loading...
آخرین اخبار استخدامی و نیازمندی ها در ایران
کار 24 بازدید : 519 چهارشنبه 21 مرداد 1394 نظرات (0)

اخبار استخدام پرستاران سال 94


نیروی پرستار در جنوب خوزستان کمبود داریم

خبرگزاری مهر : رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در واحدهای زیرمجموعه این دانشکده با کمبود ۱۵۰ نیروی پرستار مواجه هستیم.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آموزنده ظهر دوشنبه در آئین تجلیل از اصحاب رسانه که در سالن جلسات این دانشکده برگزار شد، اظهار کرد: در دانشکده علوم پزشکی آبادان با برنامه های استراتژیک ترسیم شده فاصله داریم.
وی افزود: بخشی از تلاش‌های انجام شده در دانشکده باید از طریق رسانه‌ها پیگیری شود زیرا مردم نظرات خود را از طریق رسانه‌ها اعلام می‌کنند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: در شهر چوئبده، راغب هستیم مرکز پزشکی آن را شبانه روزی کنیم و به دنبال پزشک و پرستار هستیم.
آموزنده تصریح کرد: خبرنگارانی که در حوزه سلامت به صورت حرفه‌ای قلم می‌زنند در واقع راه را به مسئولان نشان می‌دهند.
وی بیان کرد: در منطقه آزاد اروند به معنای واقعی می‌توانیم دانشگاه بین‌المللی داشته و با دانشگاه‌های بزرگ جهان به صورت مشترک فعالیت کنیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی با بیان اینکه با کمبود شدید نیرو مواجه هستیم، توضیح داد: تعداد مراجعات به مراکز ما افزایش یافته و حتی به ۱۰ برابر مراجعات نسبت به قبل رسیده ولی متأسفانه نیرو به همان اندازه است.
آموزنده به کمبود ۱۵۰ نیروی پرستار در منطقه اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم برای پرستارانی که قصد دارند در این منطقه فعالیت کنند خانه نیز تامین کنیم.
وی بازآموزی در موضوع کیفیت خدمات را مهم دانست و افزود: در سال گذشته ۲۲ خانه بهداشت مصوب شد.


