک نمایید


 استخدام تمام مهندسان ناظر گندم تا پایان امسال

وزیر جهاد کشاورزی گفت: تا پایان امسال تمام مهندسان ناظر گندم نظام مهندسی جهاد کشاورزی و منابع طبیعی تعیین وضعیت و استخدام می شوند.

محمود حجتی روز چهارشنبه در بازدید از پروژه پایین دست کانال سد یامچی اردبیل افزود: معاونت منابع انسانی و برنامه ریزی رییس جمهوری منابع جذب و بکارگیری این افراد را تامین کرده است.
وی سهمیه استان اردبیل در این زمینه را ۲۹۰ نفر ذکر کرد.
حجتی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در استان اردبیل علاوه بر اعتبارات اختصاص یافته و مصوب ، طرح و برنامه هایی برای استفاده بهتر از آب های مرزی و اراضی زیردست سد خداآفرین و سد عمارت پیش بینی و تخصیص یافته است.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در این طرح ۸۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان اردبیل در مدت چهار سال با اجرای کانال هایی از وجود آب بهره مند می شوند که تحولی عظیم در حوزه کشاورزی این استان است.
به گزارش ایرنا ، سیدرحیم سجادی معاون آب و خاک و صنایع وزیر جهاد کشاورزی نیز در این بازدید گفت: پروژه پایین دست کانال سد یامچی با پوشش دو هزار هکتار نیمه اول سال آینده افتتاح خواهد شد.
وی افزود: این پروژه ۵۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بهره برداری از آن راندمان آب را ۵۰ درصد افزایش خواهد داد.


استخدام تمام مهندسین ناظر بخش کشاورزی

خبرگزاری فارس : معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا نیمه اول بهمن ماه امسال تمام مهندسین ناظر بخش کشاورزی استخدام خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک محمد علی جوادی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم دولت تعامل سازنده با سران سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است.
وی تصریح کرد: پس از گذشت یک سال از فعالیت‌های دولت کشور به آرامش رسیده که اکنون توسعه اقتصادی، کشاورزی، اشتغال و مهار تورم از دولت انتظار می‌رود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: استان مرکزی برای وزارت جهاد کشاورزی جزو استان‌های با اهمیت است، به واسطه پتانسیل‌های خوبی که در بخش  کشاورزی در این استان وجود دارد، انتظار می‌رود این استان به نقش خود در توسعه کشاورزی جامه عمل بپوشاند.
جوادی با اشاره به اینکه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که دولت و مجلس به آن می‌پردازد، شاه‌بیت تحقق اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی است، گفت: برای محقق شدن تولید داخلی اتکا به پتانسیل‌های موجود داخلی امری ضروری است و باید مورد عنایت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه احصا آمار صحیح و دقیق بخش کشاورزی از راه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی است، بیان داشت: با توجه به اهمیت آمار اجرا و انجام فرآیند جمع‌آوری آمار بخش کشاورزی از پنجم مهر ماه آغاز خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی همچنین از اصلاح الگوی کشت خبر داد و بیان داشت: در راستای اصلاح الگوی کشت در کشور برنامه‌ریزی انجام شده و در سال آتی در سه استان به صورت پایلوت اجرا خواهد شد.
جوادی ابراز امیدواری کرد در برنامه پنج ساله، اصلاح الگوی کشت در تمامی استان‌ها اجرایی شود.
وی ادامه داد: با هماهنگی سه قوه با توجه به کمبود منابع آب و خاک مناسب در کشور مبارزات بی‌امان با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سراسر کشور در دستور کار قرار گرفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در صندوق توسعه ملی و استفاده از تسهیلات کم بازده در بخش کشاورزی در راستای توسعه کشاورزی صورت گرفته است.
جوادی با اشاره به جایگاه استان مرکزی در بخش کشاورزی بیان کرد: این استان از لحاظ مدیریت و نیروی انسانی کارآمد در عرصه‌های دفاع مقدس و تولید کشاورزی وضعیت مناسبی داشته و مهد مفاخر بزرگی چون دکتر قریب بوده است.
وی با اشاره به تصویب قانون استخدام مهندسین ناظر بخش کشاورزی گفت: تمامی مهندسین شامل تا یازدهم بهمن ماه امسال به استخدام بخش کشاورزی در می‌آیند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه خواستار تحول، بازسازی و اصلاح امور، توجه به اخلاق مداری، همدلی و رونق بخش کشاورزی استان توسط مدیریت جدید جهاد کشاورزی شد.