حداقل حقوق پرستاران شرکتی یک میلیون و ۷۵۵ هزار تومان تعیین شد

خبرگزاری فارس : به گزارش خبرگزاری فارس، سعید لک مدیر روابط عمومی سازمان نظام پرستاری با تأکید بر پیگیری مجدانه این سازمان بر انجام بازدیدهای مکرر و اعمال نظارت موسسه کارآفرینان آوا سلامت بر روند استخدام پرستاران شرکتی و رضایت شغلی آنها گفت: حداقل حقوق پرستاران شرکتی یک میلیون و ۷۵۵ هزار تومان تعیین شده است و بیمه کادر پرستاری نیز اجباری است.
وی افزود: سازمان نظام پرستاری همان طور که پیش از این نیز مکرر اعلام داشته است به هیچ عنوان با استخدام پرستاران به صورت شرکتی موافق نبوده و همواره به دنبال جذب پرستاران به شکل رسمی بوده است ولی شرایط به گونه ای است که در بسیاری از حوزه ها دولت به منظور کوچک سازی بدنه دولت تمایلی به استخدام نداشته و این مسئله نیز فقط مربوط به حوزه پرستاری نیست.
وی افزود: لذا با توجه به کمبود شدید نیروی پرستاری و ممانعت دولت بر استخدام رسمی و تأکید بر جذب شرکتی، سازمان نظام پرستاری به منظور جبران شدید نیرو با لحاظ سه شرط با استخدام شرکتی پرستاران موافقت کرد بدین ترتیب که حقوق و دریافتی پرستاران شرکتی نباید کمتر از پرستاران رسمی و پیمانی باشد، همچنین پرستاران شرکتی نیز ضمن داشتن بیمه از سایر مزایا همچون، کارانه، اضافه کار، قانون ارتقاء بهره وری و سایر قوانینی که مشمول پرستاران رسمی می شود، بهره مند شوند.
مدیر روابط عمومی سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری این سه شرط را گذاشت و هم اکنون نیز همزمان با اینکه همچنان پیگیر جذب پرستاران از نوع استخدام رسمی است، به جد نیز به دنبال رعایت سه شرط پیش بینی شده در مورد پرستاران شرکتی است تا اگر خدای ناکرده در جایی اشکالی وجود داشت، سریعاً شناسایی کرده و موضوع را گزارش دهد و پیگیری کند.
وی ادامه داد: همچنین بر اساس صورت جلسه ای که در خرداد سال ۹۴ از سوی معاونت توسعه ابلاغ شده است حداقل دریافتی کارشناسان پرستاری، هوشبری و اتاق عمل یک میلیون و ۷۵۵ هزار تومان، کاردان های اتاق عمل و هوشبری یک میلیون و ۵۲۱ هزار تومان و بهیاران یک میلیون و ۴۰۴ هزار تومان تعریف و ابلاغ شده است.
لک اضافه کرد: البته بدنبال پیگیری های سازمان نظام پرستاری برای جلوگیری از هرگونه تضییع حقی از پرستاران شرکتی، وزارت بهداشت به منظور اعمال نظارت خوب بر موضوع پرستاران شرکتی و عدم تکرار مشکلات گذشته و استثمار آنها توسط شرکت ها با تأسیس موسسه ای تحت عنوان کارآفرینان آوا سلامت وابسته به هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت موافقت کرد تا جذب پرستاران شرکتی توسط این موسسه صورت گیرد.
وی با اشاره به آغاز بکار این موسسه در جذب پرستاران شرکتی گفت: این موسسه نیز دولتی است لذا فرد خاصی در آن ذی نفع نیست و اختصاصا در جهت نظارت بر روند استخدام پرستاران شرکتی فعالیت می کند و قراردادهایی را نیز با برخی از دانشگاه ها بسته و یا در حال انجام است و برخی از دانشگاه ها نیز که پیش از این قراردادهایی با سایر شرکتها منعقد کرده اند، منتظر هستند تا مدت قراردادشان به پایان رسد و تحت نظر این موسسه بیایند.
عضو شورای عالی نظام پرستاری یادآور شد: دانشگاه های علوم پزشکی اهواز و آبادان جزو اولین دانشگاه هایی بودند که با موسسه کارآفرینان آوا سلامت به منظور جذب پرستار شرکتی قرار داد بسته اند لذا در نظر است فردا مدیرعامل این موسسه به منظور بررسی روند استخدام ها و رضایتمندی پرستاران جذب شده سفری به خوزستان داشته باشد تا ضمن دیدار با پرستارانی که زیر نظر این موسسه جذب بیمارستان های استان خوزستان شده اند، از نزدیک پاسخگوی سئوالات پرستاران باشد.
وی با بیان اینکه در استان خوزستان ۴۵۰ نفر به استخدام این موسسه درآمده اند، افزود: همچنین جلسه ای با هیئت رئیسه و معاونت های پشتیبانی دانشگاه های مذکور با حضور دکتر مبارکی مدیر عامل موسسه کارآفرینان آوا سلامت برگزار می شود تا موارد و مشکلات احتمالی در این نشست بازگو و حل و فصل شود.
لک تصریح کرد: این بازدیدها جهت نظارت بر روند استخدام های شرکتی زیر نظر موسسه کارآفرینان آوا سلامت با پیگیری های سازمان نظام پرستاری تداوم دارد تا پرستاران شرکتی با احساس رضایت و فراغ بال به ارائه خدمت به بیماران بپردازند و بتوانند حداقل با رضایت شغلی و انگیزه خدمتی بیش از پیش به مردم خدمات رسانی کنند.


استخدام پرستاران با گذراندن دوره‌های کمک‌ پرستاری

خبرگزاری فارس : علاقمندان و متقاضیان شغل در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های دولتی می‌توانند با شرکت در دوره‌های کمک‌پرستاری معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و دریافت گواهی معتبر از وزارت بهداشت، جذب سیستم بهداشتی و درمانی کشور شوند.
خبرگزاری فارس: استخدام پرستار با گذراندن دوره‌های کمک‌پرستاری

به گزارش خبرگزاری فارس، مجید رحمانی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: به دنبال اجرای طرح تحول نظام سلامت،جذب و بکارگیری نزدیک به ۱۵ هزار کمک پرستار (بهیار) توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در دستور کار قرار گرفته است و متقاضیان می‌توانند پس از طی یک دوره یکساله وارد بازار کار شوند.