تعیین تکلیف بخش عمده ای از استخدام ناظرین کشاورزی

رییس امور آمار، برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی معاونت توسعه در ادامه به بیان برخی از پیگیری‌های انجام شده برای تعیین تکلیف آزمون های استخدامی پرداخت و با اشاره به استخدام هایی که دستگاه های اجرایی از محل سهیمه برنامه پنجم توسعه یا طرح مهرآفرین، اقدام به تعهدات استخدامی کرده‌اند توضیح داد: در این خصوص بخشی از استخدام‌های انجام یافته در این زمینه در دستگاه‌هایی نظیر وزارت نیرو، بانک مسکن، بانک کشاورزی، جهاد سازندگی (ناظرین کشاورزی) و یا سازمان امور مالیاتی و محیط زیست تعیین تکلیف شده‌اند و برای بقیه دستگاه ها نیز در حال طی فرایند بررسی سوابق هستیم.

وی افزود: معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور موضوع استخدام ناظرین در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان امور مالیاتی را به‌طور جدی پیگیری می کند به طوری که اکنون بخش قابل توجهی از این استخدام‌ها تعیین تکلیف شده یا در حال نهایی شدن می باشد.

جمالی قمی با اشاره به اقدامات انجام شده در استخدام ناظرین کشاورزی گفت: در این مورد با توجه به مکاتباتی که با معاونت توسعه شده اعلام کرده‌اند که بخشی از اعتبارات لازم برای این استخدام‌ها تامین شده است. بر این اساس ما نیز اعلام کردیم که آماده‌ایم اطلاعات افراد واجد شرایط از سوی دستگاه ذیربط در سامانه کارمند ایران قرار گیرد تا برای آنها از سوی معاونت توسعه شماره مستخدم صادر شود.


خبر اول – ۱۰۰۰۰ نفر از فارغ التحصیلان کشاورزی استخدام می شوند

خبرگزاری مهر : معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به استخدام ۱۰ هزار نفر از مهندسان کشاورزی گفت: این افراد طی سال جاری به صورت تدریجی جذب می شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی جوادی عصر دوشنبه در حاشیه آیین تودیع و معارفه رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان در جمع خبرنگاران به تصویب قانونی در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: به منظور بازسازی نیروی انسانی وزارت جهاد کشاورزی و با تلاش های دولت تدبیر و امید و همچنین پیگیری های جهاد کشاورزی و معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهوری صورت ‎جلسه‎ ای در خصوص استخدام مهندسان کشاورزی تنظیم شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: ۱۰ هزار نفر فارغ التحصیل کشاورزی به صورت تدریجی از خردادماه تا پایان سال جاری جذب وزارت جهاد کشاورزی می شوند.
جوادی اذعان داشت: در مرحله نخست مراحل گزینش و استخدام هفت هزار و ۲۰۰ نفر از مهندسان ناظر کشاورزی انجام و بقیه افراد طی مرحله دوم جذب خواهند شد.
وی به وجود دو سازمان جهاد کشاورزی شمال و جنوب در استان کرمان اشاره کرد و یادآور شد: برای هرکدام از این سازمان ها سهمیه جداگانه اختصاص خواهد یافت.