وی با اشاره به شیوه جذب و به کارگیری کمک پرستاران یادآور شد: وزارت بهداشت دوره‌ای یک ساله را برای آموزش کمک پرستاران طراحی، تنظیم و تصویب نموده که توسط سه مجری کشوری «‌جهاد دانشگاهی، بسیج جامعه پزشکی و تعاونی کارکنان نظام سلامت» در سال ۹۴ ارایه می‌شود و علاقمندان می‌توانند با شرکت در این دوره یک ساله و دریافت گواهی کاربردی از شورای برنامه ریزی وزارت بهداشت، در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مشغول به کار شوند.

رحمانی درباره شرایط و وظایف افرادی که به عنوان کمک پرستار جذب می‌شوند افزود: افراد دارای مدرک دیپلم با معدل بالای ۱۲ می‌توانند با مراجعه به وب سایت www.komakparastari.ir در این دوره‌ها ثبت نام نمایند. این گروه از افراد پس از طی دوره آموزشی و ارزیابی های لازم، در مجموع ۳۳ وظیفه شغلی دارند که در کنار پرستاران انجام وظیفه خواهند کرد.

وی ادامه داد: ثبت نام دوره‌ها آغاز شده و از نیمه دوم مرداد ماه سال جاری کلاس‌های آموزشی برگزار می‌شود. افراد با مراجعه به سایت کمک پرستاری و تکمیل فرم اطلاعات شخصی و ارائه مدارک، محل خدمت خود را هم مشخص می‌کنند و در نهایت پیامک و یا ایمیل تاییده دریافت می‌کنند.

به گفته رحمانی براساس تقسیم کار صورت گرفته در ۱۰ استان کشور ثبت‌نام کمک پرستاران از طریق سایت جهاد دانشگاهی و در سایر استان‌ها پذیرش افراد از طریق بسیج جامعه پزشکی و یا تعاونی کارکنان نظام سلامت میسر شده است.