خبردوم – پیگیر استخدام ۱۰۸ مهندس ناظر کشاورزی در اردبیل هستیم

خبرگزاری فارس : رئیس سازمان جهاد کشاورزی اردبیل گفت: ما از طریق وزارتخانه پیگیر جذب و استخدام ۱۰۸ نفر مهندس ناظر استان اردبیل هستیم که مربوط به سهمیه دو سال گذشته است.
خبرگزاری فارس: پیگیر استخدام ۱۰۸ مهندس ناظر کشاورزی در اردبیل هستیم
عدیل سروی در گفت‌و گو با خبرنگار فارس در اردبیل، اظهار داشت: بعد از ادغام وزارت کشاورزی و جهاد سازندگی برخلاف تصور که نیروهای تخصصی در این دو مجموعه ادغام شده و ظرفیت و توان وزارت جهاد کشاورزی افزایش می‌یابد این امر در عمل حاصل نشد و با ادغام دو وزارتخانه ما با کمبود منابع نیروی انسانی متخصص و دانشگاهی روبه‌رو شدیم.
وی با بیان اینکه در ۱۳ سال گذشته به ترمیم نیروی انسانی در جهاد کشاورزی اقدامی جدی انجام نشده و ما در اغلب حوزه‌ها به ویژه باغبانی و آب و خاک با بدنه فنی و تخصصی قوی روبه‌رو نیستیم، تصریح کرد: قرار بود براساس برنامه چهارم توسعه جذب نیرو به میزان خروجی از سازمان داشته باشیم که تنها در برنامه چهارم ۱۹ نفر سهمیه برای استان در جذب نیرو در نظر گرفتند در حالی که ما با بیش از ۱۱۰ هزار بهره‌بردار با ظرفیت متنوع در بخش کشاورزی روبه‌رو هستیم اما در استفاده از نیروهای متخصص همچنان با نارسایی و چالشی جدی مواجه هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خاطر نشان کرد: ‌این وضعیت به حدی نامطلوب است که ما حتی در برخی از بخش‌های جهاد کشاورزی و حوزه خدمات با سرباز سازندگی سر می‌کنیم چرا که امکان استفاده از نیروی انسانی متخصص و مهندسان مجرب در این بخش وجود ندارد.
سروی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد:‌ تزریق نیروی انسانی متخصص و جدید می‌تواند توان این بخش را مضاعف کرده و رمق کم مانده این بخش را احیا کند که ما درخواست کردیم امسال با عنایت مسئولان کشوری، استانی و تأمین منابع اعتباری ۱۰۸ نیروی آماده جذب از بین مهندسان ناظر جذب این سازمان شوند به طوریکه تمام مراحل گزینش و تست پزشکی این مهندسان نیز انجام شده است.
وی از معاون برنامه‌ریزی و منابع انسانی استاندار اردبیل خواست تا مقدمات جذب این نیروها را فراهم کنند تا بخشی از مشکلات و نارسایی‌ها برطرف شود.
سروی با بیان اینکه ۱۵۰ میلیارد تومان از بابت پاداش بازنشستگان جهاد کشاورزی باید پرداخت کنیم تا در این زمینه تعیین تکلیف حقیقی انجام شود، یادآور شد: سال گذشته ۳۱ نفر و امسال نیز ۳۲ نفر از این سازمان بازنشسته می‌شوند که پرداخت حقوق، مزایا و همچنین پاداش پایان خدمت این ۶۳ بازنشسته باید در سال‌جاری انجام شده و منابع مالی آن نیز هر چه سریع‌تر تأمین و پرداخت شود.


 استخدام ۳۰۰ نفر مهندس کشاورزی در آذربایجان‌شرقی

خبرگزاری تسنیم: رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه اهداف سازمان برای خدمت به جامعه کشاورزی و تولیدکنندگان مقدم بر تمام مسائل است، گفت: خوشبختانه اقدامات لازم برای استخدام ۳۰۰ نفر از مهندسان کشاورزی ناظر به عمل آمده است.