نیروهای پرستاری باید ۴ برابر شوند 

خبرگزاری فارس : وزیر بهداشت گفت: پرسنل اورژانس در ماه ۵۰۰ ساعت کار می کنند و لازم است تا تعداد پرسنل گروه پرستاری حداقل ۴ برابر افزایش پیدا کند تا حداقل خدمات به مردم ارائه شود.
به گزارش خبرگزاری فارس،سید حسن هاشمی یکی از مشکلات جدی وزارت بهداشت را کمبود نیروی انسانی دانست و گفت: در ماه های گذشته تلاش های ما در جهت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز به جز در بیمارستان های جدید موثر واقع نشده و در بخش اورژانس نیز با کمبود جدی نیروی انسانی روبرو هستیم.
وی اظهار داشت: در سال های گذشته دولت از نظر تعداد کارکنان متورم شده و مجلس و دولت معتقدند که نباید از نظر نیروی انسانی بزرگ شد اما ما معتقدیم که موضوع نیروی انسانی در حوزه سلامت متفاوت با دیگر بخش های دولتی است.
وی تصریح کرد: اگر بخش خصوصی آمادگی لازم را نداشته باشد وزارت بهداشت نمی تواند خرید خدمت کند همچنین در حوزه سلامت به دلیل دقیق نبودن تعرفه ها، بخش خصوصی در صورت سود آوری در این حوزه حاضر به سرمایه گذاری است و زمانی که مشاهده می کند تعرفه ها دقیق و واقعی نیست از سرمایه گذاری خودداری می کند.
هاشمی گفت: علاوه بر عدم آمادگی بخش خصوصی، مجلس و دولت نیز نیروی انسانی را تأمین نمی کنند پس تکلیف مردم چه می شود؟ از طرفی همکاران و پرسنل ما در وزارت بهداشت به ویژه پرستاران، بهیاران، نیروهای اورژانس و سازمان انتقال خون نهایت تلاش خود را می کنند.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه نمی توان در یک ماه بیش از ۵۰۰ ساعت کار کرد افزود: ساعت کاری همکاران ما در اورژانس ۱۱۵ در یک ماه حدود ۵۰۰ ساعت است که کسی باور نمی کند.
وی ادامه داد: پرسنل اورژانس ممکن است در یک هفته حداکثر ۲ بار بتوانند به خانواده هایشان سر بزنند.
هاشمی با بیان اینکه از دولت و مجلس انتظار داریم تا تأمین نیروی انسانی در بخش سلامت را متفاوت با دیگر بخش ها ببینند یادآور شد: در بسیاری از بیمارستان ها تعداد پرستاران با تعداد تخت ها متناسب نیست و بخشی از کارهایی را که باید بهیاران یا نیروهای خدماتی انجام دهند را همراهان بیمار انجام می دهند که برای ما دشوار و مایه تأسف است.
وزیر بهداشت ادامه داد: راه حل تأمین نیروی انسانی با وجود متورم بودن دولت از نظر کارمند این است که دولت می تواند تعرفه ها را واقعی کند تا بخش خصوصی اطمینان حاصل کند که سودآوری دارد و ما نیز بتوانیم از آنها خرید خدمت کنیم به گونه ای بخش خصوصی در بیمارستان سازی، تأمین پزشک، پرستار و پرسنل سرمایه گذاری کند و دولت نیز از آنها خرید خدمت کند که بهترین راه حل برای مشکل نیروی انسانی است.
هاشمی افزود: اگر بنا باشد دولت تصدی گری کند بنابراین باید به گونه ای مناسب این کار را انجام دهد چرا که در شاخص هایی مانند تعداد تخت و نیروی انسانی در کشورهای اطراف، ایران جزء یکی دو کشور آخر لیست قرار دارد.
وزیر بهداشت افزود: در کشور ترکمنستان به ازاء هر ۱۰۰۰ نفر ۷ تخت بیمارستانی وجود دارد در حالی که در کشور ما به ازاء هر ۱۰۰۰ نفر ۱.۲ تخت وجود دارد همچنین در ترکیه به ازاء هر یک تخت، ۲.۶ پرستار، بهیار و کمک بهیار و نیروی خدماتی وجود دارد اما در برخی مناطق حتی در تهران این شاخص ۰.۴ است.