 برای مطالعه متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید

jahad_keshavarzi

۷ هزار مهندس ناظر کشاورزی تا ۲ ماه آینده استخدام می‌شوند

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: تا دو ماه آینده با تأیید مجلس و ابلاغ دولت ۷ هزار نفر از مهندسان ناظر جهاد کشاورزی در کشور استخدام می‌شوند.

برای دریافت اخبار و اطلاع از آگهی های استخدام بانک ها و سازمانهای دولتی و خصوصی در ایمیل و گوشی همراه خود اینجا کلیک کنید.

خبرگزاری فارس : محمدعلی جوادی در حاشیه سفر به اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل، اظهار داشت: براساس قانون مصوب مجلس و ابلاغ به دولت، استخدام این تعداد مهندس ناظر به انجام می‌رسد که مراحل کاری و تمهیدات لازم برای استخدام مرحله اول این مهندسان در وزارت جهاد کشاورزی انجام شده است.
وی تصریح کرد: تا ماه آینده ۷ هزار نفر از مهندسان ناظر سراسر کشور موفق به استخدام در جهاد کشاورزی شده و در بخش‌های مختلف از توانمندی آنها استفاده می‌شود.
جوادی خاطرنشان کرد: معاونت توسعه و برنامه‌ریزی ریاست جمهوری نیز با هدف تسهیل در استخدام این مهندسان و در راستای تأمین اعتبار لازم تلاش جدی و کوشش همه‌جانبه‌ای را انجام داده تا با تأمین اعتبار مورد نیاز این امر به سرعت اتفاق بیفتد و مهندسان ناظر به تدریج در حوزه‌های مختلف به کارگیری شوند.

سکاندار جهاد کشاورزی اردبیل تا پایان سال معارفه می‌شود
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: وضعیت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از حیث تغییر مدیریت ظرف همین ماه مشخص می‌شود.
جوادی در پاسخ به این سئوال که با تغییر هر دولتی مدیران دستگاه‌های اجرایی کشور نیز تغییر پیدا می‌کنند و این تغییر در سازمان جهاد کشاورزی استان چه زمانی روی می‌دهد، بیان کرد: وضعیت سازمان جهاد کشاورزی اردبیل و گزینه‌های مطرح شده برای تصدی این سازمان در استان اردبیل توسط عوامل وزارت جهاد کشاورزی در دست بررسی است و انتظار می‌رود تا پایان سال‌جاری خروجی این بررسی‌ها به اطلاع مردم برسد.
وی در پاسخ به این سئوال که گفته می‌شود جمعی از نمایندگان استان طی نشستی با فرماندار شهرستان گرمی برای تصدی پست ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل رأی داده‌اند، یادآور شد: این موضوع صحت ندارد و ما اطلاعی از پشت پرده این قضایا نداریم.
جوادی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: بعد از تغییر دولت گروه‌هایی تشکیل شدند و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز افرادی را معرفی کردند که بعد از بررسی‌های انجام شده رایزنی‌ها و هماهنگی‌ها بین گروه‌ها و نمایندگان صورت گرفته و هم اکنون نیز این کار ادامه دارد که استان اردبیل نیز جزء همین استان‌هاست.
وی گفت:‌ اولویت اول دولت فعلی در پست‌های مدیریتی قابلیت افراد و گزینه‌های مدیریتی است و دولت با بررسی،‌ مصاحبه و کار میدانی با تأکید بر شایسته‌سالاری،‌ توانمندی و اعتدال مدیران خود را منصوب می‌کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
مرجع آخرین و بروزترین اخبار به همراه نمونه سوالات استخدامی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 13942
  • کل نظرات : 3987
  • افراد آنلاین : 33
  • تعداد اعضا : 7652
  • آی پی امروز : 269
  • آی پی دیروز : 326
  • بازدید امروز : 3,367
  • باردید دیروز : 7,644
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 30,909
  • بازدید ماه : 270,508
  • بازدید سال : 1,257,644
  • بازدید کلی : 23,343,795
  • کدهای اختصاصی
    سوالات استخدامی وزارت بهداشت