وی ادامه داد: لازم است تا تعداد پرسنل گروه پرستاری حداقل ۴ برابر افزایش پیدا کند تا حداقل خدمات به مردم ارائه شود.
وزیر بهداشت با اشاره به اضافه شدن حدود ۲۳۰ هزار نفر به پرسنل وزارت بهداشت در طول ۱۰ سال گذشته افزود: برخی از این نیروها در مواردی که ما به آن نیاز داریم تخصص ندارند.


دستورالعمل خرید خدمت از گروه پرستاری ابلاغ شد

خبرگزاری مهر : معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: دستورالعمل خرید خدمت از گروه پرستاری به تمام دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده و از ۱۶ خرداد امسال همه دانشگاه ها موظف به اجرای مفاد این دستورالعمل هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد میرزابیگی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل خرید خدمت گروه پرستاری در بیمارستان ها و مراکز آموزشی و درمانی گفت: بر اساس این دستورالعمل که با پیگیری معاونت پرستاری در تاریخ ۱۶ خرداد ۹۴ از سوی معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت بهداشت به تمام دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ابلاغ شده است، تمدید قرارداد با گروه پرستاری تحت پوشش شرکت های پیمانکاری نیروی انسانی در صورت وجود اعتبار از محل درآمد اختصاصی با در نظر گرفتن حداقل ۱۷ درصد افزایش نسبت به حق الزحمه تعیین شده سال ۹۳، بلامانع است.
وی افزود: بدین ترتیب حق الزحمه ماهیانه هر یک از مشاغل گروه پرستاری در سال ۹۴ در صورت اشتغال تمام وقت بر اساس قانون ارتقاء بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت (بدون احتساب اضافه کاری) با رعایت حقوق پایه، فوق العاده جذب هیئت امنا، بن خواربار، حق مسکن، فوق العاده سختی کار، فوق العاده نوبت کاری، برای شغل پرستاری و کارشناسان هوشبری و اتاق عمل حداقل مبلغ ۱۷ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال، کاردان اتاق عمل و هوشبری حداقل ۱۵ میلیون و ۲۱۰ هزار ریال و بهیاری حداقل ۱۴ میلیون و ۴۰ هزار ریال خواهد بود.
معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: همچنین با توجه به مصوبه شورای برنامه ریزی و نظارت بر توزیع درآمد اختصاصی وزارت بهداشت، گروه پرستاری تمام وقت موضوع دستورالعمل خرید خدمات گروه پرستاری، مشابه سایر کارکنان بیمارستانها مشمول پرداخت عملکردی می شوند و در همین راستا نرخ ساعت اضافه کار این افراد نیز براساس دستورالعمل پرداخت عملکردی تعیین می شود.
وی تصریح کرد: بر این اساس دانشگاه ها و دانشکده ها مجاز هستند در صورت وجود اعتبار به منظور ایجاد جذابیت لازم برای جذب نبروهای شرکتی در قراردادهای مربوطه خدمات رفاهی مشابه سایر کارکنان را نیز لحاظ کنند.
میرزابیگی ادامه داد: با استناد به این دستورالعمل حداقل و حداکثر نرخ ساعت کار برای انعقاد قرارداد پاره وقت ساعتی با پرستاران به میزان ۱۷ درصد نسبت به ارقام سال ۹۳ افزایش می یابد و بر اساس بخشنامه وزیر بهداشت، هرگونه بکارگیری نیروی انسانی حتی در قالب شرکت های پیمانکاری صرفا با محوز معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت امکانپذیر می باشد.
وی یادآور شد: دانشگاه ها با رعایت این مقررات و آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و با توجه به مقررات موسسه کارآفرینان آوا سلامت می توانند خرید خدمت کنند.


مجوز استخدام ۷ هزار پرستار صادر شد 

خبرگزاری دانشجو : معاون پرستاری از مجوز استخدام ۷ هزار نفر پرستاران دانشگاهی برای بیمارستان‌ها و بخش‌های تازه تاسیس شده خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمد میرزابیگی گفت: این گروه دارای مدرک زیردیپلم می‌باشند و در یک دوره یک ساله غیردانشگاهی آموزش می گیرند.
وی در ادامه گفت: با توجه به این که درحال حاضر دوره کمک بهیاری نداریم و کمک بهیاران در گذشته بازنشسته شده و از تیم بهداشتی درمانی رفته اند، تصمیم گرفتیم دوره آموزش یکساله کمک پرستار مهارتی را در دستور کار قرار دهیم.
میرزابیگی افزود: کمک پرستاران مهارتی دارای ۳۳ شرح وظیفه هستند که این وظایف جزو مراقبت‌های اولیه به بیماران است که در حال حاضر توسط پرستاران فارغ‌التحصیل دانشگاهی انجام می‌شود و با تربیت این گروه لزومی به انجام این وظایف توسط پرستاران آموزش دیده دانشگاهی نیست.
معاون پرستاری افزود: دوره یک ساله کمک پرستاری مهارتی، دوره جدید و کاربردی است و برای رفع نیازهای اولیه بیماران است و در کل کشور اجرا می‌شود.
دکتر میرزابیگی گفت: این کمک پرستاران مهارتی شرح وظایف خود را دارند به هیچ عنوان جایگزین پرستاران نیستند.
ارائه خدمت ۱۴۰ هزار پرستار در بیمارستان های دولتی
وی در ادامه افزود: در حال حاضر پرستاران در کل بیمارستان‌های دولتی حدود ۱۴۰ هزار نفر می‌باشند و حدود ۶۰ هزار نفر دانشجو نیز در ۱۸۰ دانشکده پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی و آزاد در مقاطع پرستاری، کارشناسی ارشد و دکترای پرستاری، هوش‌بری و اتاق عمل مشغول به تحصیل می‌باشند.
معاون پرستاری در ادامه گفت: ۱۰ هزار نفر کمک پرستار مهارتی از امسال مشغول به آموزش یک ساله می شوند که تناسب ۱ به ۲۰ نفر پرستار دانشگاهی می باشند و تحت هیچ شرایطی جایگزین پرستاران نیستند.
وی در ادامه گفت: شرح وظایف این گروه، براساس سطح‌بندی خدمات پرستاری و مراقبت‌های سطح اول انجام می‌شود و مراقبت‌های پرستاری توسط پرستاران انجام می شود و مراقبت‌های سطح بالاتر توسط پرستاران ارشد صورت می‌گیرد.
میرزابیگی در ادامه افزود: سرپرستاران مهمترین ناظرین بر امور پرستاران و کمک پرستاران مهارتی هستند و لازم است به انجام وظایف این گروه‌ها با توجه به شرح وظایفشان نظارت داشته باشند.
وی درخصوص آموزش کمک پرستاران مهارتی گفت: آموزش این گروه توسط بخش غیردولتی و نهادهای عمومی صورت می‌گیرد و تفاهم نامه‌ای نیز دراین خصوص امضا شده است و از یک سال آینده این گروه در قالب کمک پرستار انجام وظیفه می‌کنند.
میرزابیگی درخصوص جذب کمک پرستاران مهارتی در بازار کار گفت: جذب گروه ۱۰ هزار نفری توسط بخش خصوصی و خرید خدمتی انجام می شود و مجوزی از طریق دولت برای استخدام گروه زیرلیسانس صادر نشده است.
افزایش تا دو برابری ظرفیت پذیرش دانشجوی پرستاری در دانشکده‌های پرستاری
میرزابیگی افزود: همزمان با تربیت ۱۰ هزار نفر کمک پرستار مهارتی در کشور، ظرفیت پذیرش پرستاران در دانشگاه‌ها نیز دوبرابر شده است و پذیرش در مقاطع ارشد و دکترا نیز افزایش یافته است و نظام آموزش پرستاری به سمت بالا در حرکت است
مجوز استخدام ۷ هزار پرستار
معاون پرستاری از مجوز استخدام ۷ هزار نفر پرستاران دانشگاهی برای بیمارستان‌ها و بخش‌های تازه تاسیس شده خبر داد.
میرزابیگی از تشکیل موسسه‌ای زیرمجموعه هیات امنای ارزی وزارت بهداشت به مقدار رفع مشکلات پرستاران خبر داد و گفت: بیشترین امنیت شغلی توسط این موسسه برای پرستاران صورت می گیرد.
وی تعریف سند عرضه و تقاضای نیروی پرستار را از دیگر اقدامات معاونت پرستاری ذکر کرد و گفت: افزایش تا دو برابری ظرفیت پذیرش دانشجوی پرستاری دانشکده‌های پرستاری کشور ابلاغ شده و از امسال در کنکور اعمال شده است.
معاون پرستاری افزود: این افزایش، بسته به توانمندی‌های دانشکده‌های علوم پزشکی کشور صورت می گیرد.
بازنگری نظام آموزش پرستاری از مهرماه به صورت پایلوت
میرزابیگی از بازنگری نظام آموزش پرستاری از مهرماه امسال به صورت پایلوت در دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد.
وی افزود: کارانه پرستاران از درآمد بیمارستان از ۲۰ درصد به ۲۹ درصد افزایش یافته است.
معاون پرستاری گفت: نظام مراقبت عملکردی در بیمارستان‌ها به صورت آزمایشی در حال انجام است و از بهمن ماه سال گذشته پرداخت عملکردی توسط وزیر بهداشت ابلاغ شده است و تا پایان خرداد ۹۴ به صورت آزمایشی انجام می‌شود.
وی هدف وزارت بهداشت از انجام این امر را رضایت بیشتر کارکنان عنوان کرد.
وی در ادامه به انتخابات نظام پرستاری در روز دوم ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: این انتخابات با شور و شعف بسیار خوبی صورت گرفت.
میرزابیگی افزود: حدود ۶۰ درصد منتخبین از افراد قبلی هستند و ۴۰ درصد جوانان تازه نفس نیز در این گروه اضافه شده‌اند.
معاون پرستاری از مشارکت ۳۰ هزار نفری پرستاران در این انتخابات خبر داد و گفت: ۱۱۲۲ نفر به عنوان اعضای هیات مدیره انتخابات در شهرهای ایران فعالیت داشتند.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
مرجع آخرین و بروزترین اخبار به همراه نمونه سوالات استخدامی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 13942
  • کل نظرات : 3987
  • افراد آنلاین : 76
  • تعداد اعضا : 7652
  • آی پی امروز : 673
  • آی پی دیروز : 750
  • بازدید امروز : 6,345
  • باردید دیروز : 10,903
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 73,463
  • بازدید ماه : 350,191
  • بازدید سال : 1,626,213
  • بازدید کلی : 23,712,364
  • کدهای اختصاصی
    سوالات استخدامی وزارت بهداشت